Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Ja się chyba nie doproszę propozycji, którym Szczurem miałby być Bernal Chyba musiałby być Giselherem Bo to jedyny brunet...
[ Dodano: Pią Sie 05, 2005 14:03 ]
Hej, heeej Pamiętacie jeszcze ten temat? Może by go tak odświezyć Szczególnie, ze z tego co znam Elistir to Sapka czytała a film kocha I pewnie zaraz by tu dorzuciła rolę dla Edwarda Nortona W zasadzie moze on byłby lepszym Vilgefortzem, bo przystojniejszy i młodszy od Penna
Posted: Sat Aug 06, 2005 9:18 pm
Nie nie nie! Nigdy w życiu! Penn musi być Vilgefortzem, on jest do tego stworzony A dla Edzia mojego kochanego to ja miejsce znajdę, dont łori... Musze tylko pomyśleć... I przypomnieć sobie kto był kim u Sapka Bo dawno czytałam, oj dawno.
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Sat Aug 06, 2005 9:59 pm
Bernal jako herszt Szczurów ok. Pomysł gut i ja być za.
Ale Norton jako Rience? Jakoś nie. (jaki on jest pięknyyy )
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
jejku jej xD temat odżył ^_^ Edek z twarzy nawet pasuje mi do rience'a.... ale na tym drugim zdjeciu jest taki jakis za bardzo muskularny.... Rience moim zdaniem powinien byc taki.... sflaczaly xD
_________________ Przede mną przepaść, zrodzona przez winę,
przez grzech Twój, Boże!... Ginę! ginę! ginę!
Jan Kasprowicz
Posted: Sat Aug 06, 2005 10:20 pm
Bo do tego 2giego zdjęcia musiał ostro pakować, grał rasistowskiego bojówkarza A tak normalnie to jest taki sflaczały :D:D
I aktor z niego genialny
Posted: Sun Aug 07, 2005 12:20 am
No, no... Widze ze sie calkiem niezle tutaj to wszystko rozwija. Pochwala dla pomyslodawcy
Jesli wolno mi dorzucic swoje trzy grosze, to proponuje jako Yarpena Zigrina dac Johna Rhys-Daviesa. Sadze, ze jako Krasnoludowi, calkiem Mu do twarzy
Do roli Ciri pasowac by mogla Emmily Watson (Ona gra Hermione w "Harym Potterze"), tylko trzeba by Jej bylo ciut wiecej wlosy rozjasnic i komputerowo odmlodzic o kilka lat .
I nie wiem czemu, gdy mysle o Yennefer przychodza mi do glowy albo Agnieszka Dygant albo Demi Moore . Tylko jesliby ktoras z Nich dostala te role, to musialaby sobie wloski podkrecic, bo jak wiadomo, Yennefer miala burze lokow
Na koniec Triss Merrigold. Do tej roli zaangazowalbym byc moze Vanesse Paradise .
W ten sposob, moglaby grac ze swoim ukochanym w tym samym filmie.
Ale zanimby do tego doszlo, musialaby najpierw przefarbowac swoje blond wlosy na kasztanowo
_________________ "Welcome to Rivendell, Master Baggins..."
Posted: Sun Aug 07, 2005 10:02 am
Zasada tego tematu Zdjeciami rzucać razem z propozycjami To ułatwia...
No dobra... jako ze Bernal juz był dogadany to ja go dorzuce do listy
Jak o krasnoludów biega.. Rhys-Davies się narzuca... i pewnie skonczy sie na tym, ze tu trafi... choc fajnie byłoby znalezc wieksza niespodziankę Powiedzmy, ze mogę byc na tak... 1,7/0
Emily Watson... ja jestem na nie... Za duża juz chyba jest... Dwa... ma za ładną buźkę, za słodką... Nie... nie... nie... 1/1
Agnieszka Dygant... ja jestem na nie... Dla mnie za mało tajemnicza, brakuje mi w niej tego chłodu, tego głosu... 1/1
Demi jak dla mnie za stara Ja jestem na nie 1/1
Vanessa na Triss tez jest za stara.... 1/1
Niech się reszta wypowie Głosowanie jak zwykle
Aha. Moja propozycja na Ciri... Dakota Fanning. Trochę podrośnie i byłaby idealna Tylko na razie za mała Dakota Dakota Dakota
Postacie niby najgłówniejsze...
Geralt z Rivii (czyli Wiedźmin:))...............Michał żebrowski
Posted: Sun Aug 07, 2005 1:09 pm
Rhys-Davies rzeczywiście się narzuca... Ja mogę być za
Emily Watson... Bleee... Nie pasuje, zupełnie nie. Poza tym ona jest brzydka
Agnieszka Dygant nigdy w życiu! A fuj! Zupełnie nie pasuje.
Demi zdecydowanie za stara. Nie
Vanessa Paradise, a bo ja wiem, wstrzymuje się od głosu.
Dakota mogłaby być.
Okej.... To Dygant, Moore i Watson wyrzucamy, ale u mnie Vanessa Paradise zostaje. Moim zdaniem poradzilaby sobie jako Triss.
I jeszcze jedna propozycja do obsady - Myszowor (o ile dobrze pamietam, ten co rozmawial z Geraltem u Calanthe przy Pavetcie) - Christopher Lee. Tylko musialby sobie chyba nieco dluzsza brode zapuscic
Przepraszam, iz nie wrzucam zdjec, ale mam niestety czas ograniczony... Pozdrowiam
Posted: Sun Aug 07, 2005 7:22 pm
Inah, skarbie, mógłbyś mi zostawić moją fukcję zarządzania Castingiem Byłabym niewymownie wdzięczna bo juz się przyzwyczaiłam Np. mam całą liste castingową na kompie I tak starałam się dbać o ten temat Uzupełnianie listy sie nie spieszy A ja tak lubię tę robotę Pliiisssss
1. Vanessa ma 1/1 Jak ktos zagłosuje za to przejdzie... Ja jestem baaardzo przeciw. Nie wątpię, ze aktorsko by sobie poradziła, ale nie te lata http://news.bbc.co.uk/med...095_depp_ap.jpg citecinema.com
Ona nie wygląda jak Triss. Jest ZA STARA
2. Christopher Lee. Nie wiem... nie chcę szufladkować aktorów Wydaje mi się, ze w tej zabawie fajne było tez obsadzanie aktorów w rolach dla nich ciekawych, nowych, szalonych Lee juz grał czarodzieja... tak sie nachalnie narzuca... Moze cos oryginalnego? Dla mnie w nim nie ma ciepła.
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Mon Aug 08, 2005 3:56 pm
Christopher Lee dla mnie ok.
A po tych zdjęciach, które dała Kei zaczynam być na nie, co do Vanessy
Posted: Mon Aug 08, 2005 4:52 pm
To może Vanessę wyślemy na lifting? Dla mnie w zasadzie mogłaby być ale możemy się jeszcze wstrzymać.
A może na Triss spodobałaby się wam Jaime King - proszę się nie sugerować kolorem włosów - można go zmienić
A Dacota mogłaby byćmała Ciri ale ja szukam raczej takiej trochę starszej dziewczynki już. No ale można to rozważyć
Posted: Mon Aug 08, 2005 5:19 pm
Nienor, ta blondynka to King...? Mysle ze nawet moglaby sie na Triss nadac, mhm.... Tylko trzeba Jej, jak mowisz, kolor wlosow zmienic... i chyba bedzie okej
Posted: Mon Aug 08, 2005 7:48 pm
Jaimie King może być, a farbowanie to przecież żaden problem :D:D (btw w SinCity byla taka że mniam )
Fakt faktem, dakota moglaby być starsza, ale z braku laku Zwłaszcza, że nie mogę skojarzyć żadnej dziwczynki w odpowiednim wieku i z odpowiednią aparycją :D:D
Posted: Mon Aug 08, 2005 8:21 pm
Taa, Jolie ja proponuję jako wiejską dziewkę :P:P Dla Cameron też sie coś znajdzie... Jakaś rola kamienia przydrożnego, albo coś
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum