Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Proponuje na otworzenie nowego forum pod tytułem "Twórczość". Jak już może zauwarzyliście pare osób zabiera się do zamieszczania na forum opowiadań. Być może jest już forum "Opowiadania" ale na nim razem tworzymy a na "Twórczości" piszemy własne opowiadania i inni komentują. Czasem będą mogły powstawać całe książki. Każdy będzie mógł sobie otwotzyć nowy temat i wpisywać krótkie fragmenty (żeby nie było od razu za długie bo się czytaćnie chce ). Co wy na to?
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Hmm... moim zdaniem to dobry pomysl. Mozna by tam bylo dawac jeszcze swoje wiersze, mysli i wszystko to co sami napisalismy. A tak to wszystko jest porozrzucane po każdym innym dziale.
W kazdym badz razie, ja jestem na tak
_________________ "Chciałem zmienić świat... Ale doszedłem do wniosku, że mogę zmienić jedynie siebie"
Posted: Wed Jul 09, 2003 2:12 pm
hehe..swietny pomysł..tez mam kilka opowiadan....jednak treba je porządnie poprawic :wink: po opowaidaniu pod nasza gospoda i po innych wypowiedziach czy tez wierszach..widac kto ma natchnienie... :wink:
No moze byc dobry pomysl wtedy forum bedzie juz bardzo rozbudowane.
Ja osobiście nie pisze opowiadan czy tez wierszy ale widze ze inny pisza ich bardzo duzo.
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Posted: Wed Jul 09, 2003 3:26 pm
Ja też jestem za. Potem np, niektórzy bedą mieć swoje tomiki poezji. Wraz z komentarzami na gorąco. Może nawet ktoś w przyszłości zajmie się literaturą.
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Nie, nie... nie wiem, czy to dobry pomysl... nie chce zeby na metaforum (tak nazwijmy forum wladcapierscieni.com) znnajdowalo sie 20 roznych for, na ktorych jest po 5-10 watkow; wlasciwie zadne forum nie ma drugiej strony (czyli podzialu - znaczy ze nie zostalo napisanych wiecej niz 50 watkow)
Proponuje wiec wam - z forum "opowaidania" robimy "tworczosc/opowiadania" i postom przygoda adajemy poprostu jakis tag np |Op| Gospoda pod Rozbrykanym Kucykiem albo |Op| Wyprawa po Zlote Gacie... Opowiadania bede zakladane przez osoby "uswiadomione" znajace ta zasade (dlatego "tworczosc ne bedzie miala tagow")
Ja sie zgadzam (moj dzial sie rozbuduje )
Tylko mam pytanie do nagga czy bedzie mozna jakos oddzielic wiersze itp. a opowiadania npGPRK zeby to bylo w jednej czesci a to drugie w drugiej aby sie nie mieszaly??
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Nie.
Jedyna metoda rozroznainia bede obowiazkowe oznakowania [W] - wiersz [O] - Opowiadanie [P]-Przygoda
I teraz najlepsze. Moderator bedzie mial za zadanie dopilnowac, by kazdy post cos takiego posiadal Serio, w miare morzliwosci prosilbym Cie Gil-Galad, bys posty bez oznakowania czytal i kwalifikowal (poprostu edytujesz posta, i tylko w tytule dodajesz [x] gdzie x to to czym jest post )
Opowiadania, znaczy rpzygody bedzie mozna przykleiac (bede ciagl na gorze), ale nie wiecej niz 5...
Sorry, że to nie na temat, ale mam pytanie i chciałbym aby ktos na nie odpowiedział.
Zawsze przy moim poście-jakimkolwiek- przypisana jest mi "gospoda pod rozbrykanym kucykiem"-skąd się to bierze??? Chciałbym to zmienić, ale nie wiem jak.
POMÓżCIE!!!
_________________ Walczyłem do kresu nadziei,
w żałobie serca,
Noc zajdzie w krwawej łunie nad ostatnią klęską,
Sorry, że to nie na temat, ale mam pytanie i chciałbym aby ktos na nie odpowiedział.
Zawsze przy moim poście-jakimkolwiek- przypisana jest mi "gospoda pod rozbrykanym kucykiem"-skąd się to bierze??? Chciałbym to zmienić, ale nie wiem jak.
POMÓżCIE!!!
Hm.. nie wiem jak to nazwac. Poprostu piszesz posty, i zalezy to od liczby Twoich postow. To sie zmienia gdy Twoja liczba postow przekroczy jakas tam liczbe. Nie da sie samemu tego zmienic
Ps. Jak masz jakies pytania, to w dziale "Pytania i zagadki" zaloz temat i pytaj. Nikt Cie nie zje, nie ma sensu pisac w jakims calkiem innym temacie na inny temat i na dodatek w bardzo starym temacie..
_________________ "Chciałem zmienić świat... Ale doszedłem do wniosku, że mogę zmienić jedynie siebie"
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum