Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Fri Oct 21, 2005 10:30 pm
Mi się pani Paz podoba! Jestem za (zwłaszcza, jeśli brać pod uwagę 2 zdjęcie )
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Sat Oct 22, 2005 1:13 pm
Mi też się podoba Jak się jej wprawi fiołkowe soczewki i rozjaśni pudrem karnację to będzie odpowiednia na Yennę. A drugie zdjęcie nie chce mi się otworzyć...
Posted: Sat Oct 22, 2005 5:55 pm
Jupi Mamy Yen... nie wierzę... No ale.. 3/0 przesądza sprawę
A co z Nickiem Nolte? Mamy 2/0 dla jego kandydatury na Bonharta, jeszcze jeden głos by się przydal.
A mamy jeszcze sprawę
Skarsgarda jako Zoltana, stan 2/0 [zakładamy pogrubienie]
Stevensona jako Bonharta... on ma 1/1 i Nolte 2/0 jako kontrkandydata.
Zdjęcia obu na stronie 10
Aktualizacja listy:
Postacie niby najgłówniejsze...
Geralt z Rivii (czyli Wiedźmin:))......................Michał żebrowski
Posted: Mon Oct 24, 2005 4:47 pm
Stevenson dla mnie lepszy niż Nolte, ale szat rozdzierać nie będę :P:P
Ale Skarsgard musi być Zoltanem! Po prostu musi musi musi! :P:P
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Wed Oct 26, 2005 7:39 pm
Co do Nolte to powiedziałam, że szat rozdzierać nie będę, piszcie sobie
Może pan N uzna, że ni chce dla nas pracować I wyjdzie na moje
Posted: Fri Oct 28, 2005 4:27 pm
Kei, ja za to powiedziałabym zupełnie na odwrót
Delphy nie. Barton TAK
Posted: Fri Oct 28, 2005 7:55 pm
No to mamy prawie pat
Delpy 2/1
Barton 2/1
O Tissai Sapek pisze, że ma ciemne, gładko uczesane włosy, błyszczące uczy, wąskie wargi, ma ostre rysy, niewiele młodsza od Hen Gedymdeitha [był najstarszym żyjącym czarodziejem ]. Ja wiem, ze czarodziejki się odmładzały ale Barton mi nie pasuje. Ot co
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Sat Oct 29, 2005 11:28 pm
Ty się nie znasz Ubezwłasnowolniam cię
Posted: Sun Oct 30, 2005 12:13 pm
Och nie... Tylko nie to! Niech ktoś przyjdzie i zagłosuje przeciw, błaaaagam
Sorry, Ecik, ale Kei mnie przekonała Możesz odebrać mój głos na Barton, jakoś za daleko poszłam z tym jej odmładzaniem, Barton jest jednak zbyt dziecięca
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum