Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Dec 24, 2004 12:04 am
Poklecam COD najlepszą gre na świecie
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Ja uwielbiam serię Disciples, jest o wiele lepsza od przereklamowanego Herosa, a poza tym to regularnie Warcraft i jakieś RPG (głównie japońskie) oprócz Baldurs Gate i Icewind Dale, których nie cierpię.
Zwykle gram tylko w RPG i gry w klimacie fantasy i D&D.
Po pierwsze moje ukochane gry : "Baldur" 1 i 2,
Kolejne, na której punkcie zupełnie zwariowałam : KOTOR 1 i 2
Dalej:
Icewind Dale 1 i 2
Morrowind
Neverwinter nights
Heroes 1-3 (4 nie za bardzo mi się podoba, ale ogólnie jest w porządku)
NFU 1 i 2
Prince of Persia
Europa Universalis 2 (lubię wyżywac się na Francuzach, grając Hiszpanią i podbijając całą Europę )
LotR BfME
Jedi Academy
Torment
Kiedyś próbowałam zagrac w The Sims 2 ,ale po dniu przestałam, beznadzieja i to bez zadnej fabuły...:roll:
Hmm...to by było na tyle
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Obecnie rzezam w GTA San Andreas. Gierka miodzio. Grafa podobno do poprzednich GTA, ale klimacik zupełnie inny. Niggaz, gangi, walki gagngów to jest to. Ach.......
tez mam, dale, 6.60 i plyte dvd i mam. nie dziala moze jak zmienei kompa to bedzie ok, ale zarazie nei mam co marzyc aby sobei pograc. grafika, przynajmnei tak jak mi kolega screeny dawal to taka sobie, ale nei wiem jaka jest naprawde.
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
niezaznaczyłem w ankiecie nic, bo w każdy rodzaj gram po trochu
a ulubione gry to...
Fallout cała seria
Diablo 2 (batlle.net )
Warcraft 3
Call of Duty
Submarine Titans
Disciples 2
THP3
GTA całą seria
NFSU 1 (2 to porażka że aż za serce ściska, zero grywalności)
Posted: Sat Jun 18, 2005 6:13 pm
ja ostatnio przechodze Kotora II, pogrywam sobie w Herosów III, jak zwroca mi kompa to wezme sie za GTA San Andreas...a gdy dostane nowego procka to wezme sie za BotME...
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
1.GTA SA
2.Rayman
3.Aliens vs Predators
4.Heros MIght And MAgic
5.Falaut Tactics
6.Hobbit
7.BG 1+2
8.Call of Duty
9.Medal of Honor
10.Spell Force
11.Sąsiedzi z Piekla Rodem ( narazie u kumpla )
12.Warcraft 3 Frozen Throne
13.Harry Potter Mistrzowstwa Świata w Qouedzichu (czy jakos tak)
14.Wormsy 3D-eki
[ Dodano: Sob Paź 15, 2005 4:15 pm ]
sory zapomnialem o Diablo 2
To ja polecam:
Wszystkie Heroesy Might and Magic (wszystkie, ale szczególnie 7 i bo gry firmy śp. 3DO są genialne. A poza tym to Europa Universalis, Baldur i Icevind tudzież Neverwinter oraz Morrowind.
_________________ Dulce et decorum est pro patria more
Rzadko gram. Ale jak już coś mnie natchnie to są to:
Władca Pierścieni: Powrót Króla
The Longest Journey
Worms
GTA
Settlers
Heroes Might and Magic III
Majesty
Oprócz tego kocham stare gry. Zwłaszcza platformówki na przykład:
Prince of Persia
Dizzy (różne)
Prehistorik 1 i 2
Scorch
Luigi and Spaghetti
świetne gierki! Proste, a jakie wciągające
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
Posted: Mon Mar 27, 2006 5:15 pm
Nimloth wrote:
Dizzy (różne)
Oooo! Dizzy, mmm... Ostatnio ściągnęłam sobie parę gierek na emulatory, ach wracają stare czasy. Kiedyś grywałam w nie na takim pudełeczku przed TV, to się Pegasusem chyba zwie. A ostatnio pykam sobie w Adventure Island. Prosta gierka, ale bardzo lubię.
A tak w ogóle to lubię jeszcze grać w Raymana, Worms, Heroes III, Gruntz, Claw, czasem w Simsy 1 i 2, Powrót Króla, Wojnę o Pierścień etc. Lista może trochę krótka, ale nie pamiętam na razie więcej. Ogólnie przed kompem spędzam sporo czasu.
_________________ "Świat dzieli się na tych, którzy czytali Hobbita i Władcę Pierścieni, i tych, którzy dopiero ją przeczytają." SUNDAY TIMES
Ja gram ostatnio w Bitwę o Śródziemie II, Rome total war, Age of Empires III...
a tak wogóle to gram w różne gierki( ET nie pogardze).Aha gram też aktualnie w Lineage II
Posted: Tue Sep 19, 2006 6:42 pm
A ja odkryłam cudne (?) polskie cRPG.
Frater
W sumie niby nic nadzwyczajnego, ale wciąga i to bardzo. (bo chociaż kocham wilkołaki, to fajnie sie do nich strzela z flinty LOL ---> i rozgrywa się to w Polsce XD)
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum