Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Wasze ulubione bajki :)
Author Message
Hobbitka 
Mallorny Lothlórien

Posted: Fri Jul 16, 2004 8:31 pm   Wasze ulubione bajki :)

Zapisujcie tutaj tytuły waszych ulubionych bajek. Moje są to Miasteczko South Park, Władca Pierścieni, The Simpsons, Świat według Ludwiczka i Happy Three Friends. ;]
or just fuck off...
Last edited by Hobbitka on Sun Jul 18, 2004 11:07 am; edited 1 time in total  

Hobbitka 
Mallorny Lothlórien

Posted: Sat Jul 17, 2004 10:03 am   

Sorki, zapomniałam jeszcze o trzech najważniejszych: Shrek (1 i 2), Epoka Lodowcowa i Dragoon Ball :D
or just fuck off...
Last edited by Hobbitka on Tue Jul 27, 2004 4:25 pm; edited 1 time in total  

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Sat Jul 17, 2004 12:18 pm   

Z takich typowych bajek moją ulubioną jest Król Lew. Mam do tego jakiś sentyment bo to wchodziło do kin jak ja byłam jeszcze mała. POza tym ta świetna muzyka. Drugi mój taki sentyment to Disneyowska stara Królewna Śneiżka ;] urocze. Teraz jestem w miarę na bierząco z wszelkimi bajkami dzięki moim bratannicom. Nie podobała mi się np Pokahontas - jak dola mnie barzdo nudna. Ale już np. Mulan była nawet momentami zabawna w dużej mierze dzięki panu Stuhrowi :D Nemo, Potwory i spółka - Ok, miłe, przyjemne ale nie zachwycające.
Miasteczko South park lubię aczkolwiek to nie jest bajka! To jest film animowany.
Shrek wiadomo, bardzo zabawny jest i cudowany ale już brak tego sentymentu.
Natomiast bez jakiegokolwiek sentymentu do moich ulubionych bajek mogę zaliczyć Spirited away -w krainie bogów i Księżniczkę Monanoke! To są Baśnie przez duże B.

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sat Jul 17, 2004 12:19 pm   

Hobbitka - jeśli o czymś zapomnisz EDYTUJ, nie będziesz nabijać niepotrzebnie postów :)

Jeśli chodzi o mnie to czasem ogladam Świat wg Ludwiczka (nowe odciki do tyyyłka), Dzieciaki z klasy 402 (to takie życiowe), PROSIACZKOWO, Kleszcza :) , John'ego Bravo, Strażników czasu :D Ale jakoś ostatnio prawie nie oglądam kreskówek. A jesli już to jaieś mangi, ale ostatnio nic fajnego w polskiej TV nie ma... Tylko na Vivie, a mój niemiecki pozostawia wieeele do życzenia...
Aaa I Shrek też był całkiem fajny :)

P.S. Ostatnio glądałam z kumpelą Króla Lwa. Jako dziecko straaaaaasznie go lubiłam :) Oglądałam kilka razy dziennie :) Całkiem fajny :D

Nazg 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Tue Aug 10, 2004 1:32 pm   

A ja strasznie lubiłam... Muminki =)))))))))). I ostatnio tyż je oglądałam, bo mój braciaszek kupił je na płycie dla swojego synka :) . "Ach Edgaaarze, czemu mnie dręczysz, czy wszystko nie może byc tak jak dawniej????!!!!..." albo "Popatrzcie, zrobiłam się jeszcze minejsza, już mnie w ogóle nie ma!!!!! ^^" Uwielbiam Małą Mi :twisted: . Z tego co wiem, nikt z moich znajomych ich nie lubił, bo bał się Buki albo Hatifnatów... ajj, moja wina, że ja od małego lubię czarne charaktery? Hihi :twisted: . Jak dla mnie Shrek i Epoka są OK, ale nie jakoś zachwycajaco, nie muszę mieć ich plakatów na ścianach ;) . Papx

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Tue Aug 10, 2004 2:28 pm   

Ja uwielbiam Muminki, Pszczolkę Maję, Gumisie, Koziolek Matołek, Bolek i Lolek... I podobne bajki z mojego dizeciństwa. Z tych nowszych to Prosiaczkowo, Aparatka...

A z filmowq bajkowych-fajny jest Król Lew, Epoka Lodowcowa, Nowe Szaty Króla, Shrek, Potwory i Społka, Gdize ejst Nemo... Jak byłam mała to lubilam bardzo Rudolf czerwononosy renbifer ale teraz to torchę za dziecinne jak na mnie :lol: chociaz przyznam ze lubię oglądać bajki i często oglądam z bratem. Natomiast nie przepadam za japońskimi bajeczkami typu Pokemon, Dragon Ball, Beyblade... :D
Siemanko!

Nie zapomnijcie o mnie... ;p
Last edited by Agatin-K on Sat Aug 14, 2004 9:59 pm; edited 1 time in total  

Scrat
Pod Rozbrykanym Kucykiem

Posted: Tue Aug 10, 2004 8:02 pm   

Chorak rządzi!!!!!!!!!!:)))))No i Ice Age i Shrek.

Sługa Saurona
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sat Aug 14, 2004 9:53 pm   

No więc jeśli chodzi o filmowe bajki to:
Ice Age, Shrek 1 i 2,
A jeśli chodzi o zwykłe to:
Chris Colorado, X-Men Ewolucja, He-Men( ta nowa wersja, co na "Cartoon Network" leci. Ta stara serja to też całkiem, całkiem. Taka pierwsza bajka/fantazy z mojego dzieciństwa.

Riatha 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Sun Aug 15, 2004 12:58 pm   ...

Jako fsanka japońskiej kultury nie będę się rpzpisywać o tym, jakie jest moje ulubione anime i dlaczego.

Do mnoich ulubionych bajek zaliczają się Shrek, Garfield w wersji aniomowanej, Dexter, Król Lew i oczywiście Gumisie ;]
Himena też oglądałam jeszcze za słodkich czasów, gdy chodziłam do podstawówki, i oglądam do dzisiaj ;]

Jan Kasprowicz

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Mon Aug 16, 2004 4:06 pm   

Cóż ja bajki zawsze lubiłam i lubie do dzisiaj. Oczywiście na szczycie wszystkich list bajkowych bedą wszelkie anime (od tych które oglądałam kiedyś) Czarodziejka z księżyca (a skończywszy na tych które poprostu kocham i kochac będe) Slayers. Z takich nie anime to będzie bardzo nieorginalnie:Shrek, świat według ludwiczka, smerfy itp

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Mon Aug 16, 2004 7:02 pm   

Ja tam uwielbiam shrek'a (1,2) i epoke lodowcaowa no i bajka mego dziecinstwa scooby doo, oraz gumisie....lubie tez nowych x-men'ow

Platon

Riatha 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Tue Aug 17, 2004 8:27 pm   

ScoobyDoo nigdy nie lubilam... ale swiat wedlugludwiczka jest genialny ;] Taka fajna bajeczka dla starszych... najlepszy jest odcinek, jak tata tlumaczy ludwiczkowi, skad sie biora dzici :]

Jan Kasprowicz

Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Aug 18, 2004 8:28 pm   

"Tato ! Jesteś patriotą ? To budująca postawa" :lol:
Dobry był odcinek kiedy matka Glen-Glena trafiła do szpitala i w mieście działo się coś dziwnego...

"- Tato, mam wolną godzinę, opowiedz mi o wojnie (co za odwaga!)
- Jakiej wojnie ??"

Albo jak naprawiali lodówkę :) :):) :lol:

Kocham Slayersów :) ( "nie pokazuj palcem - to nie kulturalne" :lol: Albo "Ty chyba jesteś mężczyzną" :D ) I DB :)

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Wed Aug 18, 2004 8:35 pm   

Anime.. I manga... niegdyś całe moje życie... Też kocham Slayersów i DB:) nie tak jak kiedyś, ale nadal mocno... z DB mam kilka tomów mangi (koniec sagi Freeza, cała saga Cella i tom do przebudzenia Buu...) ze Slayów wszyustko oprócz 4 i dwóch ostatnich... Kiedyś kochałem kreskówki... Anime jak zresztą mówiłem też... Z kreskówek było Laboratorium Dextera, Johny Bravo, Ed, Edd 'n' Eddy... I jeszcze kupa innych... Ale nigdy nie lubiłem Krowy i Kurczaka... Z Fox Kids niegdyś oglądałem Ludwiczka, Kota Eeka, Gromozaury... I niepamiętam jeszcze co... Ale kiedyśubustwiałem... A i jeszcze Simpsonowie... I reszty nie pamiętam...

Jaskinia Sheloby

Posted: Sat Aug 28, 2004 6:14 pm   

Aaaa Zapomnialam o najjjwazniejszym - "DILBERT" :) :):):) Miodzio :green: :green: :green: :green:

Grigor (Mistrz) 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sun Aug 29, 2004 10:46 am   

Kaczor (Donald) Daffyi Kólik Buggs :D :>
www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje

Hobbitka 
Mallorny Lothlórien

Posted: Wed Sep 15, 2004 7:22 pm   

Jak byłam mała to oglądałam ,,The Muppet Show''. Ach te lata z dzieciństwa.... :lol:
or just fuck off...

Smeagol
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Wed Sep 15, 2004 9:23 pm   

Nic nie przebije Happy Tree Friends :D . Ot, takie filmiki na ciche popołudnie. Dla zainteresowanych podaje linka:
http://happytreefriends.c...odes/index.html

Jak byłem mniejszy tj. młodszy lubiłem oglądać takie bajki o mardobiciu: Spider-Man, X-Men, Dragon Ball (Szatan Serduszko, hehe) czy Hulk.
Jednak teraz oglądam tylko i wyłącznie HPT :twisted:

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: