Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Oct 20, 2004 8:14 pm
1. OK to myślę, ze Regis=Day Lewis. Nikt nie wyraził ochoczego sprzeciwu
2. Geralta w takim razie też mamy
3. No skoro Nien jest kateogrycznie na nie, Esk nie ejst w 100% przekonana, ja tez nie powiem zeby Catherina spełniała wszystkie moje wymagania.... No to moze szukajmy dalej...
4. 2:1 dla Selmy.... Może jeszcze Esk albo Faith by się wypowiedziały, zeby tak wiecej głosów było... 5. Nicole 3:1. Czyli zostaje!
No w sumie niech będzie Laura Harring, przejrzałam jeszcze jej fotki i doszłam do wniosku, ze jest sssuper
Jakoś Leelee ma wg mnie ciekawsze oczy, bardziej mi pasuje pod tym względem
Jessica Lange w sumie mi pasuje, jeszcze jedno jej foto:
http://www.scottschirmer....e-promo-art.jpg
Co robimy z Jovovich? Milva czy Mistle?
sluchajcie ja straszzzznie was przepraszam ale sie pochorwalam i nie bylo mnie i jakos chyba troche nie bedzie...zla jestem.....
mniejsza z tym, ja przepraszam i gratuluje bo wam slicznie idzie ..... ehhh no i ja sie postram wyzdrowiec ale jakos staranie sie mi nie wychodzi, niedlugo wroce, mam nadzieje jak najpredzej. powodzenia!
Posted: Fri Oct 22, 2004 10:03 am
Jessica Lange jakoś bardziej przywiodła mi na myśl Calanthe, ale skoro tamta rola jest już obsadzona to może być królowa Mave.
Jovovich według mnie może Milva.
Eric Bana jako Dorregaray w tej chwili mało go pamiętam, ale nie mam obiekcji do tej obsady.
Ostatnio nachodzi mnie wizja Bogusława Lindy w roli Vilgefortza.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Posted: Mon Oct 25, 2004 8:54 pm
Jak dla mnie może być. Trochę inaczej ją sobie wyobrażałam ale ta propozycja jest ciekawa i jestem na tak.
A jako Iskra może Virginie Ledoyen? Iskra chyba była ładna?
http://film.onet.pl/_i/fi..._plaza/g/g1.jpg
Posted: Tue Oct 26, 2004 10:16 am
Jak na razie nie przychodzą mi tutaj zadne ciekawsze typy, więc zgadzam się na Clei DuVall jako Mistle i Virginie Ledoyen jako Iskra.
Według mnie Iskra brzydka nie była.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
Ok. uzupełniłam listę, bohaterowie, których dodałam są pogrubienie, w razie wątpliwości możemy jeszcze pozmieniać, ale chyba wszystkie te kandydatury zatwierdzone.
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:58 am
Sama nie wiem, ale z Iskrą chyba zostaję przy poparciu dla Virgini Ledoyen.
Marti Sodegren nie dawałam żadnego typu, więc myślę, że Amy Smart mogłaby być.
Co do Petera O'Toola to jakoś na Vesemira mi nie pasuje. Może bardziej Vysygota.
Posted: Sun Oct 31, 2004 1:18 pm
Ja popieram kandydaturę Adriany Limy na Iskrę.
A co do dwóch następnych kandydatur to też popieram. A jeżli chodzi o Sarę jessicę parker to mi nie pasuje. Za stara i za brzydka ( cez obrazy dla tej pani)
Teraz mnie naszła taka wizja... Sean Connery jako Vasemir
Przypomnijcie mi... who is Filavendrel i czemu na liście brakuje Avvalancha czy jak mu tam było
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Mon Nov 01, 2004 8:23 am
Keira_Metz wrote:
Teraz mnie naszła taka wizja... Sean Connery jako Vasemir
Mnie się to wydaje całkiem doskonałym pomysłem.
Przypomniałam sobie o jeszcze jednej ważnej postaci, której nikt nie wziął pod uwagę... Isengrim Faolitiarna... dla mnie był ważny.. (to ten elf z blizną jakby co)...
_________________ Przede mną przepaść, zrodzona przez winę,
przez grzech Twój, Boże!... Ginę! ginę! ginę!
Jan Kasprowicz
Przypomniałam sobie o jeszcze jednej ważnej postaci, której nikt nie wziął pod uwagę... Isengrim Faolitiarna... dla mnie był ważny.. (to ten elf z blizną jakby co)...
Jan Kasprowicz
Jan Kasprowicz
Jan Kasprowicz
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum