Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
W jakiej czesci Srodziemia chcielibyscie mieszkac?
Author Message
Grigor (Mistrz) 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Mon Aug 30, 2004 11:57 am   

8) kurzcze ma się znajomości 8) podałem gg alezapomniałem hasła a moc nie działa na gg (5018335) :>
www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Mon Aug 30, 2004 12:01 pm   

grigor widocznie nie jestes jeszcze az tak zaawansowany....co do znajomosci to znam jeszcze wielu ludzi...Sauron z naprzeciwka, Saruman z osiedla obok, pan Balrog co mieszka nie daleko :dark: ....he he

Platon

Grigor (Mistrz) 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Mon Aug 30, 2004 12:06 pm   

Mati_00 wrote:
grigor widocznie nie jestes jeszcze az tak zaawansowany....co do znajomosci to znam jeszcze wielu ludzi...Sauron z naprzeciwka, Saruman z osiedla obok, pan Balrog co mieszka nie daleko :dark: ....he he
Mam niezo też spore znajomości zna się dARTHA Wiadera ,Imperatora i paru innych ;] A pan balrog przychodzi do mnie codziennie na kawe ;] :>
www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Mon Aug 30, 2004 12:09 pm   

no wiem...pan balrog obrazil sie na mnie bo ostatnio, troche sie napilismy no i mala rozrube zrobilismy i on za wszystko musial placic....

Platon

Grigor (Mistrz) 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Mon Aug 30, 2004 12:11 pm   

Mati_00 wrote:
no wiem...pan balrog obrazil sie na mnie bo ostatnio, troche sie napilismy no i mala rozrube zrobilismy i on za wszystko musial placic....
He he żalmi BAlroga raz poszedłem odwiedzić Balroga to chciał mnie zniszczyć awypił u mnie tyle kawy :evil:

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Mon Aug 30, 2004 12:14 pm   

no jak on sie zdenerwuje to baniak boli....ale raz juz naslalem na niego gandalfa to sie uspokoil :dark:

Platon

Grigor (Mistrz) 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Mon Aug 30, 2004 12:17 pm   

Mati_00 wrote:
no jak on sie zdenerwuje to baniak boli....ale raz juz naslalem na niego gandalfa to sie uspokoil :dark:
musze wynająć Gandalfa albo jakiegoś Radagasta żeby się nim zajął zakawe ;] :>

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Mon Aug 30, 2004 12:37 pm   

radagast to lama....dobra ja ide teraz do Witch'a po helm i stroj, bo obiecal ze mi zalatwi taki sam jak on ma w powrocie...he he.....................................................wrocilem...tera juz wiecie jak wygladam (patrz avatarek) :dark:

Platon

Grigor (Mistrz) 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Mon Aug 30, 2004 12:41 pm   

Mati_00 wrote:
radagast to lama....dobra ja ide teraz do Witch'a po helm i stroj, bo obiecal ze mi zalatwi taki sam jak on ma w powrocie...he he.....................................................wrocilem...tera juz wiecie jak wygladam (patrz avatarek) :dark:
Radagast to nie lamapo 1 apo 2 niezła mordka jak na nazgula ;] :>

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Mon Aug 30, 2004 12:44 pm   

jaka mordka?? ta na evatarku czy ta : :dark: ....jak chcesz to tobie tez moge taki stroj zalatwic

P.S. Miecze sa niestety (albo na szczescie) z gumy....

Platon

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Mon Aug 30, 2004 12:51 pm   

Panowie, wiem, że dobrze siębawicie, ale to co robicie, to przesada... Gdyby nie to, że to nie jest forum, gdzie można sobie pobluzgać, to to powiedziałbym, czym ociekają wasze posty... Ale nie róbcie z forum chata! "szybka wymiana postów" jest tu nie na miejscu... chyba, że na SB, choć to teżnie do końca na to miejsce... Ale nie dziwię się, że miałeś ostrzeżenie za spam, po jednym dniu masz 50 postów! a drugi ma prawie 90... wariactwo... chyba przydałoby się jeszcze kilku modów, by troche to posprzątać...

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Mon Aug 30, 2004 12:53 pm   

ej no Morgul....jesli myslisz ze nabijamy posty to jestes w bledzie (chyba)...ale z mojej strony to postram sie mniej walic postow...przenosimy sie na shoutbox'a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Platon

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Mon Aug 30, 2004 1:03 pm   

nie posądzam o nabijanie postów, tylko zwracam uwagę... A to co innego... po prostu przeadziliście, gadacie jakby to był chat... Jak mówiłem macie gg, tlen, a jeżeli to wam nie pasuje to nawet SB.... i to zapewne jest prośba ni etylko ode mnie, ale od biednych modów, którzy będą musieli te posty wywaić... albo posklejać w miarę możliwości w jeden... dobra, koniec tej gatki... Zwłaszcza że to off-top, choćwy ich też walnęliście całkiem dużo... tak więc KONIEC i ROZEJM

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Mon Aug 30, 2004 1:05 pm   

nie no panowie administratorzy nie zrobia nam chyba tego co?? nie bedziecie wywalac tych postow?? plz......

Platon

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Mon Aug 30, 2004 1:08 pm   

taka ich robota... wywalić to, co uważają za niepotrzebne, nic nie wnoszące... i powiedziałem już KONIEC tej gadki, nie ważsię walićkolejnego posta bo i tak za jakiśczas go wywalą... Może jutro, za tydzień, miesiąc, a może przy jakimś większym sprzątaniu np. za rok...

Dany_b 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Thu Dec 30, 2004 9:00 pm   

Ja bym chciał ujrzeć choćby przez chwilę Gondolin. Może także Numenor, a w 3 erze to bym mieszkał w Lorien lub Marchii.

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Thu Dec 30, 2004 9:07 pm   

ja Minas-tirith i Osgliath w calej swej swietnosci...a potem Mordor chcialbym zwiedzic...:]

Platon

Sznabomir 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Fri Dec 31, 2004 7:52 am   

Mnie by sie napewno spodobało w itilien. Lubie wodospady. DobrzE terz czyłbym sie w shire gdzie co pare metrów jest jakaś gospoda.

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: