Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Ja chciałabym być elfką gdyż to bardzo mądra rasa, nieskaźitelna, kocha naturę.... a i jeszcze jedno : używają bardzo interesującej broni jaką jest łuk.
_________________ "żadna miłość, przyjaźń, szacunek nie jednoczy tak, jak wspólna nienawiść do czegoś."
Mam wyjątkowo dobry humor po wczorajszym dole, więc się postarajcie nie załamywać ładunkiem inteligencji zawartym w moich postach
Pozdrawiam
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Ja chciałabym być półelfem, nie potrafie powiedzieć konkretnie czemu, chyba są mi...bliższe. Ale oczywiście w ankiecie wybrałam odpowiedź że elfem (czy też elfką dla ścisłości), chociaż należeć do rodu władców koni też byłoby miło
Posted: Tue Nov 01, 2005 10:14 pm
Człowiek czarodziej, to profesja, którą zajmowałbym się z zamiłowaniem w świecie Tolkiena. Ale jeżeli chodzi o ulubioną rasę, to oczywiście są to krasnoludy. Małe, przebiegłe istoty pełne humoru i zamiłowania do browarów (jakbym widział siebie )
Posted: Sat Nov 12, 2005 1:54 pm
Zawsze najbardziej lubiłem nieumarłych. Dlatego, że to rasa dość ciekawa, przedstawiana w grach/książkach/filmach na różne sposoby. W gierkach lubiłem ich wybierać. Do tego lubię mrocznych elfów. Też dlatego, że są ciekawie przedstawiani. Podoba mi się wizja ich miasta w Forgotten Realms. Szkoda, że żadnej z tych ras nie ma w ankiecie
Posted: Sat Nov 12, 2005 10:46 pm
Ha! Czowiek z Rohanu Dlaczegóż to? Konie! Konie! Konie!
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Oczywiście że elfem!!!!!!!!!!!!!!!
To jest najlepsza Rasa a pozatym śa nieśmiertelne i bardzo madre i chciałbym być elfem (żwby mi tak wyrosły takie uszy hyhyhyhy) Ale jest ta rasa zawalista!!!
Lubie elfy ponieważ są piękne i mądre oraz dbają o nature(tylko te ich uszy mi sie nie podobają ) Ludzie lubie ponieważ są zupełnie inni niż my (chyba wiecie o co mi chodzi) . A orków lubie sam nie wiem dla czego poprostu mnie fascynują.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum