Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Sep 14, 2008 10:55 am
Keira wrote:
Problem z II sezonem "Herosów" jest taki, że był strajk scenarzystów i skrócili strasznie sezon... Miał potencjał... jakby było więcej odcinków to by pewnie był lepszy
scenarzysty Herosów są z kraju nad Wisłą?
Mati_00 wrote:
Rzym jest fajny kolego właśnie skończyłem oglądać 1 sezon...ale przyznam, że głupio się kończy i jestem troszkę zawiedziony jutro ruszam z 2 sezonem a wsumie to już dzisiaj
na razie oglądałem tylko 2 odc., czy w 1szym odc. dzieje się coś niezwykle ważnego czy ten prolog mogę sobie odpuścić? Przyznam że serial hardkorowy
BAT wrote:
SztukaSpadania napisał/a:
a i jeszcze furTV!
Ja nie dawno poznałęm ten serial i powiem, że jest niezły
"Nie wszyscy lubią metal. Jeb** to!"
to jest tak głupie, tak perwersyjne (muppety w trójkątach z sąsiadem fetyszystą + pejcz ) że aż zabawne + DJ Muppet erotoman-casanova!
_________________ // Bowiem Tak Łatwo Ogłosić Się Bogiem - Jednym Słowem
Potem Opaść Wzdłuż
Bloku Okien
// Zawsze Szybko Umierają Tacy Jak Ja - Tacy Sami Choć Ciągną Inny Nitki Kolor
Posted: Sun Sep 14, 2008 11:07 am
SztukaSpadania wrote:
Keira wrote:
Problem z II sezonem "Herosów" jest taki, że był strajk scenarzystów i skrócili strasznie sezon... Miał potencjał... jakby było więcej odcinków to by pewnie był lepszy
scenarzysty Herosów są z kraju nad Wisłą?
Nie ;P Z kraju nad Mississippi
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Sun Sep 14, 2008 11:37 am
Akurat w branży filmowej protesty ostatnio zrobiły się popularne A o strajku scenarzystów było bardzo głośno Przecież przez niego odwołano galę wręczania Złotych Globów a i Oscary były zagrożone.
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum