Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Mnie osobiście najbardziej podobał się wiersz pt "Thilio Tinuial" i myslę< ze trudno będzie Ci napisać coś lepszego Mimo wszystko Twój wiersz bardzo mi się podobał zwłaszcza ostatnia zwrotka Jest to trochę dziwny utwór bo pisany z perspektywy statku ale ma w sobie specyficzny nastrój co brzmi bardzo fanie Zazdroszczę Ci umiejętności poetyckich i czekam na kolejne utwory Twojego autorstwa !!!!
Pozdrawiam Aragornka
PS Przepraszam za braki kropek itp ale pisząc jeden z postów przycisnęłam dłużej SHIFT i włączyły mi się "udogodnienia" dla niepełnosprawnych
Posted: Fri Mar 19, 2004 8:09 am
Aragornka:) wrote:
Mnie osobiście najbardziej podobał się wiersz pt "Thilio Tinuial" i myslę< ze trudno będzie Ci napisać coś lepszego
Nie ukrywam, że masz rację Aragornko... "Thilio..." od poczatku był najlepszy....
A "Randir"... Cóż... Pisałam go o 1.00 w nocy na... telefonie komórkowym, bo mi gdzieś kartki wywiało
Aczkolwiek dziękuje za miłe słowa...
PS. Co do dalszej (małej i radosnej) twórczości to nie wiem czy coś się urodzi (jak to pieknie powiedziała moja nauczycielka od WOSu, znana też pod imieniem Hrabia Dooku )
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum