Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Jul 02, 2004 10:51 am {W} filozofia zamkniętego w sobie
Nienawidzisz siebie,
nienawidzisz życia.
Choć wszyscy cię wielbią,
żądasz rozbicia.
żyjesz chwilą,
nie wspomnieniami.
chowasz się w cieniu
między katuszami...
ale wiedz:
Nie bój się kochać,
nie bój nienawidzić.
Bo ludzkich odruchów
nie należy się wstydzić.
------------------------
To jest kolejny eksperymentalny wiersz, tym razem rymowany, nadawałby sięna tekst jakiejś walonej popowej ballady, ale co tam... Treśćjest mi zbyt bliska, choćteżwymyślona na poczekaniu... Tak więc co o tym myślicie?
O tak, nie ma to jak szczera wypowiedź... troche za ostra, ale warta uwagi... tylko zachowałeś się jakbyś miał zły humor... Może to przez chorobę? No nic, dziękuję za wpis No nic panie apetyczne ciacho z mięskiem...
Posted: Tue Jul 20, 2004 2:54 pm
Nie no Ozz sam cos napisz
Morgul wiesz...to nie jest nic nadzwyczajnego Temat oklepany, ale tak to jest. Od czegoś trza zacząć, a od banalnych rymów najprosciej Też tak zaczynałam Tylko się nie poddaj
A co do nakiety...nie jestem zamknięta w sobie
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Tue Jul 20, 2004 4:49 pm
Kei, Kei, Kei... Najpierw się dopytaj, czy tego nie robie, a dopiero potem dawaj swoje "Nie no Ozz sam cos napisz "
Co do humoru, to nieee Jakoś tak może troche, w ażdym bądź razie, bez tej zgryźliwości, jest to tylko beznadziejna rymowanka Sam mam DWIE!! takie w swoim dorobku, ale i tak lepsza Poza tym, ja pisze wiersze do kogoś, znaczy do niektórych nadobnych panien, więc 1.Nie nadają się na zamieszczenie. 2.Zapewniam was, że to nie rymowanki
A co do tej końcówki, Grzechu narażasz się!
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Tue Jul 20, 2004 4:53 pm
Ozz wiesz coś mi się o uszy obiło że psizesz "poezję" Heh, skad wiesz czy lepsze To ejst nieobiektywne stwierdzenie
łee...wiersze miłosne? To wolałabym tego nie oglądac, dobrze, ze nie zamieszczasz...
Morgul nie przejmuj się. rymowanki jest najprosciej zwalić...wiersz biały jest proszty do napisania, bo nie ma rymów, które musza byc badzo dobre, zeby częstochową nie zalatywały
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Jam wędrowiec, co ostoi szuka
Posępny niczym cmentarz -
wojownik, co strachem serce zbrukał
Szatański elementarz -
akt szyderstwa
Niewinność morderstwa.
Otom ja cały -
zimny jak grudniowa zawierucha
Przegrany na polu chwały
Sączący jad do twego ucha
I mimo tych grzechów, żal mi siebie
Przez mętlik w głowie, płynie krew po niebie...
Posted: Sun Jun 19, 2005 9:47 am
Właściwie to mógłby rzeczywiście wyjść z tego jakiś tekst piosenki po rozbudowaniu. Dość prosto napisane bez wrażenia głębokich refleksji, ale mnie się wydaje, że nienajgorzej.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum