Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
A ja nigdy nie chałbym być nazgulem, jużprędzej orkiem . Nazgule są... pozbawionymi mózgu zombi. No może przesadziłem ale sąbezwarunkowo poddani mocy pierścienia a ja bym tak nie chciał
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:55 pm
ja mógłbym być majarem lub valarem (eru )
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Niezły pomysł ale jak już coś to wolałbym być Majarem. Valarowie mieli za dużo na głowie a majarów było więcej i jakoś tak wydaje mi sie że to było lepsze (bo jak bym chciał żeć wśród elfów czy inny ras to by na świacie niczego nie ubyło )
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Posted: Sun Sep 12, 2004 8:56 am
Beren wrote:
Niezły pomysł ale jak już coś to wolałbym być Majarem. Valarowie mieli za dużo na głowie a majarów było więcej i jakoś tak wydaje mi sie że to było lepsze
Valarzy mieli naprawdę sporo na głowie z Morgothem i Ungoliantą ale, według mnie majarzy to nieco słabsza wersja valarów Więc wolałbym być chyba valarem
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Thu Sep 16, 2004 11:17 am
Ja osobiście jakoś zawsze miałam słabość do elfów. Niezwykłe, urodziwe, magiczne i utalentowane istoty. Więc przy tym pozostaję. A niedawno z jednego testu wyszło mi, że jestem Sindarem to chyba oczywiste, za którą rasą głosuję
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
A mi sie elfy aż tak nie podobają. Oczywiście jestem bardziej "za" niż"przeciw" ale on sątakie za bardzo dystyngowane, szlachetne. Tak jakby nie umiały sie dobrze bawić. A dobrze bawić umią się oczywiście hobbity
Posted: Fri Sep 17, 2004 11:41 am
Osobiście poza radością Hobbici mi się kojarzą z nadmierną otyłością i to mnie nieco od utożsamiania się z tą rasą powstrzymuje poza ich wzrostem oczywiście. Mam nadzieję, że forumowi Hobbici nie czują się urażeni ta uwagą.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Fri Sep 17, 2004 6:13 pm
Hobbici lubią jeść - co oznacza ze nie mają idealnej figury...Chciaż ja (taki halfing lub nieco inny hobbit) naprawde podziwam elfy za piękny głos, nieskazitelny wygląd, suptelne ruchy, umiłowanie sztuki itp to wiem że moge ich jedynie podziwać jako przedstawiciel zupełnie innej rasy - ich obyczaje fascynują mnie ale nie są to obyczaje które ja mogła bym kultywować. Powiedzmy że ja Halfinka Nimue (Elanor) bardzo lubie kulture elficką (tak jak ja w świecie relanym lubie kulture celtycką - podoba mi się ale jak by nie patrzec moje korzenie nie wiele mają z nią wspólnego).
Nie wiem która kóltura bardziej mi sie podoba - hobbicka czy Elfia - są poprostu zupełnie różne, ale jedna moge tylko podziwiac a druga czuje wewnątrz mnie...
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
Elfy są zbyt dystyngowane ? jeśli tak, to moi znajomi bez wachania wepchnęli by mnie do tej rasy w Śródziemiu Przecież to ich delikatność, subtelność itd. sprawiają, że są takie wyjątkowe
Posted: Sun Nov 14, 2004 2:27 pm
Wybrałam elfy poniewaz sa majestatycznymi postaciami o wielkiej madrosci i wiedzy, ktorej nie posiada zadna inna rasa. Rozumieją nature i wraz z nia tworzą jednosć.
Drow...
No-one ever said elves are nice, elves are bad.
Rozważając 'za' i 'przeciw' lojalnie wybrałam... ludzi . Tak patrząc po tych 'zadach i waletach' wymienionych przez przedmówców/przedmówczynie tym bardziej się ku temu skłaniam . Nigdy nie wiadomo, czego się można po nich spodziewać, zawsze moga Cię czym zaskoczyć ... Hobbici są zbyt śmiechowi, a z kolei elfy... właśnie ZA dostojne, denerwuje mnie w nich wiecznie okazywana wyższość i pogarda dla innych ras . Człowiek to pomieszanie z pogmatwaniem i taki mix mi się najbardziej podoba, mimo całego uroku innych ludków fantasy .
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum