Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Ja lubię ludiz z Rohanu-nie są tak palaynscy a za to plynie w nich krew Amazonek i Barbarzyńców (barbarzynca wcale nie musi być zly, zresztą Słowianie-czyli nasi przodkowie-takze zaliczali się do barbów) i w ogole w Rohanie fajnie... Ale Gondor jest za to taki dumny, taki wspaniały....
A co do Upiorów-look at my banshee avatar -takze je lubię. Chociaż nie znaczy to ze iałabym przyjemnosc spotkać takiego w ciemnej piwnicy (dostalabym zawału) albo gdziekolwiek (jeszcze ze mnie krew wyssie, wampir jeden) a mimo wszytsko wampirami interesowałma się juz w 3 klasie podstawówki czyli dalej lubię upiory i te inne
Hobbici rulezzz tak jak ja są leniwi i duzo jedzą-jak ja tylko ze oni są szczęśliwi z powodu takieog życia-ale ja chociaż lubię wygody-to chciałabym przezyc fajną przygodę...
Siemano!
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Elfy to szlachetne istoty Może jestem mało oryginalna, ale nie przejmuje się tym... Elfy zawsze byly dla mnie uosobieniem tego, czego większość ludzi nigdy nie będzie miala... Długowieczność, szlachetność... Człowiek zabije człowieka...ale elf nie zabije elfa (prawie nigdy, bo jak wiemy wyjątki się zdażają)
_________________ Przede mną przepaść, zrodzona przez winę,
przez grzech Twój, Boże!... Ginę! ginę! ginę!
Jan Kasprowicz
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Mon Aug 16, 2004 2:56 pm
Hm....Gdybym miała wybierać rase najbardziej do mnie podobną byli by to bez wątpienia Hobbici. Takie małe ludziki, choc chyba nie dokońca takie hobbity Tolkienowskie, już predzej rpg'owe halfingi (jestem raczej droben budowy ciała).
To że każdy pewnie chciał by być elfem to dla mnie jakies naturalne (choć pewnie większość z was się ze mną nie zgodzi ale elfy sa jakies takie idealne i wogule), ale mimio że są takie "wspaniałe" a moze i właśnie przez to do mnie poprostu nie pasują.
Do ludzi nigdy nie pałałam sympatią - są w większości fałszywi i niehonorwi - jacyś tacy.....no nie wiem. Już chyba wole krasnoludy bo zachłanność lezy w ich natrzuże, a ludzie mają jakiś wybór i zazwyczaj i tak wybierają źle...
Co do orków ? Cóż nie wiem czy chciała bym nienawidzieć wszystkiego i wszystkich - jedyne co mnie z nimi łączy to to ze nie lubie słońca.....
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
Morgoth Guest
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:32 pm O Melkorze
drań z tego Morgotha co nie? Jak mógł zatruć Telperion i Laurelin. Przez to skończyło się pięć er gwiazd, gdy jeszcze nie było słońca:)
Guest
Posted: Mon Aug 16, 2004 3:40 pm
Cherry wrote:
Elfem i tylko elfem... No, ale musze się rozpisać (za to, że zwrócono mi uwagę ) Od początku filmu WP wiedziałam, że elfy będą DLA MNIE najlepsze. Nie, że piękne i nieśmiertelne, ale mają to cos co mnie pociąga.
No cóż elfy są wiecznymi pierworodnymi istotami świata. Jednak to dzięki Edainom pokonali Morgotha. Myślę, że Jedyny nie powinien zatapiać Numenoru lecz ukarać Numenorejczyków w inny sposób. Przecież wolni ludzie z Edainów zawsze wiernie staliprzy Valarach czy to w obliczu klęsk czy zwycięstw. To przecież Beren- śmiertelnik wyciągnął z korony Morgotha Silmarill nie zaś jakiś tam pieprzony blady elf!!!
[/quote]
Posted: Sun Aug 29, 2004 9:06 am
CHICKEN wrote:
dokładnie tak jak przedmówca Krasnolud to jest najlepsza rasa jaka kiedykolwiek zostala wymyślona (choć może istniała )
zgadzam siez przedmowcą i przedmówcą
Quote:
zostala wymyślona (choć możeistniała
oco co ci z tym chodzi krasnoludy stworzył chyba Aule potajemnie przed Valarami a gdy Valarzy odkryli i kazali Aulemu ją zniszczyć zlitowali sie nad nim i jego dziełem
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Aule nie stworzył krasnoludów w tajemnicy przed innymi Valarami lecz przed Eru, który sie nad nimi zlitował. To tyle. Pozdrawiam.
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Antoine de Saint-Exupery
Guest
Posted: Tue Aug 31, 2004 3:57 pm
Najbrdziej chciałbym być Elfem. Ta rasa niesamowicie mnie fascynuje. Elfy są dumne i tajemnicze. żyją wiecznie nie mają końca ani początku. Jest to najpotęzniejsza rasa. Ich kultura jest najwyżej rozwinięta.
Posted: Tue Aug 31, 2004 5:31 pm
Beren wrote:
Aule nie stworzył krasnoludów w tajemnicy przed innymi Valarami lecz przed Eru, który sie nad nimi zlitował. To tyle. Pozdrawiam.
Pomyliło mi się eru z valarami jak mogło do tego dojść
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
Posted: Mon Sep 06, 2004 1:40 pm
Mati_00 wrote:
zachlannosc tylko w przypadku krasnoludow...i nie jestem juz mlody 15 lat mam....naiwny tez nie jestem....
RAcja jak się ma 14 lat i 9 miesięcy to już nie za bardzo Lubię Gimliego bogo lubie i już
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Mon Sep 06, 2004 4:47 pm
A czy ja powiedziałam coś o naiwności...
Tylko że zachłanność to zachłanność i nie wiem czym się różni krasnoludzka zachłannośc od jakiej kolwiek innej...
Co do wieku to jesteś bardzo młody skoro uważasz że 15 lat to tak dużo - ja mam więcej i cały czas uważam że jestem bardzo młoda...;)
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
Posted: Thu Sep 09, 2004 12:24 pm
Nimue wrote:
A czy ja powiedziałam coś o naiwności...
Tylko że zachłanność to zachłanność i nie wiem czym się różni krasnoludzka zachłannośc od jakiej kolwiek innej...
Co do wieku to jesteś bardzo młody skoro uważasz że 15 lat to tak dużo - ja mam więcej i cały czas uważam że jestem bardzo młoda...;)
Zależy jak kto swój wiek spogląda np:dla 1 klasisty jestem stary a dla osobyktóra ma z 20 lat i więvcej...jestem młodziejaszek A co do zachłanności masz trochę racj krasnoludy chciały kasy i dostały (oberwały )Tak samo w wielu przypadkach ludzie w spółczesności
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum