Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Jan 11, 2006 11:05 pm
Witam moj pierwszy post
Myslałem nad tym jak ksiązke przeczytałem, na początku podobał mi sie sielankowy opis Shire, w filmie bajerancko ukazana, ale co mi po spokojnym zyciu, bym miał sobie marchewke uprawiac? eee nie pasuje mi to...nastepnie elfy, ale ci to tez nie mieli najlepiej, do nich tam gdzie mieszkali nikt nie przyłaził, jedynie czasami jakies orki, no to ci je sru z drzewka, łukiem i po sprawie...znowu melancholia...no to ja niechciałbym miec stałego miejsca , poprostu podrozowac, najlepiej wraz ze straznikami i Aragornem, jezdzic po srodziemiu i tłuc sie z kim popadnie...dreszczyk emocji, to jakiegos pająka w puszczy mroku sie potnie, to znów orka...mi to by przypasiło
Posted: Sun Jun 18, 2006 7:16 pm
ja mysle ze on sie poprostu wstydzi ;P ... hehe...mi w glowie wciaz cisnie Mordor...ale tam tak ciemno i ponuro...ale moja mroczna strona osobowosci mowi ze tam by bylo spoko...jednak bym musial miec jakas pozycje spoleczna ;P ... bo jako zwykly ork to tam do dupy troche
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
.jednak bym musial miec jakas pozycje spoleczna ;P ... bo jako zwykly ork to tam do dupy troche
pewnie, to już lepiej wulkan czyścić...
tjaaa... aaaaaaaaaaa!!!! ludzie!!! aaaaaaaaaaaaa!!! mój wniosek: mieszkać tam gdzie zielono i spokojnie, dużo słoneczka i wody, bez zbędnych ludziów (bądź innych ras), czyli może być odludzie, ale SPOKÓJ, CISZA!
aha, odludzie, ale żebym miał to odludzie na spółkę z bliską osobą ..
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
tjaaa... aaaaaaaaaaa!!!! ludzie!!! aaaaaaaaaaaaa!!! mój wniosek: mieszkać tam gdzie zielono i spokojnie, dużo słoneczka i wody, bez zbędnych ludziów (bądź innych ras), czyli może być odludzie, ale SPOKÓJ, CISZA!
hehe, taa, całe zycie o tym marzę
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Wed Jul 12, 2006 11:43 am
To ja Wam cos powiem...wczoraj,w sumie to dzisiaj w nocy jak ogladalem sobie WP:DP to tak myslalem sobie...kurcze...chcialbym byc elfem,kicac sobie po lasach,patrzec w gwiazdy,bo naprawde to lubie...rozkoszowac sie pieknem zielenii...ale ta ich powaga,ich dostojenstwo (to sie tak pisze?) troche mnie odrzuca...krasnoludem tez moglbym byc...lubie jaskinie,gdzie trzeba chodzic po ciemnych tunelach,ciasnych zeby na koncu dotrzec do olbrzymiej saali...lubie gory...wspinac sie po nich,ale bez sprzetu bo tego nigdy nie robilem...tak o poprostu na nogach chodzic po gorach,wchodzic po kamieniach,przebiegac strumyczki...tak wiec mam dylemat...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Ja osobiście chciał bym mieszkać w Rivendell jak na filmie widziałem te krajobrazy to aż płakać sie chciało że sie tam nie jest.
_________________ Kto rzuci wyzwanie i lud z pomroki wskrzesi zapomniene. Potomek tego któremu przysięgli w wyrocznej godzinie drzwi przekroczy na ścieżce umarłych.
Gdzie chciałabym mieszkać hmmm.. raczej na stałe bym nigdzie miejsca nie zagrzała , bo Śródziemie zbyt piękne jest :p , no oże tylko o Mordor bym nie zachaczyła. Wolałabym wędrować po Śródziemiu , niż być związana z jakąś niewielką jego częścią.
Rządzisz! normalnie super! Jesteś moim guru normalnie! Patrzcie go, w Lothorien chciałby mieszkać, w jednym zdaniu zawarł całą swoją myśl, wszystko to co miał napisać, no geniusz po prostu! Jesteś wielki! Mleko to chyba galonami dudnisz! Rany, ja chcę być jak ty, taki bystry, elokwentny...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum