Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Nov 08, 2003 6:53 pm W jakiej części Śródziemia chcielibyście mieszkać?
Gdzie w Śródziemiu chcielibyście mieszkać? Ja całkowicie nie wiem, ale najprawdopodobniej wybrałbym najzwyklejsze Shire lub Gondor. Mordor jest fajny, ale zbyt gorący i powietrze zbyt trujace, natomiast Moria zbyt niebezpieczna i zimna. Wolę jakieś w miarę normalne klimaty.
Last edited by Morgul on Mon Nov 10, 2003 11:04 pm; edited 1 time in total
Posted: Sun Nov 09, 2003 6:43 pm
dreszczyk emocji chyba w iczym nie zaszkodzi..
ja bym chciała mieszkac w jakims spokojnym zaciszu..moze gdzies tam..:
-Rivendell, Lothlorien albo Mirkwoood... :wink:
Ja chciałbym żyć m.in. w Morii w Drugiej Erze... Miałbym swój pokoik - punkt widokowy na szczycie Zirag-Zigilu. A poza tym jednak było to największe i chyba najbezpieczniejsze miasto w Śródziemiu...
Mój wybór pada na miejsce związane z elfami, gdyż jest to moja ulubiona rasa, a jest nim Lorien. Dlaczego nie Rivendell albo Mirkwood?? Nie pytajcie się bo sam nie wiem...
_________________ "Gdyby nie było ciemności, nigdy byśmy się nie dowiedzieli o istnieniu gwiazd." - Palin Majere
Posted: Fri Dec 05, 2003 8:09 pm
Szara przystań (bo uwielbiam morze) a może Lothlorien? Trudny wybor...chyba jednak Szara Przystań - daleko od całego zamieszania, tylko spokój cisza i bliższa droga na Zachód
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
Posted: Mon Dec 08, 2003 5:18 pm
Gdyby Rohan w mojej wyobraźni miał wygladać jak na filmie to ja dziekuje..chcoaz Rohan jako miejsce mojego zamieszkania nie odpada..włąsnie ze wzg na konie..jednak ja wole któes z wczensiej wymienionych.. :wink:
Posted: Mon Dec 08, 2003 5:30 pm
A szczegolnie Edoras hehe. Pare domeczkow, jeden palacyk, wokolo jakas obmurowka, a wszystko umieszczone na skaleczce. Widoczki byly niezle, ale ten caly Dwor wydawal mi sie malawy. Nie wspominajac juz on innych wsiach.
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
Ja niewątpliwie też Riddermarchię bym wybrała, z resztą cóż... co tu dużo pisać moje imię mówi samo przez się. Najwspanialsze "ludzkie" miejsce w Śródziemiu, choć nie ma tam elfów, to i tak na pewno jest wspaniale...
_________________ 'Gęthwin?Ť!' cried Eomer. 'Gęthwin?Ť for the Mark!'
Tak naprawdę to chciałbym pomieszkać chwilę w każdym zakątku Śródziemia,ale jeśli mam wybierać to będzie to Doriath--miejsce
ogromnie czarowne ,a poza tym opasane Obręczą Meliany co tworzyło je
rajem na....Ardzie,że się tak wyrażę.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum