Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Dec 20, 2003 7:47 pm
Ksiązkowe: Aragorn, Faramir i Eowina
Z filmu: Legolas!! Kiedy czytałam książkę zupełnie nie zwróciłam na to elfiątko uwagi, ale kiedy zobaczyła smukłą sylwetkę elfa szyjącego z łuku...
_________________ "Czym jest to, czego nie możesz dotknąc?
Jak poznac najprawdziwszą
Nierzeczywistość?"
Posted: Sun Dec 21, 2003 7:53 pm
Dla mnie Legi w książce był mało wyrazisty...dopiero kiedy zobaczyłam Bloomia jako Legiego...chyba nikt inny nie zrobił na mnie takiego wrażenia.
Frodo był taki jak trzeba, Arni - tak właśnie sobie go wyobrażałam, a Legi - pamiętam, jak wybuchłam śmiechem, gdy go zobaczyłam na plakacie, był zupełnie inny, niż w mojej głowie...
Zaqstanawiam się jakby to było, gdyby Bloom dostał jednak tę rolę Faramira, o która się pierwotnie ubiegał..
_________________ "Czym jest to, czego nie możesz dotknąc?
Jak poznac najprawdziwszą
Nierzeczywistość?"
Mysle ze by nie pasowal. Za molody jest na taka role. A wlasnie Elf musi byc taki "mlody" piekny. N aFaramira zdecydowanie wg mnie by sie nie nadawal. Choc kto wie
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Sun Dec 21, 2003 8:10 pm
ef.. ja Faramira wyobrazałas sobie jako młodego i nielaslusiowatego goscia..
A bloom nie sprawia takiego wrazenia.. nie pasowałby do tej roli moim zdaniem... wyszloby z tego masło maslaner..niech jest jak jest..
Posted: Tue Dec 30, 2003 12:41 pm
Ciekawe?Może w przyszłości będzie można uczestniczyć w wybieraniu aktora. Może jeśli reżyser nie będzie wiedział kogo wybrać do pewnej roli urządzi akieś głosowanie z udzialem ludności?!?!?! Ja bym była za. Pierwsze co bym zrobiła to...wymieniała Arwen.
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
Posted: Fri Jan 02, 2004 7:32 pm
Podobno Arwen bedzie na polach Pelennoru? To bedzie straszne.
U Galadriel nie podobaly mi sie wlosy-frytkowe. A Eowyn byla po prostu idealna do tej roli!!!!I tyle
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
Posted: Sat Jan 03, 2004 12:38 pm
w Helmowym Jarze była..tak ja upchneli ze ledwo widac... ale jest...:|
juz nie mają cxo robic tylko ploty roznosic na teamt głupich zmian Arwenkowej roli...
Elentari...ja tez to czytałam.. czy słyszałam..whatever.. :wink:
Co do wymiany postaci. Liv Tyler nie olsniewa mnie uroda ale pomimo zmian w fabule wcale tak zle nie wychodzi. Za to co do aktorki odgrywajacej Eowine:/ W ksiazce naprawde ciekawa osoba. piekna, szlachetna, troche szalona ale zawsze pozytywnie na nia patrzylem. Zaznaczam ze Powrotu Krola jeszcze nie widzialem(tydzien sobie poczekam) ale Eowina w TTT to dla mnie kompletne nieporozumienie. Gra beznadziejnie, bez wyrazu caly czas bedac przestraszonym dzieckiem z zatwardzeniem. Poza tym jej uroda pozostawie wiele do zyczenia. Moze i taki byl zamysl rezysera ale naprawde licze na jakas odmiane przynajmniej w mimice i gestach bo gorzej juz byc nie moze...
Dla mnie to wlasnie jest najwieksza porazka filmu...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum