Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Hmm, no dzisiaj to zdecydowanie South Park. Warto zauwazyc, ze mozna sciagnac z netu latwo kazdy nowy odcinek - teraz aktualnie jest przerwa w sezonie, wiec nie. Ja ostatnio przelecialem wszystkie 8 sezonow FANTASTYCZNE, polecam kazdemu
Hmm Wy tu Koledzy mowicie o kreskowkach a nie o bajkach,ja natomiast z bajek lubie te o ksiezniczce i niedziwedziu co jej odgryzl glowe. a bylo to tak(to stara bajka )
W zamku mieszkala sobie ksiezniczka ,wyszla ze swita na targ kupic ryby,kiedy wracala z koszem pelnym ryb,zabladzila do lasu,tam nad jeziorkiem spotkala glodnego niedziedzia,postanowila sie troche pobawic jego kosztem,wyciagnela jedna rybe i zaczela machac nia zwierzeciu przed pyskiem,niedziwedz nie byl z tego zadowolony i powalil ksiezniczke odgryzajac jej przy okazji glowke,to moim zdaniem jedna z tych bajek z moralem
Posted: Sat May 28, 2005 10:37 am
Buehehehe, taaa genialna bajka... Morał najlepszy: Pamietaj, nigdy nie wymachuj głodnemu niedźwiedziowi rybą przed pyskiem... Co do South Parka- tych nowych odcinkow nie mam okazji obejrzeć...:/ heh, ale texty maja niesamowite...
_________________ here I am
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
Mam wiele bajek ktore lubie.Ale moimi na prawde ulubionymi są:"Mó brat niedzwiedz",Shrek1 i 2,Król Lew ,Nowe Szaty Króla. no i to chyba wszystko.Nie wiem jak wy ale ja bardzo lubię oglądac bajeczki
Posted: Wed Aug 03, 2005 9:09 pm
Dla mnie istnieje tylko jedna bajka. Smurfy rlz Jak tu nie kochac Klakiera
PS. Kiedyś chorowalam na X-menów, ale to dawno i nieprawda Chociaż... jakby ktoś miał komiks na zbyciu to do mnie
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Heyah !!! (banana:P)
Ho ho ho ho...ja mam dużo lubianych przeze mnie bajek:)
Np:
-w dzieciństwie zawsze oglądałam bajkę zatytułowaną "Troskliwe misie"(lecą ostatnio na kanale mini mini) , szczególną sympatią darzyłam Złośnicę i oczywiście mojego kochanego Brzydala:)
-Smurfy !!! O tak To też zawsze oglądałam
-Pikachuuuuuuuuuuuuuuu, znaczy się Pokemony
-z takich bardziej "teraźniejszych" filmów to lubię Shreka, Potwory i spółka i Mój brat niedźwiedź.
Hmmm...nie będę ukrywać, że wolę filmy, ale to już nie ten temat:) (szczególnie o tematyce erotycznej:P:P)
KONIEC moich wywodów. dziękuję za uwagę
POZDROOOOOOOO :*:*:*
Posted: Wed Aug 17, 2005 5:08 pm
No własnie mnie mama ostatnio ściągnęła sprzed kompa na Smurfy Ach... kreskówka mojego dziecinstwa Tak samo "Pszczólka Maja"
Moją ukochaną kreskówką były Muminki Włóczykij rox
Troskliwe Misie tez miały swój urok Były takie lukrowane, przesłodzone ale jakoś je lubiłam Sesesesese
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Wed Aug 17, 2005 9:56 pm
a pamietacie bajke o takim misiu polarnym w opasce na oczach? latal balonem i szukal bodajze zony...kochalem ta bajke...ehh...a teraz nawet nie pamietam o co w niej chodzilo
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Moją ukochaną kreskówką były Muminki Włóczykij rox
muminki rulez na mnie mówią Włóczykij bo kiedyś brzdręgoliłęm na harmonijce
a ta bajka o misiu też fajne była
ale tak wogóle to ja ubóstwiam anime bardziej wole mangę ale anime też może być no Naryto czy Slayers lub Oh my goddess
Ostatnio na jakimś programie MINI MINI czy jakoś tak leciała bajka... Troskliwe Misie! To moja ulubiona bajka z dzieciństwa (pomińmy fakt, że wtedy co druga bajka była moją ulubioną). Jets świetna!! Oczywiście nie tak jak Smerfy i Kubuś Puchatek
Quote:
trzeba sie przylaczyc do jakiejs specjalnej kampanii przeciwko PR
Ehe... Ja to kiedyś oglądałam Tylko to były stare odcinki. Fakt - nowe są denne. Zgadzam się co do tej kampanii
edit.
Quote:
w dzieciństwie zawsze oglądałam bajkę zatytułowaną "Troskliwe misie"(lecą ostatnio na kanale mini mini) , szczególną sympatią darzyłam Złośnicę i oczywiście mojego kochanego Brzydala:)
Dopiero zauważyłam Jak miło, że ktoś jeszcze tę bajkę zna
_________________ -A to ma przedstawiać, że co??
-Pomarańczowy jest metaforą, trudne słowo, telefonów na kartę, a zielony jest alegorią, jeszcze trudniejsze słowo, kosztowania złotówkę.
/////
-Co mi pan tu napisał?
-Kopytko.
a pamietacie bajke o takim misiu polarnym w opasce na oczach?
Uwielbiałam tą bajkę!!! Ale zawsze udawało mi się ją przegapić i nigdy się nie dowiedziałam jak się skońcyła
I ja też kocham Smurfy, i Muminki, a zwłaszcza Włóczykija, był taki tajemniczy, ahhhh
Ale i tak Pszczółka Maja is the best!!!!
I zawsze lubiłam Myszkę Miki, jak leciało w niedziele... a jak byłam o wiele młodsza, to oglądałam Gucia i Cezara... super
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Z takich bajek dobranockowych to zawsze lubiłam i dalej lubie Muminki, Gumisie i Smerfy no i Kota Filemona oczywiście!! A kinowe to Król Lew (zawsze na tym beczałam...) i z "młodszych" Epoke Lodowcową (głownie za wiewiórke:]) no i Shreka...
I było jeszcze coś takiego... zawsze "łapali gołębia" co to było..
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum