Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Oct 30, 2005 8:14 pm
Victoria!
Delpy przechodzi Barton odpada.
Co do Witt. Nawet mi pasuje. Nie jakoś idealnie, ale jestem skłonna się zgodzić Elfka może wyglądac na kazdy wiek Drugie zdjęcie mnie przekonuje, pozostałe mniej
No ale jestem ZA: 2/0
Postacie niby najgłówniejsze...
Geralt z Rivii (czyli Wiedźmin:))...............Michał żebrowski
Posted: Sun Oct 30, 2005 8:38 pm
Esk, ty zdrajco! :P:P Nie rozmawiam z tobą
A Witt mi się podoba
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Thu Jan 19, 2006 9:05 pm
Pod warunkiem, że będzie miał fryzurę jak w Dumie i uprzedzeniu
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Postanowiłam temacik odświerzyć bo mi się bardzo pomysł podoba.Tylko ostatni post z 2004 roku,a tu-nic.
Noi ale może sie jeszcze doczekamy.Byłoby nieźle,tylko kto będzie promował Sapkowskiego w USA?
Swoja drogą-Deep na Regisa!!!
Keira wrote:
No to ok... mamy Ewana McGregora jako jednego z młodszych wiedźminów [niech ktoś imieniem rzuci ]
Dobrze,dobrze.Może Coen z zielono-żółtymi oczyma i bródką?
_________________ "Lecz tak właśnie najczęściej bywa z czynami, które obracają koła świata:
dokonują ich małe ręce, na małych spada ten obowiązek,
gdy oczy wielkich zwrócone są w inną stronę."
J.R.R.Tolkien
Nie wydaje mi się, żeby Sapkowski był zachwycony . A zresztą jestem pewna, że po premierze gry komputerowej "The Witcher", nastąpi wiedźminomania na skalę światową i się zaraz w USA zaczną interesować ekranizacjami. Sądzę, że kiedyś filmu się doczekamy. Raczej na pewno się doczekamy.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Żeby tylko trafiło to w dobre ręce i na odpowiedniego reżysera.
No i jest jeszcze jeden warunek - lepiej, żeby Polacy się do tego nie mieszali :p, no oprócz Sapkowskiego oczywiście.
A jak myślicie, ile za to Oskarów będzie?
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
_________________ "Lecz tak właśnie najczęściej bywa z czynami, które obracają koła świata:
J.R.R.Tolkien
J.R.R.Tolkien
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:25 pm
Rzucilam okiem na zdjecia naszych wybranych czarodziejek. Mialysmy (bo to glownie dziewczyny castingowaly) nosa i dobra reke Jako ze troche wczoraj podczytalam to tym bardziej mi imponuja nasze wybory
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum