Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
_________________ v3rt (malpa) o2 (kropka) pl
---------------------------------------
v3rt on #perverts @ IRCnet
GG # 2143856 | ICQ # 164660564
---------------------------------------
Always look on the bright side of life
Zgłoszenie zostało przyjęte, wiadomość o gotowości Bractwa została wysłana do nagga. Jak będzie miał chwilę czasu, to myślę, że dokończy rytuał i grupa zostanie ostatecznie zapisana. W razie pytań podaję nr gg: 3772045
Niby powinienem zmienić poprzedni post, by "nie nabijać postów" ale chcę jednak aby ktoś szybko to przyuważył. Otóż mam problem z robieniem "runów". Niby są gotowe, ale problem z nimi jest taki, ze nie tła być nie powinno, a jest białe. Coś takiego możnaby zrobić corelem. I zrobiłem to, ale wtedy nie można zapisać pliku jako gif... Tak więc błędne koło. Fakt faktem, nie jestem dobry w sprawach grafiki, więc może ktoś spróbowałby mi pomóc? Prosiłbym o kontakt: przez priva, gg (3772045)albo przez maila (lord_morgul@wp.pl albo SIN@gif.neostrada.pl). Z góry dziękuję za pomoc!
Ja też chciałbym się zapisać Bardzo lubie Mroczną strone mocy i jestem fanem Star Wars.
A jak się już jest członkiem bractwa to odrazu jest się Lordem Sith : ?
bo też chciałbym mieć pod nickiem napis Lord Sith.
_________________ Lord Draco
"Niech Moc Cię Prowadzi"
Okej. Kolejne zmiany w regulaminie, więc proszę spojrzeć na początek tematu. Jak zauważyliście, doszła opcja Mrocznego Ucznia, ale niestety nie pojawia się w randze, bo nagg mówił tylko o dwóch rangach na grupę... Mam kogoś na oku do tego zaszczytu, zaraz mu to wyślę. Gdy już będzie znany Mroczny Uczeń, napiszę tu o tym.
Ps. planuję jeszcze coś specjalnego do tego tematu, dla nowychczłonków, ale to dopiero po ogłoszeniu Mrocznego Ucznia...
Domyślni jesteście... Rzeczywiście, chodziło mi o Lady of Orthank i co najważniejsze przyjęła już ten zaszczyt. Myślę również, że moja Uczennica może wybrać sobie jakieś imię używane w bractwie, aby łatwiej było się porozumiewać.
I jeszcze jedno! Zapomniałbym. Otóż wreszcie zrobiłem "runy" wysłałem naggowi i jeżeli doszły to tylko czekać aż będziemy je mieli pod rangą...
Jeżeli ktoś jest ciekaw jak będą wyglądać to proszę:
Mroczny Lord
Lord Sith
Natomiast co do tej niespodzianki:
Imię w bractwie: Darth/Lord Mefisto zwany Podstępnym
Imię prawdziwe: Morgul
Rola: Mroczny Lord
Ulubiona broń: Błyskawice i Sztorm Mocy
Rodzaj miecza: Dwa miecze o czerwonej, jak na Sitha przystało, klindze
--------------------------------
czyli podajemy zdjęcie postaci którą chcemy przywoływać na myśl, imię w bractwie, nazwę urzytkownika na forum, rolę (u większości będzie to Lord), ulubioną broń, rodzaj miecza...[/img]
Last edited by Morgul on Tue Apr 20, 2004 2:10 pm; edited 4 times in total
Imię w bractwie: Darth Mati
Imię prawdziwe: legolasik
Rola:Lord Sith
ulubiona Broń: Duszenie i miecz
Rodzaj miecza: Podwójny, można go rozłączać na 2 i czerwona klinga również
Moja kolej:
Imię w bractwie:Lord Draco
Imię prawdziwe:Draco 1994
Rola:Lord Sith
Ulubiona broń:Duszenie Błyskawica
Rodzaj miecza: Podwójny, można go rozłączać na 2
_________________ Lord Draco
"Niech Moc Cię Prowadzi"
Last edited by Draco 1994 on Fri Apr 02, 2004 1:03 pm; edited 1 time in total
wszystko wysłałem ,ale jak narazie nagg nic nie robi... Nie wiem, może nie ma czasu? Może coś mu wypadło? Jest to bardzo zabiegany człowiek, więc nie ma co mówić o czasie, będą to będą...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum