Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Heh, zgadzam się z ostatnim zdaniem, moje też A co do reszty... hmm... może nie mam problemu z ocenami, ale dobrej opinii to już ni w ząb ... Tzn. u nauczycieli, rzecz jasna... na lekcji ciągle gadam i rysuję, wygłupiam z kolegami albo całkowicie jawnie śmieję się z czegoś, co mówi nauczyciel ..."Ula, dlaczego zawsze masz taką minę, jak ja coś mówię????:evil:" A to naprawdę nie wynika z tego, że ja akurat kogoś nie lubię, tylko z tego, że zazwyczaj się z czegoś śmieję, z siebie na przykład . I tak mam u większości opinię wiecznie szczęśliwej świruski . Pozdrawiam!!!!
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Thu Aug 26, 2004 9:28 pm
Dudi (palmar)co ty jakies pierdoly opowiadasz?? A wogole czy ty sadzisz ze my mamy tak dobrze?? i nie chodzimy do szkoly?? I wogole co robisz z tym kotem (wiesz o co chodzi nie??)
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Fri Aug 27, 2004 7:49 am
Oj współczuję wam współczuję. Choć mi sięnudzi i studia bym z chcęcią zaczęła ale moje studia są po prostu fantastyczne, bezstresowe czyli miło wypełniają mi mój dzień. Poza tym już trochę stęskniłam się za znajomymi.
Quote:
Co ludzie w tym dziwnym kraju widzą. Troje moich znajomych w tym roku w Chorwacji...Nie dośc, że bez nich się nudze to jeszcze nie rozumiem co w tej Chorwacji takego wspaniałego (zostałam zmuszona przez rodziców w tamtym roku i ledwo zniosłam 2 tygodnie upałów). No nic - niektórzy lubią się opalać... Miłego wyjazdu...
Hmm...ja w Chorwacji byłam kilka lat temy, na Kyrku i była to jedna z najpiękniejszych miejscowości nadmorskich w jakich byłam. A byłam w wielu. Chorwacja ma ponadto najpiękniejsze morze, z najbardziej czystą wodą i ciekawym dnem. Ja nie przepadam za leżeniem plackiem na plaży, więc skałki i przyroda w okolicach starego miasteczka jest dla mnie jak znalazł.
Posted: Sun Aug 29, 2004 9:08 am
Ehem! A więc za cztery godziny wyjeżdżam. Tym samamym pragnę wam życzyć miłego rozpoczęcia roku szkolnego Studiującym natomiast wykorzystania w pełni ostatniego miesiąca wakacji
Bawcie się dobrze!
Ps. Prowszę dbać o dział filmowy! Jak wrócę to wszystko zkontroluję!
Joined: 11 Mar 2004 Posts: 227 Location: nowa era: Imladris
Posted: Mon Sep 06, 2004 9:36 am
Witam po wakacjach
jak narazie siedze na necie w budzie bo tutaj jest stałka i mogę cos poczytac i popisać.. nie to co w domu gdzie mama uwaza neta za wroga.. no coż.. próbowałam tłumaczyć
byłam na obozie wędrownym i wróciłam całkowicie wykończona..
jeździłam troszkę konno great bo dawno tego nie robiłam.. niestety konie na błatniej są okropnie "zniszczone".. raz mnie porwał na jakąś gałąź i zleciałam... no coż... fajnie było
ale od siodła miałam posiniaczone całe uda...
no a później zostały mi tylko spacerki po czechowicach i okolicach
Nienor a gdzie dokładnie mieszkasz??
ustron wisła cieszyn skoczów czy jakieś wioski? goleszów leszna kiczyce czy coś jeszcze innego
trochę się znam na tamtych okolicach bo często tam jeżdżę
pozdroofka
3majcie się mocno bo rok szkolny się zaczął...
pomodle się o Was
Posted: Thu Sep 09, 2004 1:01 pm
Hello!
Wróciłam! Było cudownie! A ja się głupia bałam, że będzie nudno. Hver jest jeszcze piękniejszy niż Kyrk, bardzo stary a plaże ma dzikie z piękną lazurową wodą. POznałam mnóstwo ludzi z różnych krajów Irlandczyków, Anglików, Australijczyków, Portugalczyków i nawet kogoś z RPA. Pogadałam trochę po angielsku, wypiłam mnóstwo pysznych koktali i wytańczyłam się przy świetneuj muzyce. Tego mi było trzeba!
Quote:
Nienor a gdzie dokładnie mieszkasz??
Mieszkam w Ustroniu
A na Błatniej na hucułach jeździłam raz. To fakt, że są zniszczone ale jeżdżą tam na nich ludzie, którzy o jeździectwie nie mają zielonego pojęcia, więc nie ma się co dziwić.
Posted: Thu Sep 09, 2004 3:19 pm
JA wróciłem z wakacjii już jakiś czas temu To nieuczćiwe też chce mieć holidays do 09.09.04
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Thu Sep 09, 2004 7:16 pm
spoko grigor nie ma tak zle....ja tam z szkoly sie ciesze, bo znow moglem zobaczyc mordy moich kumpli z klasy i twarzyczki kolezanek ....w sumie to nie wiem czy bym chcial miec tak dlugo wakacje....aczkolwiek....dobra juz nic nie pisze bo zaczyna mi odbijac....
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Thu Sep 09, 2004 7:30 pm
Quote:
JA wróciłem z wakacjii już jakiś czas temu To nieuczćiwe też chce mieć holidays do 09.09.04
Dokładnie to do 1. 10... ale tak poważnie to też bym juz zaczęła studia i zobaczyła znajomych. Jestem w Polsce pół dnia a już się znudziłam i humor mam beznadziejny. W Chorwacji było tak kolorowo, miło....wszyscy się do siebie usmiechali....
Posted: Thu Sep 09, 2004 7:33 pm
jak chcesz to tez moge sie do Ciebie usmiechac...:]:]:]:]:]:]...moze byc?? to sa usmiechy tak mniej wiecej za pol dzisiejszego dnia....jak chcesz wiecej to wal na PW....
P.S.ale mi odbija ja dziekuje.....chyba pojde sobie cos zrobic....
P.P.S.tak....ide zrobic sobie herbatke
No it's not!
No it's not!
It's the Dark side
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum