Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Dec 03, 2004 10:44 pm
Moją ulubioną rasą są elfy [nie dlatego, że są piękne i nieśmiertelne! Nieśmiertelnośc to klątwa... jednak.... one.... mają duszę całkiem inną od innych ras], ale też czarodzieje...
Długo by polemizować... tak i już
_________________ ...Moc drzemie w nas samych...
...Nie ma potrzeby wyciągać rękę po pomoc innego człowieka...
...Jesteśmy samowystarczalni...
Człowiek Za wolność. Za to, ze może kształtować świat w dowolny sposób, nawet niezgodny z myślą Iluvatara.
Poza tym pewnie piękny jest zachód, ale ja wolałabym zostać w Śródziemiu
Ja bym nie chciał mieszkac tysące lat w na "Drodze, z której się nie wraca". Moim zdaniem nieumarli mją przerąbane. Mogą tylko istnieć duchowo i nic poza tym.
_________________ Memoriał:
Zabić go mógł tylko feniks...
Posted: Sun Jan 02, 2005 1:18 pm
eee tam...jak juz mialbym byc jakims ZLYM panem to tylko i wylacznie NAZGULEM...a ci nieumarli? siedza w tej gorze i raz na jakis czas jakiegos pijanego wiesniak sobie kill'nom i juz...łeee...
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
Posted: Sat Feb 05, 2005 11:25 am Dlaczego
Moja ulubiona rasa o czarodzieje ponieważ byli nieśmiertelnie i wspaniali. Ludzie Rohanu- ponieważ jeździli konno(a to uwielbiam). Oraz Elfowie, ponieważ nie kierowały nimi nigdy interesy własne i zawsze można było liczyć na pomoc od nich;P
Posted: Sat Feb 05, 2005 6:00 pm
Chciałbym być Numenorejczykiem ......... Człowiek/Gondor - to nie Numenorejczyk . Tam ci byli silni i mądrzy, trudno było ich zastraszyć i kimś takim własnie chciałbym być z resztą po moim niku widać jaki lud, rase wybieram
Nie jestem oryginalna - oczywiście elf Może nie są takie doskonałe, na jakie wyglądają( heh, ja wcale nie dążę do doskonałości więc mi to nie przeszkadza ),ale po prostu,to moja ulubiona rasa i tyle. Nie zmienię się.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Tue Mar 29, 2005 12:00 pm
Hm, nie popiszę się oryginalnościąXD. Elf;). Zresztą kto nie chciałby być elfem?;)
I najlepiej mieć miły, własny kąt w Lorien;). Chociaż nie pogardziłabym hobbicką norką w Shire;].
Za najbardziej podoba mi sie rasa ludzi,szczegolnie w Gondorze a wczesniej podczas wojny z Morgothem,wtedy ludzka rasa nie byla jeszcze tak przesiaknieta strachem przed nieunikonionym,z drugiej stroony wysoce a nawet bardzo cenie elfow,piekne i dumne.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum