Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Jun 05, 2007 4:13 pm
Heroesi mają najlepsze odcinki w połowie sezonu. Ostatni mnie rozczarował. Zbyt amerykański
Ale dla cudownie hinduskiego, aczkolwiek naiwnego dosyć, Mohindera, dla Isaaca i dla konkretnej Claire warto Ba, w ostatnich odcinkach nawet Mohinder działa z sensem
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Fri Jul 27, 2007 6:12 pm
O tak Herosi to zajebisty serial jakiś tydzień temu dostałem od kolegi płytę z serialem... i jestem mile zaskoczony taki miły komiksowy klimat.
pod względem dynamiki przewyższa LOST-a, który ma mieć 6eść sezonów TO WOŁA O POMSTĘ DO NIEBA! Boje się że w pewnym momencie zejdzie na psy tak jak Miasteczko Twin Peaks (2 sezon ) czy Archiwum X (9sezon ). Zresztą druga połowa 3eciego sezonu mnie zawiodła. ale to przecież ten pierwszy, ulubieńszy, najlepsiejsi i jedyny w swoim rodzaju LOST
i prawdopodobnie gdyby nie to pierwszeństwo Zagubionych, Herosi zajęliby pierwsze miejsce wśród seriali ale mam nadzieje że poziom pierwszej serii Heresów to poziom drugiej serii Herosów a tu mam nadzieję że będzie koniec Dwie serie to w sam raz dla serialu SF.
_________________ // Bowiem Tak Łatwo Ogłosić Się Bogiem - Jednym Słowem
Potem Opaść Wzdłuż
Bloku Okien
// Zawsze Szybko Umierają Tacy Jak Ja - Tacy Sami Choć Ciągną Inny Nitki Kolor
polecam, oba sa niebanalne. pierwszy raczej 16+, drugi bez ograniczen, ale raczej bedzie smieszyl widownie licealna niz gimnazjalna.
heroes ogladalem od samego poczatku (rok temu w sierpniu mialem nawet pierwszy odcinek przed swaitowa premiera) ale w okolicach 8 zrezygnowalem na rzecz innych.
Posted: Sat Aug 02, 2008 11:06 am
Herosi, niezły, lekki do wciągniecia serial Przyjemnie mi się go oglądało
Nie znoszę Lostów. Pierwszy sezon był wporządku, ale reszta... Poniechałam w połowie drugiego sezonu, i to tylko dlatego, że dałam mu szansę na zaskoczenie mnie czymś ;P
House - oglądam nałogowo, Battlestar Galactica, mam calie mieszkanie wylepione plakatami i wszystkim co z nim zwiazane ;P
Jericho tez niezłe.. ))))
ja losta nawet czwarty sezon przemęczyłem ale głupie to...
prison break po świetnym pierwszym sezonie mosno mnie zawiódł w drugim.. a głupszej końcówki już nie mogli wymodzić...
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Sat Aug 02, 2008 10:51 pm
bo PB wyszedł z założenia ciągnięcia na siłę i robienia kasy. co z tego, że z niby fajnego serialu zrobiła się kicha?? ważniejsze są $$$ nie oglądałem i nie mam zamiaru, bo jak słyszę, że leci 19 sezon to mnie szlag trafia...czy tam który
ja sobie chyba Shoguna załatwie
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
no wiem, wiem, przepraszam nie mogłem się powstrzymać
ale serio, przeczytaj książke, jest genialna potem przeczytaj tai-pana a następnie Noble House. wszystko Clavella, nie wiem, czy nie mojego ulubionego pisarza ostatnimi czasy
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Tue Aug 05, 2008 10:33 am
House jest boski. Zaraz koncze oglądac sezon 3 potem juz tylko 4 poki co.
Jericho jest genialnym seiralem, pod względem szczwegółowym i jakimkolwiek
Mogę oglądać i oglądac. No i teoria spiskowa ;P miodzio!
Posted: Sat Sep 13, 2008 9:06 pm
ostatnio na jakimś nowym one-shoot'erowym forum w temacie o serialach napisałem tak:
"najlepszy jest LOST bo nie ma scenariusza.
potem House bo Hugh Laurie jest zajebisty.
a Dexter mnie nie przekonał tak samo jak shitowi Herosi, Prison Break czy Włatcy Móch.
a i jeszcze furTV! "
teraz mogę tylko dodać że zamierzam dziś zacząć oglądać Rzym. i pragnę zwrócić waszą uwagę na to że Herosi są szitowi bo po mojej fascynacji sez. I nadeszło zawiedzenie sez. II. tak czasem bywa...
_________________ // Bowiem Tak Łatwo Ogłosić Się Bogiem - Jednym Słowem
Potem Opaść Wzdłuż
Bloku Okien
// Zawsze Szybko Umierają Tacy Jak Ja - Tacy Sami Choć Ciągną Inny Nitki Kolor
Posted: Sat Sep 13, 2008 9:16 pm
Problem z II sezonem "Herosów" jest taki, że był strajk scenarzystów i skrócili strasznie sezon... Miał potencjał... jakby było więcej odcinków to by pewnie był lepszy
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Sun Sep 14, 2008 1:43 am
Rzym jest fajny kolego właśnie skończyłem oglądać 1 sezon...ale przyznam, że głupio się kończy i jestem troszkę zawiedziony jutro ruszam z 2 sezonem a wsumie to już dzisiaj
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum