Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Jun 14, 2004 3:53 pm
Ozz wrote:
Włochy - Dania
2:1
Szwecja - Bułgaria
3:0
Legolasiku, teraz zwraca się do Ciebie mod Wyjaśnij jak przyznajesz punkty
Ja odpowiem bo dostałam od Legolasika PW, chyba miała sic do Esk,a le ja dostaałam Ja wytypujesz wynik idealnie to 3 punkty, a jak tylko zwyciestwo danej drużyny lub remis, ale z inną ilsocia bramek to 1.
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
_________________ "Jeżeli kiedyś poczujesz się naprawde mały i bezbronny, pomyśl sobie, że byłeś największym i najsilniejszym plemnikiem w swojej bandzie."
Czechy - łotwa 4:1
Holandia - Niemcy 2:0
(przynajmniej mam taka nadzieję - grają moje dwa ukochane zespoły - Czechy i Holandia i znienawidzone Niemcy brrrrr Mam nadzieję, że będą przynajmniej dwa gole przewagi dla Holendrów).
Gonię czołówkę
_________________ "Jeżeli kiedyś poczujesz się naprawde mały i bezbronny, pomyśl sobie, że byłeś największym i najsilniejszym plemnikiem w swojej bandzie."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum