Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
U.F.O?
Author Message
Hobbitka 
Mallorny Lothlórien

Posted: Tue Jul 27, 2004 7:35 pm   U.F.O?

Mam do was pytanko: Co myślicie o tym całym ufo? Tyle razy, nawet w dowcipach o tym słyszę (np. w skrótach UFO czyli Urzekająco Fajny Obiekt :) ) Często też są różne zdjęcia, nagrania sekcji zwłok... Ostatnio nawet przeczytałam, (w Faktorze x) że był wywiad z obcym... Ale okazało się, że to znowu oszustwo...
Co o tym sądzicie?
or just fuck off...

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Tue Jul 27, 2004 7:39 pm   

Ja w UFO wierzę... we Wszechświecie na pewno jest inne życie, na innych planetach... Wystarczy że nioe poznaliśmy wszystkiego na naszej planecie, więc nie ma co mówićo reszcie galaktyki... życie gdzieś indziej jest, pozatym temat podobny był, ale o wszystkich zjawiskach paranormalnych...

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Tue Jul 27, 2004 7:40 pm   

Ja nei wierze w ot całe ufo, juz predzej uwierze w elfy... :D w kazdym raize dowiedizono ze piktogramy (cyz jak to tam) na polach to robota ludzi... Nie, ja na pewno w UFO (nizidentyfikowany Obiekt Latajacy-Uncostam Flying Obiect) nie wierzę :)
Siemka!

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Tue Jul 27, 2004 7:46 pm   

A ja wieże w teorie światów równoległych - to tłumaczy i te całe ufoludki i elfy jak również jednorożce, mutanty i wampiry i najzabawniejsze jest to ze wcale nie żartuje

Hobbitka 
Mallorny Lothlórien

Posted: Tue Jul 27, 2004 7:53 pm   

Ja też w ufo wierzę ale czasami jak pokazują te sfałszowane zdjęcia i nagrania to mój zapał nieco słabnie...
or just fuck off...

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Wed Jul 28, 2004 9:49 am   

No, nagranie z piktogramem nie bylo fałszywe i przeprowadzali je ufomaniacy entuzjaści. ;)
A właściwe samo UFO (niezidentyfikowany obiekt latajacy) z pewnoscią istnieje. Jeśli własnie sadizice kwiatki w ogródku a ktos wam rzuci wiklinowa pokrywkę od koszyka nad głową to też byscie byli nieźle przestraszeni zastanawiajac sie co to jest. A wiec bylby to wyjatkowo szybki, niezidentyfikowany obiekt latajacy którym złośliwe dzieciaki sąsiada strasza statecznch ludzi sadzących kwiatki w ogródku. :D

Ale kosmici to inna sprawa. W nich nie wierzę, UFO tak ;) a to nie jest to smao :) :):)
Ale ja i tak wolę elfy... Ale nie na innych planetach tylko w innym wymiarze.

Siemka!

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

QboT
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Wed Jul 28, 2004 10:40 am   

FL, spójrz na to z innej strony - być może to całe UFO to również elfy? :D Na naszej planecie nie ma elfów, ale może są na jakiejś inne i wtedy by już byli dla nas kosmitami :lol: W końcu akcja tych wszystkich cRPG, RPG, książek itp rozgrywa się na innych planetach 8)

"live today, fight tomorrow"

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Wed Jul 28, 2004 10:54 am   

N.O.L czy U.F.O.. heh..
Ja uywazam ze istnieje.. Wszechswiat jest ogromny i nigdy nei dowiemy sie co tak naprawde w sobie kryje...
Inteligentne istoty pozaziemskie.. od kiedy ogladam archiwum X itd, moj zapał towarzyszaczy twierdzeniu YOU AREN"T ALONE, powiekszyłsie..
Co do rzadowych akcji i jajcarskich zabaw na temat UFO..
Czasem to naprawde UYfo.. A czasem to tylko rzad kryjacy cos przed szarymi obywatelami zwala cała sprawe na UFO, tuszujac sprawe jakiegos nieudanego eksperymentu..

Wuiec czy w takim razie.. De; ja vu to bład Matrixa ? :P :P
pytanie z innej beczki torche ale ostatnio głupio mnie mneczy :P

"Everybody lies"

Gregory House

http://wirtualni.wp.pl/uid,51845,wizytowka.html
http://madammewendy.bloog.pl

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Wed Jul 28, 2004 11:02 am   

De ja vu to raczej prześwitki z poprzedniego życia, jeżeli wogóle takowe było... Albo prześwitki przeznaczenia... Ja wierzęw przeznaczenie i możliwe, że de ja vu to jakieśprześwitki "ukrytych plików na naszym dysku" (specjalnie napisałem w przyrównaniu do komputera, tak najłatwiej wytłumaczyć)... Do czego zmierzam - otóż możliwe, że wszystko jest wcześniej zapisane w naszej świadomości, w sektorach mózgu, których nie używamy... może część tych informacji się wydostaje, bo nie jest "dobrze zabezpieczona"? A może po prostu tak ma być? Może to jakiśjeszcze nie do końca dobrze rozwinięty zmysł? Może po kolejnej ewolucji człowieka ten zmysł zostanie rozwinięty? Prawda jest taka, że nikt nie wie czym jest de ja vu... Co ponajwyrzej można powiedzieć "wrażenie że robisz coś, co już kiedyś robiłeś"...

Hobbitka 
Mallorny Lothlórien

Posted: Wed Jul 28, 2004 11:37 am   

Ja Deja vu mam bardzo często. Wydaje mi się, że któraś sytuacja już była ale po chwili to mija i myślę, że to było przywidzenie. :)
or just fuck off...

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sun Aug 29, 2004 6:10 pm   

Troche pierdzielisz Morgie ;) Miałeś kiedys De Ja Vu? Miałeś. I nie cofasz sie w czasie, nie wiem, 60 lat, zeby móc widzieć to co widziałeś kiedyś, tylko po prostu wydaje Ci się, że tą sytuacje już kiedyś robiłeś, widziałeś. Bardziej możnaby to przyrównać to patrzenia w przyszłość, niż w przeszłość, i to z poprzedniego życia :)
Pozdrf.

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Sun Aug 29, 2004 6:32 pm   

wiem wiem, przyzwyczaiłem się że tak uważasz... po prostu jesteśmy inni... ja uważam tak, ty tak... zresztąnikt tego nie wytłumaczy, bo ja mówię trochę innego rodzju De ja vu, nie chce mi siętłumaczyć, ale wqrzająca sprawa...

Keira 
Szara przystań

Posted: Sun Aug 29, 2004 8:00 pm   

Deja vu to sa najczęściej obrazy ze snów, nie pamiętamy ich a potem odczuwamy własnie to co nazywa się deja vu [no akcencika brakuje :P ]

A w UFO nie wierzę. Jestem bardzo sceptyczna jak chodzi o takie zjawiska :) Po prostu nie wierzę...moze dlatego z emi to nie potrzebne ... :P

B. Leśmian

Hobbitka 
Mallorny Lothlórien

Posted: Tue Sep 07, 2004 4:07 pm   

A co myślicie o voo-doo? Czy to prawda, że można kogoś torturować za pomoca lalki? Ja sądzę, że tak ale trzeba ją umieć zrobić. Może kiedyś sama spróbuję taką lalkę zrobić... :twisted:
or just fuck off...

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Thu Sep 09, 2004 7:03 pm   

Ja wieże w magie - i niewiele (bo to wiedza większa niż największy ocean) ale jednak się na tym znam...Dlatego też uważam voo-doo istnieje i działa - nigdy nie przyglądam się tej tematyce ale to magia jak każda inna tylko stworzona na innym kontynencie - energią można kierować w różniste sposoby - w sumie na upartego każdy mógł by mieć własny a wiec czy to będzie laleczka czy talizman to wszystko jedno - to przedmioty które poprsotstu służą do skupienia się przy rytuale do skupienia energii - tak naprawdę dla wprawnego maga zupełnie nie potrzebne bo energie zdobywa się dzięki....no właśnie dzięki komu ? teorie są różne i różne sposoby ale laleczki mają z tym najmniej wspólnego
A lalki nie rób - dobrze Ci radzę i nie życzę źle - na 95% Ci nie wyjdzie, na 95% jeśli jesteś więżąca (nie ważne w co) obrazi to Boga w którego wierzysz (a jeszcze gorzej jeśli jesteś Chrześcijanką) i najgorsze co może się zdarzyć to...że Ci się uda bo....(i tu znowu taka statystyka) na 95% nie zapanujesz nad tym i będą bardzo duże nie przyjemności bo uwolniona energia (a może nawet przez przypadek duch demon czy co kolwiek innego bez kontroli to straszna rzecz i to przedwszystkim dla ciebie) a nawet jeśli Ci się uda i zapanujesz nad tym to możesz mieć wyrzuty sumienia do końca życia....
Magia, w szczególności czarna magia bez powodu i co najważniejsze bez przygotowania to coś niezwykle niebezpiecznego, groźnego i....wyraz najwyższej głupoty...

Lord_Kazik
Na Drodze Do Bree

Posted: Thu Sep 09, 2004 8:46 pm   

Ja nie wiem co o tym myśleć więc jestem neutralny w tych sprawach...

///Wciąż piszesz jednozdaniowe, nic nie wnoszące posty, jak np ten - zmień to, bo zabiore się za kasowanie. You have been warned 8) - Ozz///

Hobbitka 
Mallorny Lothlórien

Posted: Fri Oct 15, 2004 5:15 pm   

Dlaczego jesteś w tym temacie neutralny Kaziku? Przecież jest tyle dowodów ,,za'' i ,,przeciw''. Moja mama twierdzi, że Ufo to bujda ale jak zobaczy jakieś światełko na niebie to od razu mnie woła: ,,Ania! Zobacz Ufo!'' :lol: Ja wierzę w to co widzę, a widzę o wiele więcej dowodów ,,za'' niż ,,przeciw'' (i to nie dzięki mamie). ;]
or just fuck off...

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Fri Oct 15, 2004 5:24 pm   

UFO...a wiec...hmm...jakby to zaczac....dla mnie ufole istnieja...wszechswiat mial takiego farta ze my powstalismy...a taki fart zdarza sie raz na 1.000.000.000.000.000.000 lat wiec ufolce nie sa zbyt bystrzy i siedza i kisza sie na swej planecie...i czekaja az my ludzie do nich polecimy.....a tak poza tym to po co oni nam?? sami sobie nie dajemy rady? wystarczy ze na ziemi jest pelno zoofilow, nekrofilow....brakuje jeszcze nam ufofilow....jak dla mnie to niech se te ufo bedzie ale niech nie wpadaja do nas na ziemie bo sa nie potrzebne....tyle
No it's not!
It's the Dark side

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version