Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Mon Oct 25, 2004 10:34 pm Twórczość muzyczna
Ktoś z was ma coś na końcie??
Ja dzisiaj wynalazłem przecudownego riffa, potem na jego podstawie skleiłem część kawałka, jutro to nagram i wrzuce linka Od 1.5 miesiąca ponad nie grałem na gitarce 4 dni temu mi wróciło, ogólnie wiele rzeczy zaczęło mi się chcieć. Mozna powiedzieć, że "uczucia wyższe" nastawiają twóczo. Ba, to jest pewne i sprawdzone.
W każdym bądź razie, bo zbytnio dywaguje - jeżeli coś takiego miało miejsce - dawać
Pozdrf.
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
otwiera sie przynajmniej u mnie przez itunes'a - bo tam format zniemialem wiec nei wiem jak bedzie jak ktos go sciaga, jak by cos bylo nie tak to sprobojcie otworzyk go n[p. winampem. jak by wogole nei dzialalo to napiszcie.
a no i wiekszosc skomponowana czasami troche improwizacji i te badziewne solo tez. perkusja komputerowo podlozona
czekam na recenzje
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
no dobra nagrywam dalej. taki to maly kawalek wiekszosc skomponowana, oczywiscie solo improwzacja (lepsze mysle od poprzedniego chociaz troche). a, wszytsko nagrywane przezemnie, te pianino (kibord ) tez (kiedys sie uczylem grac wiec troche umiem , a pozatym tyle co tam go jest to kazdy by dal rade). w sumie jestem z niego zadowolony
link taki sam czyli: www.republika.pl/galad -am jest odnosnik "4" - KLIKNIJCIE NA NIEGO I JUZ
czekam na recenzje
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum