Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon Nov 27, 2006 8:06 pm
No patrz, ale premier był z Gorzowa
No. Milvuś, ty jednak lepiej znasz Kraków, więc proponuj miejsce
Aha, tylko pytanie: szukamy czegoś gdzie można zjeść coś konkretnie obiadowego [przyejzdni odezwac sie ] czy bardziej pod katem piwo/sok/herbata i fajny klimat do posiedzenia? A moze bedziemy sie przemieszczac?
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Posted: Tue Nov 28, 2006 9:59 am
idzieMY? czyzbys jednak mial zamiar dotrzec?
BTW, ja jako studentka 1 roku nie powinnam sie zblizac do Wawela Ale i tak juz tam byłam w tym roku akademickim
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
No. Milvuś, ty jednak lepiej znasz Kraków, więc proponuj miejsce
Kurde, ja nie wiem . Ale zaraz... Chyba wiem. Aczkolwiek uprzedzam, że nigdy w życiu tam nie byłam, więc nie mam pojęcia czego się spodziewać. W każdym razie nazwa zachęcająca. I z tego co wiem, wszyscy tolkieniści z forum Elendilich etc. zawsze się tam spotykają... Może więc pub "Śródziemie" na rogu Brackiej i Franciszkańskiej, hę? :mrgreen:
A przemieszczać się zawsze możemy. Wawel to miejsce niebezpieczne . W moim wypadku, każda wizyta wywołuje... eeee, coś na kształt potwornej głupawki, a to może skończyć się źle . Ale to przyjemne miejsce, jest gdzie usiąść, zjeść też, chociaż ceny astronomiczne. Chociaż nie wiem, czy odpowiada Wam perspektywa wysłuchania przydługiego, nudnego pseudowykładu historycznego w moim wydaniu, którym raczę każdego .
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
to podaj kontr propozycje mi to w zasadzie obojetne - tylko musze wiedziec maksymalnie wczesnie, a i tak jest 20% szans ze cos mi wypadnie, na co nie mam wplywu
o właśnie! zdjęcia poróbcie
kontrpropozycji to nie podam, jak jesteście na miejscu, to się spotykajcie na zdrowie . a mi się może uda przybyć do Krakowa zimą... jeśli nie, to w czerwcu na pewno. tylko wtedy studentki/studenci mogą stamtąd zniknąć :p
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Mon Dec 04, 2006 1:02 pm
oj ja raczej z wami się nie spotkam... chyba że sprzedam komórkę, ucieknę z domu (robiąc przykrość dla starszych) po czym kierując się na białostocki dworzec PKP (odniowiony.... bardzo ładnusi) na którym bym wsiadł w odpowiedni pociąg zmierzający do Krakowa
to resume kto by byl - bo z cala moja sympatia dla kei i milv - zdziebko nie chce mi sie jechac z wawy tylko by sie z wami zobaczyc.
bo to tez nie jest tak, ze mam za duzo czasu wlasnie ogarniam prace licencjacka, jak zwykle jestem w tyle (taki luzak ze mnie, studia nie robia na mnie juz wrazenia:P) Tydzien temu bylem na drugim seminarium. To nawiasem mowiac smieszna historia - przyszedlem ostatniego dnia listopada (seminarium bylo od poczatku pazdziernika, juz na drugich zajeciach niedopisywala ludzi) - poszla gatka i jestem ah! prawo konstytucyjne dla scislosci koniec offtopa
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum