Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Aug 10, 2005 3:49 pm
Mati, a tak w ogóle to chodzi ci o Natalie Portman czy Keirę Knightley (jakkolwiek się to pisze )
Na Ciri jakoś bardziej mi Dakota pasuje niż Annasophia Robb (bogowie, co za imię )... żeby ta Dakota starsza była to wątpliwości bym nie miała, a tak są i nie chcę puścić
Dla mnie pierwszy mógłby być Zoltanem, a drugi Bonhartem (tylko jakieś wąsy by się przydały ) Co wy na to?
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Wed Aug 10, 2005 8:07 pm
no alez oczywiscie ze Natalie Portman ... ona grala Padme w SW ... wsadzcie ja gdzies to bede mial powod zeby isc do kina ... tylko zeby byla widoczna przynajmniej co 5 minut no i zeby ladnie wygladala
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Wed Aug 10, 2005 8:59 pm
Mati, ale jej dublerką była Keira
A co do Natalie Portman... to ja jakoś nie mam pomysłu, kogo mogła by grac... No ale zawsze możemy napisac rolę spacjalnie dla niej
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Fri Aug 12, 2005 12:25 am
Mała Elfko, mam sugestię. Nie kopiuj słonko całej rozpiski postaci tylko po to, zeby wcisnąć tam swoje typy. Źle się to przegląda W tej rozpisce umieszczamy aktorów, których już uzgodnimy, co więcej, to domena Kei... groźnej i złej wiedźmy, której lepiej nie wchodzić w paradę A, i jakieś linki do zdjęć, by się przydały
Al Pacino mi nie pasuje Bo nie. De Niro też tak jakoś... Bo ja wiem A Stuart Townsend taki... taki za mroczny.
Może by się ktoś ustosunkował do moich typów, co :P:P
Pzepraszam, nie wiedzialam. Glupio mi, naprawde. Co do linkow, moze uda mi sie wrzucic Ala ^^ Dlaczego nie Al? Przeciez pasuje jako Yarpen, jest niski, tylko dorobic mu prode i bedzie doskonale pasowal. Ale to tylko moje propozycje....
Ehh, zdjecie mi nie wchodzi... No nic, sproboje pozniej wkleic zdjecia, dobrze?
Posted: Fri Aug 12, 2005 10:33 am
E tam, nie ma czym się przejmować Co do Ala to dam dłuższe wyjaśnienie, bo widzę że nie odpuścisz Po prostu John Rhys-Davies został już prawie uzgodniony, a dla mnie on dużo bardzie pasuje
Ala możesz odpuścić, każdy wie, jak wygląda... Ja jestem bardziej ciekawa zdjęć pana Stuarta Townsenda. Bo ja trafiłam na same takie stylizowane, a nie chciało mi się dalej szukać
A co sądzicie o moim Zoltanie i Bonharcie, hę? Napisałby ktoś coś :P:P
Zoltan i Bonhart... nie mam pojecia.... Moze Al? Hehe, ja mam fizia na punkcie Pacinki, wiec mozecie sie nie zgadzac, ale ja i tak wole Packa. Oczywiscie dostosuje sie do waszej opinii, ale i tak wole Ala
Stuatra tez mam tylko pozowanego na Doriana Grey'a z Ligi Niezwyklych Dzentelmenow...
Posted: Sun Aug 14, 2005 12:41 pm
Napisałam posta i mi komputer siadł Zabije kogoś....
Dobra.
1. Panna King się zgadzam. 4/0
2. Robb mi nie pasuje. Na duża Ciri za mała, a na małą jest Dakota lepsza.
3. Skarsgard pogrubiony i zmniejszony OK 2/0 czekam na resztę
4. Stevenson... za szlachetnie wygląda 1/1
Postacie niby najgłówniejsze...
Geralt z Rivii (czyli Wiedźmin:))...............Michał żebrowski
5. Mała Elfko. Primo nie obsadzamy już obsadzonych Yarpen zajęty Secundo zdjęcia bardzo ułatwiają zycie Masz propozycje tzn., ze chcesz nas przekonac, tzn. ze masz argument, a jednym z nich jest zdjęcie Ja mogę znalezc sobie sama fotki, ale nie chce mi się to raz, a dwa ze jak mam zły humor to znajde takie, ze sie aktorów wykluczy z miejsca
6. Co do De Niro... na Eskela to on mi nie pasuje Pamiętam z ksiazki, ze Eskel i Geralt wyglądali jak bracia prawie. Ja sobie nie wyobrazam podobienstw miedzy żebrowskim i de Niro nawet przy swietnej charakteryzacji
7. Ecik... jak tam Norton?
8. Co do Portman... juz mało ról zeńskich zostało... i jakos mi nie pasuje nigdzie... no chyba, ze z niej elfkę zrobimy? Jolie pasowałaby mi tylko na Raylę [chyba tak sie to cos nazywało ], ale jej nie mamy w obsadzie
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Sun Aug 14, 2005 2:25 pm
Quote:
1. Panna King się zgadzam. 4/0
Ave! Nie wierzę mamy Tss Merigold
Co do tych dwóch panów zaproponowanych prze Elisrtir to ja się zgadzam.
Co do rony Hartner to dla mnie to jest znowu typ włoski, jak proponowana wczaśniej pani Bellucci, a dla mnie typ włoski absolutnie nie pasuje do Yennefer. I będe marudzić
A może hit sezonu - mój absolutny ulubieniec od mniej więcej roku, wcieli się w jakiegoś czarodzieja?
Khan Khan
Mi tam się nie podoba, ale już i tak byłabym przegłosowana
Nienor wrote:
A może hit sezonu - mój absolutny ulubieniec od mniej więcej roku, wcieli się w jakiegoś czarodzieja?
Khan Khan
Ach, mdleję Shah Rukh niech będzie kimkolwiek, byleby szlachetny, dzielny, męski i dużo się pojawiał A tak serio: może Foltest? Ja już książki nie pamiętam za bardzo, ale w tym sprytnym opisiku jest napisane:
Quote:
wygląd:
* nie miał jeszcze 40, ładna twarz, OZ, W 18-19
* szlachetny profil, KE 199
Posted: Sun Aug 14, 2005 4:24 pm
Kei, Norton na razie mi się po głowie pałęta w sposób raczej niezorganizowany Więc pomysłu jeszcze nie mam, ale to tylko kwestia czasu :P:P
Jakoś nie widzę miejsca dla Franki Potente. Co do Nicka Nolte i Antonio Canalesa. Mogli by być. Takie jakieś zbójo-czarodzieje Ale kim konkretnie... przykro mi, nie chce mi się myśleć... Ja już wyjazdem żyję
Rona Hartner taka całkiem całkiem. Trzeba by jej tylko te grubaśne brwi zgolić, bo są ble i zupełnie do Yen nie pasują
Btw, precz z tym panem od Bollywood, brzyyydal nie z tej ziemi
Posted: Sun Aug 14, 2005 7:37 pm
Elistir ty nie sie nie krzyw na Shaha bo cię Esk poszatkuje
Hartner mi nie pasuje... a mamy 2/2
Nick Nolte mi się podoba... widziałabym go nawet jako Bonharta żeby go głosowac trzeba by mu najpierw role znaleźć
Canales by mi na jakiegoś elfa degenrata pasował
Angelina jako Słodka Trzpiotka W życiu... ona... ona jest taka... nieeeee... Poza tym Julii nie ma na liscie Ale mogę dodać
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Btw, precz z tym panem od Bollywood, brzyyydal nie z tej ziemi
Aaaa tam, zobaczysz sobie dobrego Bollywooda i zrozumiesz
Nick Nolte niech idzie na Bonharta Zresztą on z natury chyba jest taki trochę... posępny i w ogóle
Canales... nie pamiętam tych wszystkich degeneratów A gdzieś tam przewijał się jeszcze niejaki król Vizimir, którego nei ma na liście, mi by pasował Jakoś tak zbójecko-przepito go sobie wyobrażałam
Angelina niech zostanie jako przydrożny kamień
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum