Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Jul 27, 2004 7:35 pm U.F.O?
Mam do was pytanko: Co myślicie o tym całym ufo? Tyle razy, nawet w dowcipach o tym słyszę (np. w skrótach UFO czyli Urzekająco Fajny Obiekt ) Często też są różne zdjęcia, nagrania sekcji zwłok... Ostatnio nawet przeczytałam, (w Faktorze x) że był wywiad z obcym... Ale okazało się, że to znowu oszustwo...
Co o tym sądzicie?
_________________ here I am
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
Ja w UFO wierzę... we Wszechświecie na pewno jest inne życie, na innych planetach... Wystarczy że nioe poznaliśmy wszystkiego na naszej planecie, więc nie ma co mówićo reszcie galaktyki... życie gdzieś indziej jest, pozatym temat podobny był, ale o wszystkich zjawiskach paranormalnych...
Ja nei wierze w ot całe ufo, juz predzej uwierze w elfy... w kazdym raize dowiedizono ze piktogramy (cyz jak to tam) na polach to robota ludzi... Nie, ja na pewno w UFO (nizidentyfikowany Obiekt Latajacy-Uncostam Flying Obiect) nie wierzę
Siemka!
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Tue Jul 27, 2004 7:46 pm
A ja wieże w teorie światów równoległych - to tłumaczy i te całe ufoludki i elfy jak również jednorożce, mutanty i wampiry i najzabawniejsze jest to ze wcale nie żartuje
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
No, nagranie z piktogramem nie bylo fałszywe i przeprowadzali je ufomaniacy entuzjaści.
A właściwe samo UFO (niezidentyfikowany obiekt latajacy) z pewnoscią istnieje. Jeśli własnie sadizice kwiatki w ogródku a ktos wam rzuci wiklinowa pokrywkę od koszyka nad głową to też byscie byli nieźle przestraszeni zastanawiajac sie co to jest. A wiec bylby to wyjatkowo szybki, niezidentyfikowany obiekt latajacy którym złośliwe dzieciaki sąsiada strasza statecznch ludzi sadzących kwiatki w ogródku.
Ale kosmici to inna sprawa. W nich nie wierzę, UFO tak a to nie jest to smao :):)
Ale ja i tak wolę elfy... Ale nie na innych planetach tylko w innym wymiarze.
Siemka!
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
FL, spójrz na to z innej strony - być może to całe UFO to również elfy? Na naszej planecie nie ma elfów, ale może są na jakiejś inne i wtedy by już byli dla nas kosmitami W końcu akcja tych wszystkich cRPG, RPG, książek itp rozgrywa się na innych planetach
_________________ "Jeżeli kiedyś poczujesz się naprawde mały i bezbronny, pomyśl sobie, że byłeś największym i najsilniejszym plemnikiem w swojej bandzie."
Posted: Wed Jul 28, 2004 10:54 am
N.O.L czy U.F.O.. heh..
Ja uywazam ze istnieje.. Wszechswiat jest ogromny i nigdy nei dowiemy sie co tak naprawde w sobie kryje...
Inteligentne istoty pozaziemskie.. od kiedy ogladam archiwum X itd, moj zapał towarzyszaczy twierdzeniu YOU AREN"T ALONE, powiekszyłsie..
Co do rzadowych akcji i jajcarskich zabaw na temat UFO..
Czasem to naprawde UYfo.. A czasem to tylko rzad kryjacy cos przed szarymi obywatelami zwala cała sprawe na UFO, tuszujac sprawe jakiegos nieudanego eksperymentu..
Wuiec czy w takim razie.. De; ja vu to bład Matrixa ?
pytanie z innej beczki torche ale ostatnio głupio mnie mneczy
De ja vu to raczej prześwitki z poprzedniego życia, jeżeli wogóle takowe było... Albo prześwitki przeznaczenia... Ja wierzęw przeznaczenie i możliwe, że de ja vu to jakieśprześwitki "ukrytych plików na naszym dysku" (specjalnie napisałem w przyrównaniu do komputera, tak najłatwiej wytłumaczyć)... Do czego zmierzam - otóż możliwe, że wszystko jest wcześniej zapisane w naszej świadomości, w sektorach mózgu, których nie używamy... może część tych informacji się wydostaje, bo nie jest "dobrze zabezpieczona"? A może po prostu tak ma być? Może to jakiśjeszcze nie do końca dobrze rozwinięty zmysł? Może po kolejnej ewolucji człowieka ten zmysł zostanie rozwinięty? Prawda jest taka, że nikt nie wie czym jest de ja vu... Co ponajwyrzej można powiedzieć "wrażenie że robisz coś, co już kiedyś robiłeś"...
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Sun Aug 29, 2004 6:10 pm
Troche pierdzielisz Morgie Miałeś kiedys De Ja Vu? Miałeś. I nie cofasz sie w czasie, nie wiem, 60 lat, zeby móc widzieć to co widziałeś kiedyś, tylko po prostu wydaje Ci się, że tą sytuacje już kiedyś robiłeś, widziałeś. Bardziej możnaby to przyrównać to patrzenia w przyszłość, niż w przeszłość, i to z poprzedniego życia
Pozdrf.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
wiem wiem, przyzwyczaiłem się że tak uważasz... po prostu jesteśmy inni... ja uważam tak, ty tak... zresztąnikt tego nie wytłumaczy, bo ja mówię trochę innego rodzju De ja vu, nie chce mi siętłumaczyć, ale wqrzająca sprawa...
Posted: Tue Sep 07, 2004 4:07 pm
A co myślicie o voo-doo? Czy to prawda, że można kogoś torturować za pomoca lalki? Ja sądzę, że tak ale trzeba ją umieć zrobić. Może kiedyś sama spróbuję taką lalkę zrobić...
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
Joined: 21 Jul 2004 Posts: 228 Location: wioska w hobbitonie
Posted: Thu Sep 09, 2004 7:03 pm
Ja wieże w magie - i niewiele (bo to wiedza większa niż największy ocean) ale jednak się na tym znam...Dlatego też uważam voo-doo istnieje i działa - nigdy nie przyglądam się tej tematyce ale to magia jak każda inna tylko stworzona na innym kontynencie - energią można kierować w różniste sposoby - w sumie na upartego każdy mógł by mieć własny a wiec czy to będzie laleczka czy talizman to wszystko jedno - to przedmioty które poprsotstu służą do skupienia się przy rytuale do skupienia energii - tak naprawdę dla wprawnego maga zupełnie nie potrzebne bo energie zdobywa się dzięki....no właśnie dzięki komu ? teorie są różne i różne sposoby ale laleczki mają z tym najmniej wspólnego
A lalki nie rób - dobrze Ci radzę i nie życzę źle - na 95% Ci nie wyjdzie, na 95% jeśli jesteś więżąca (nie ważne w co) obrazi to Boga w którego wierzysz (a jeszcze gorzej jeśli jesteś Chrześcijanką) i najgorsze co może się zdarzyć to...że Ci się uda bo....(i tu znowu taka statystyka) na 95% nie zapanujesz nad tym i będą bardzo duże nie przyjemności bo uwolniona energia (a może nawet przez przypadek duch demon czy co kolwiek innego bez kontroli to straszna rzecz i to przedwszystkim dla ciebie) a nawet jeśli Ci się uda i zapanujesz nad tym to możesz mieć wyrzuty sumienia do końca życia....
Magia, w szczególności czarna magia bez powodu i co najważniejsze bez przygotowania to coś niezwykle niebezpiecznego, groźnego i....wyraz najwyższej głupoty...
_________________ Gracz: Myślę....
MG: To rzuć k20 i sprawdź czy Ci się udało
Elin dawna Nimue
Posted: Fri Oct 15, 2004 5:15 pm
Dlaczego jesteś w tym temacie neutralny Kaziku? Przecież jest tyle dowodów ,,za'' i ,,przeciw''. Moja mama twierdzi, że Ufo to bujda ale jak zobaczy jakieś światełko na niebie to od razu mnie woła: ,,Ania! Zobacz Ufo!'' Ja wierzę w to co widzę, a widzę o wiele więcej dowodów ,,za'' niż ,,przeciw'' (i to nie dzięki mamie).
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
Posted: Fri Oct 15, 2004 5:24 pm
UFO...a wiec...hmm...jakby to zaczac....dla mnie ufole istnieja...wszechswiat mial takiego farta ze my powstalismy...a taki fart zdarza sie raz na 1.000.000.000.000.000.000 lat wiec ufolce nie sa zbyt bystrzy i siedza i kisza sie na swej planecie...i czekaja az my ludzie do nich polecimy.....a tak poza tym to po co oni nam?? sami sobie nie dajemy rady? wystarczy ze na ziemi jest pelno zoofilow, nekrofilow....brakuje jeszcze nam ufofilow....jak dla mnie to niech se te ufo bedzie ale niech nie wpadaja do nas na ziemie bo sa nie potrzebne....tyle
_________________ It's not the east or the west side.
No it's not!
It's not the north or the south side.
No it's not!
It's the Dark side
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum