Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
... Niebo pokryje sięczerwienią,
krwi spadnie deszcz.
Mrok świat zaleje,
zapłonie ogień podziemi
I głupcy zginą
I nastanie Antychrysta czas.
Siać będzie postrach i zniszczenie
I słowa te padną:
Płacz! ... Boś świętość zatracił! Skowycz! ... Boś męki nie zaznał! Krwaw! .. Bo ból to twe przeznaczenie! Giń! ... Boś na zatracenie zasłużył! [Gnij! ... Boś na zapomnienie zasłużył! Obruć się w proch, głupcze bo to na głupców czeka!
Apokalipsy nastał czas,
Nikogo nie szczędzi!
Ciemność żyje
w sercach jej wyznawców!
------------------------------
Makabra, ale to mi na wątrobie leżało... Oceńcie, choć zapewne wielu zjeżył się włos na głowie... Ale o to chodziło, w końcu Black Metal uzależnia i niszczy psychikę...
Do licha, Sin (Grzech) to ejst satanistyczne. Ja nie toleruje sekt, a satanizmu w ogole. A gnic też nie potrzebuje... (co do krwawienia-ja zawsze ejstem poraniona-a to siniaki na nogach [kant stolu] a to rany na rękach [z psem sie bawilam] a to zadrapania [bawilam sie z kotem] czyli specjalnie mi nie przeszkadza...)
a co do placz i skowycz-plakac to ja moge-ze zlosci, a skowytanie... To sie dizeje zawsze gdy spiewam. Hehe no coż Sin-ani ze mnie, ani z ciebie poeta nie wyrosnie...
PS. pytanie skierowane do modow-czy mozna kaować swojetematy? Bo tu gdizs napisalam temat z wierszem i teraz sie teog wstydze, a to nic nie wnosi na forum-moge go skasować? A jesli nie mozna-to posze jakiegos moderator o skasowanie tematu "wirszyk " autorstwa Frost Lady...
Siema!
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Spoko ludzie, ani satanistąnie jestem, ani do żadnej sekty nie należę, ale czasem mi... no wiecie, cenzura... Niestety jestem troche "walnięty" (za mało powiedziane) co objawia się szczególnie w nocy... To jest ta moja druga natura... Apokalipsa, złoś, nienawiść... Ten tekst powstał z wewnętrznej złości, cierpienia i innych mrocznych myśli... Tak równieżpowstaje Black Metal... Cóż ja poradzę... Czasami muszę cośtakiego napisać, gdy potrzebujęcośz siebie wyrzucić... Jeżeli kogośto zniesmaczyło, oburzyło albo inaczej dotknęło - bardzo przepraszam, faktycznie to chyba nie miejsce na taką "poezję"... Ale mam jednak drastyczne skłonności, szczególonie w języku pisanym...
EDIT: Faktycznie, jeszcze raz to przeczytałem i chyba ostatnie dwa wersy brzmią, jakbym wywodził sięz jakiejś sekty... Oczywiście tak nie jest, choćkażdy ma prawo wierzyćw co chce, jeżeli to nie uderza bezpośrednio w innych... Naturalnie czynem... No cóż, wyszło jak wyszło...
Ja sie wyzywam w inny sposób-nie pisuje wierszy (moj tamten był na probe i dla jajc) tylko tak. Biorę cos miekkiego, np. poducszkę-klade na wersalce w pozycji pionowej-podwijam rekawy i wlaę z całej sily. To sposob bezpieczny i nikomu nie przeszkadza (chyba ze ktos śpi a ja mu poduszk spod glowy wyciagne
Drugi sposob-mam nadzwyczaj donosny glos. Staje na stole, kryzczę, spiewam, aż rodiznka sie na mnie wydizera. Sposob skutecznijszy ale bardizje niebezpieczny. Trzec sposob-wziaść sobie apetyczne ciahco albo soczyste miesko (pozdro Ozz ) i zajadać sie ze smakiem wyobrazajac sobie ze zjadasz wredna nauczycielke od biologii która wstawila ci palę.
I czwarty sposób-bierzesz noz, bierzesz jablko. wszytsko jasne-zamach i mordersow na niewinny owoc (ktory moze byc twoim wrogiem) i poxniej go zjadasz.
Jets tyle sposobow na odreagowani zlosci... Najbnardizje poetyczny ejst z tym śpiewaniem i kryzczeniem. Zalecam, naprawde!
PS. Wierszyk mnie nie znismaczył, ale poezja to nie jest. Ale niema isę co martwić-ja osobiscie cenię prozę, poezja jest dla mnie śmieszna
Siemanko!
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum