Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
U.F.O?
Author Message
Hobbitka 
Mallorny Lothlórien

Posted: Fri Oct 15, 2004 6:07 pm   

He, he. Mati, zapomniałeś wymienić jeszcze geronotofilów (co wolą tych w podeszłym wieku...) :D A kto wie czy Ufolofilów już nie ma... :twisted: :P
or just fuck off...

Tamaya
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Sat Oct 16, 2004 10:26 am   

Wierzę w UFO i światy równoległe. Uważam po prostu, że wszechświat zamieszkują niezliczone rasy. Wiele na ten temat czytam i sama próbuję to zgłębić. Ale uważam, że samo pojęcie UFO jest tez przesadzone. Możliwe, że przylatują do nas statki kosmiczne z odległych galaktyk, możliwe, że te istoty przedostają się przez bramy miedzy wymiarowe rozrzucone po całym świecie, ale możliwe też, że w niektórych przypadkach są to jakieś tajne eksperymenty rządowe rozwiniętych państw. Kto może wiedzieć, że tak nie jest.
Mam w domu na kasecie osławiona sekcję zwłok kosmity, ale jakoś nie pasuje mi ten schemat o zielonych, badź szarych stworkach z wielkimi głowami. Coś takiego uznałabym raczej za jakąś mutację.
Swego czasu skompletowałam serię "Faktor X" nie wiem ile tam prawdy, ale niektóre rzeczy naprawdę robia wrażenie z tymi naukowymi wywodami.
Reasumując: Obcy mogą być wśród nas. :tak:

super_girl 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Sun Feb 05, 2006 1:12 pm   

Ja wierzę w UFO. że gdzieś na innych, odległych planetach są obce formy życia. Przecież bez sensu by było, że Bóg stworzył cały ogromniasty Wszechświat tylko dla ludzkości z jednej jedynej planety. Ale bez sensu jest też to, że wszyscy wyobrażają sobie obce stworki, że mają inną liczbę ludzkich części ciała. Przecież wcale nie muszą mieć 3 par rąk i jednego oka, nie? :D Może wyglądają podobnie jak ludzie?? Kto wie?? ;)
Co do tych "przekonujących" śladów na Ziemi po rzekomym lądowaniu Obcych to nie wierzę. No cóż, niektóre ślady są nawet ciekawe i rzeczywiście przekonują, ale np. ponoć w minione wakacje wylądowało UFO w Wejherowie. Bardzo śmiszne. Akurat wylądowało nocą, na polu i w Polsce?? Wszystko możliwe, ale dlaczego wszystkie polskie ślady są na polach i zostały zrobione w nocy?? I ponoć w dokładności co do metra... Eeee, w gazecie można wszystko napisać, byle sensacja była. :?

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun Feb 05, 2006 4:33 pm   

super_girl wrote:
Może wyglądają podobnie jak ludzie?? Kto wie??

A może są stworzeni z substancji, która w ogóle nie występuje na Ziemi? I mogą to być zupełnie prymitywne stworzenia, coś jak "kosmiczne pierwotniaki" :lol:
Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...

Varken 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Sun Feb 05, 2006 6:55 pm   

Quote:
I mogą to być zupełnie prymitywne stworzenia, coś jak "kosmiczne pierwotniaki" Laughing

Albo coś na podobieństwo ziemskich zwierząt. :) Nie znające mowy a co dopiero energii atomowej.

Ayleen 

Posted: Mon Feb 06, 2006 10:14 pm   

Ja jakoś nie mogę uwierzyć w Ufo, nie wiem czy ze strachu, po prostu to do mnie nie przemawia. Wolę raczej sprawy przyziemne :) niż jakieś zanurzanie się w przestrzeni kosmicznej. Nie potrafi mnie to zainteresować.

No, podobno ludzie uważają, że kosmici są o wiele bardziej rozwinięci, nie byli byśmy w stanie objąć ich nauk, wiedzy itp. To zawsze z nas robili pierwotniaków. Chociaż, żeby żyło mi się szczęśliwie nie wydaje mi się, żebym musiała odkryć wszystkie tajemnice kosmosu.

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Mon Feb 20, 2006 3:26 pm   

Ayleen wrote:
Ja jakoś nie mogę uwierzyć w Ufo, nie wiem czy ze strachu, po prostu to do mnie nie przemawia.

Ja nie wierze w zielone ufoludki z Marsa, ale wierzę że gdzieś tam istnieje życie, chociażby mogło się kompletnie różnić od tego w naszym pojęciu. Bo wszechświat jest tak ogromny,ze dziwne by było gdybyśmy tylko my w nim żyli. Tyle wolnego miejsca? przecież to trzeba było jakoś zagospodarowac ;)
Ayleen wrote:
Chociaż, żeby żyło mi się szczęśliwie nie wydaje mi się, żebym musiała odkryć wszystkie tajemnice kosmosu.

ale jednak miło byłoby wiedzieć ;)
Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...

Ayleen 

Posted: Wed Feb 22, 2006 7:01 pm   

Nimloth wrote:
Ayleen napisał/a:
Chociaż, żeby żyło mi się szczęśliwie nie wydaje mi się, żebym musiała odkryć wszystkie tajemnice kosmosu.

ale jednak miło byłoby wiedzieć

No coś ty! Z pod kołdry bym nie wylazła :D I tak uważam, że na świecie jest za dużo kosmitów :P

Nimloth 
Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Feb 22, 2006 9:58 pm   

Ayleen wrote:
I tak uważam, że na świecie jest za dużo kosmitów

Zgadzam się całkowicie :P na każdym kroku można natknąć się na jakiegoś pokręconego Ufola :green: (ukrywają się pod przykrywką indywidualistów) A wszyscy szukają kosmitów na Marsie...cudze chwalicie swego nie znacie hehe ;)

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: