Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Jan 04, 2006 5:49 pm Wasze ulubione teledyski
No możecie się domyśleć po nazwie tematu o co mi chodzi
kolejnosć nie obowiązkowa:
Twiztid-We don't die, psychiczny teledysk o seryjnych mordercach, mocno zakręcony jak sama kapela, uwielbiam ten juggalo klimat^^ .
Insane Clown Posse-Homies, chyba najpozytywniejszy klip jaki w życiu widziałem :d
Cypress Hill-Trouble
Cypress Hill-Can't get the best of me-totalny rozpiździel
Wszystkie teledyski Biohazardu są dla mnie swietne^^
Depeche Mode-Barrel of a gun, totalny zchizol
Kaliber 44-Film, za klimacik:)
Kult-Dzieci
Kult-Brooklyńska Rada żydów
Kazik-12 groszy
Kazik-Mars Napada
Uwielbiam klipy Kultu i Kazika za ciekawe poczucie humoru :d
Pearl Jam - Do the Evolution - jeden z moich ulubionych!! (jeśli nie ulubiony )
i tak w ogóle to jakoś tak więcej sobie nei przypominam z tych co lubie, bo częściej oglądam występy na żywo na kompie, bo tv prawie w ogóle ale jeszcze dodam teledyski Tool'a, są super, specyficzna technika ich robienie i Televators - Mars Volta, innych mojego ulubionego zespolu tak bardzo nie lubię
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum