Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Jun 08, 2007 12:48 pm
Bo obcięte kończyny czy palce na plakacie mnie odrzucają? Bo nie lubię mieć zamkniętych oczu przez pół filmu, a taki przekaz ma dla mnie plakat? Bo nie przepadam za horrorami? Bo mam inne zaległości filmowe, imho ciekawsze?
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Joined: 28 Nov 2006 Posts: 383 Location: z wioski podlaskiej
Posted: Fri Jun 08, 2007 9:09 pm
Quote:
dlaczego nie? Bardzo dobry film
"dobrośćfilmowa" rzecz względna ;P
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Joined: 10 May 2007 Posts: 42 Location: Ze szklanego ogrodu
Posted: Fri Jun 08, 2007 9:37 pm
mi tam sie podobało, choc nie przepadam za horrorami i moze dlatego nie mam porównania
_________________ "Ale nie warto składać przysięgi, że się noc przebrnie, kiedy się jeszcze wieczora nie widziało." [J.R.R. Tolkien]
http://jestem-czarownica.blog.onet.pl
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum