Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Mon Sep 13, 2004 5:04 pm
No fakt - masz racje to był głupi tekst - przecież każdy dobrze wie że ktoś taki jak święty Mikołaj i idealny mężczyzna nie istnieje
I nie martw się ja tych postów wcale nie uznaje za atak tylko mnie troszkę dziwią - honor mi już zwróciłaś więc jest wszystko ok.
A i jeśli chodzi o chłopaka to myślę że jednak tak bardzo się nie pomyliłam (może poza tym ze jest idealnyJ ) – ja naprawdę uważam że taki chłopak by do mnie pasował i nie widzę żadnej innej możliwości niż rpg’owiec. Oczywiście że to nie jest jakiś warunek czy coś takiego ale po prostu widząc ludzi których w różnym stopniu lubię, moich kumpli i koleżanki widzę z kim się najlepiej czuje – z rpg’owcami. To są ludzie po prostu podobni do mnie, z którymi mogę porozmawiać, którzy maja podobne zainteresowania, tok myślenia którzy nie pukają się znacząco w głowę kiedy mowie o wstąpieniu do rycerstwa czy zainteresowaniu średniowieczem.
Potrafię rozmawiać o rpg przez cały dzień, tydzień lub dwa ale to jest po prostu dowód tego że to kocham i że jest to moja pasja. Fakt faktem że z łatwością mogę powiedzieć że kocham grac w rpg’i a jak już stwierdziliście miłość to rodzaj uzależnienia więc...możliwe że jestem uzależniona ale nie nazwała bym tego szkodliwym uzależnieniem. I z całą pewnością mogę stwierdzić ze to bezpieczniejsze od chodzenia na dyskoteki, poznawania dresów czy palenia trawy...
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum