Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Sep 27, 2004 9:35 pm
charakterytyka tych bohaterów z kolei jestzbytuboga ;P
ja nie lubie z tych mozliwosci nikogo.. )
swoich ulubienców podałam juz w innym temacie..
co prawda ew. ugluka, ale tego nie zrobie
Posted: Tue Sep 28, 2004 8:05 am
Pytanie czy można w ogóle lubić kogoś takiego.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Posted: Sat Oct 02, 2004 6:08 pm
gothmog nie byl balrogiem...jak sie nazywal ten co prowadzil orkow pod minas tirith??
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Guest
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:00 am
Mati_00 wrote:
gothmog nie byl balrogiem...jak sie nazywal ten co prowadzil orkow pod minas tirith??
Gothmog to wielce popularne imię, które większości kojarzy się wszędzie właśnie z Balrogiem. Oto cytat z tolkienowskiego słowniczka :
Silmarilion wrote:
Gothmog Wódz Balrogów, jeden z najwyższych dowódców sił Angbandu, zabójca Feanora, Fingona i Ektheliona (to samo imię nosił w Trzeciej Erze dowódca Minas Morgul „Powrót Króla", V, 6) 126, 235, 237, 296.
Posted: Sun Oct 03, 2004 8:02 am
Mati_00 wrote:
Gothmog to wielce popularne imię, które większości kojarzy się wszędzie właśnie z Balrogiem. Oto cytat z tolkienowskiego słowniczka :
Silmarilion wrote:
Gothmog Wódz Balrogów, jeden z najwyższych dowódców sił Angbandu, zabójca Feanora, Fingona i Ektheliona (to samo imię nosił w Trzeciej Erze dowódca Minas Morgul „Powrót Króla", V, 6) 126, 235, 237, 296.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Posted: Thu Dec 30, 2004 7:51 pm
owszem znaczy to staruszek..no ale spojrz na tego orka ktory dowodzi jezdzcom wargow...(to ten ktory trzymal ten wisiorek Aragorna kolo klifu)...on ma chyba ze 100 lat...a co do tego Sarumana to roznie go nazywali...podobnie jak Gandalfa...
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Fri Dec 31, 2004 8:07 am
A ja sobie wieszam ich głowy na ścianie. każdy kto wchodzi do pokoju zaczepia o nie i potem mdleje. A na monitorze postawiłem sobie głowe mumakila (podobno pochłania szkodliwe promieniowanie)
Posted: Fri Dec 31, 2004 1:55 pm
niee...to nie glowa mumakila..no ale ja mam jedynie na scianach pouwieszane zdjecia z moimi kumplami Nazgulami...nie wiem czy z Nazg tez mam...chyba nie...a zabitych orkow trzymam u sasiada w piwnicy...wogole duzo mm rzeczy w pokoju...mala bestie Nazulowa tez mam..:]...
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
Hmm...mój ulubiony orko-podobny pan...Chyba Gothmog, po pierwsze dlatego , że jego imię bardzo miło mi się kojarzy ,chociaż z drugiej strony źle się kojarzy, bo Gothmog uczesniczył w mordowaniu mojego ulubionego bohatera -Feanora!!! . Po drugie dlatego, że lubię Balrogów ( ów orko-podobny pan chyba nim nie był, ale co z tego przeciez imię takie samo), po trzecie, w filmie bardzo przypadł mi do gustu ten jego "piękny" pyszczek , i po czwarte-ostatnie, tak nazywał się równiez jeden z Nazguli( których bardzo lubię :twisted .
Innych orków jakoś nie polubiłam, i ogólnie za nimi nie przepadam -wolę elfy
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum