Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Wed Nov 15, 2006 5:33 pm
SPOTKAJMY SIĘ!
Przynajmniej w krakowskim gronie...
Jesli chodzi o soboty - mi pasuje dopiero 15.12, bo wczesniej mam weekendy albo w domu, albo gosci
Ale w tygodniu... nawet w poniedzialek najblizszy... Moze w sobote do poludnia tez bym mogla...
W kazdym razie...
Czy ktos krakowski lub bywajacy w Kraku bylby chetny na mile spotkanie w jakiejs milej knajpce?
_________________ Spokój złoty i niesłychany
Pocałunki zielone jak paproć K. I. Gałczyński
Czy ktos krakowski lub bywajacy w Kraku bylby chetny na mile spotkanie w jakiejs milej knajpce?
Oczywiście! Pierwsza chętna się zgłasza !
Ogólnie rzecz biorąc, to właściwie jest mi obojętne, kiedy się spotkamy. No, zaraz nastąpi kulminacja olimpiad, więc trza kuć, ale potem, tj. po 20. 11, nie wypadnie mi chyba nic ważnego. Tak więc, dostosuję się. Nie pasuje mi tylko w poniedziałek, czwartek i sobotę.
Chociaż... Chociaż z tym poniedziałkiem... To można by jeszcze ustalić. Załóżmy, że nie czwartek i nie sobota.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Wed Nov 15, 2006 6:39 pm
Mi w tygodniu pasuje w zasadzie kazdy dzien. Najmniej moze czwartek, bo mam zajecia do 16:30. Piatki tylko te, kiedy nie jade do domu [w najblizszym czasie: 1 i 15 grudzien ]. Sobota przed Bożym Narodzeniem to tylko 16.12 Niedziela 17 moze byc Najblizsza byc moze tez, ale to zalezy od ludzi z mojej grupy, czy beda potrzebowac wiecej korkow przed kolosem
W takim razie... 1 grudzień odpada, bo wyjeżdżam. Przed Bożym Narodzeniem nic mi nie wypadnie i czas mam. A w najbliższą niedzielę to powinnam się do olimpiady z polskiego uczyć , ale czego tu się uczyć...
A co powiedzą inni?
Karol Dickens
Posted: Wed Nov 15, 2006 10:45 pm
Dla jednych koncem swiata Kraków, dla innych Poznan
Jak sie zaczna spory o miejsce to znowu sie nawet 2-3 osoby nie spotkaja...
Dlatego my tu z Milvą robimy dyktat A jak nikomu nie bedzie pasowac to sie przynajmniej same poznamy A nie bedziemy sie z ta checia kryc i poza forum umawiac, bo a nuz widelec ktos zechce dolaczyc
Mati! Ileż to problemu wsiąść w pociąg i przyjechać? Kraków to najlepsze miasto na spotkanie! Przynajmniej odwiedzisz to piękne miejsce . A Poznań daleeeko! To już lepiej Wrocław, bo tam przynajmniej będę w najbliższym czasie.
W każdym razie - wyłącznie Kraków .
Quote:
To moze nastawmy się na 15 albo 17 grudnia
W porządku. Te dni mi odpowiadają . A gdyby się coś przypadkiem zmieniło, to się jeszcze wymyśli... Zresztą i tak będziemy za jakiś czas dokładnie ustalać...
Karol Dickens
no bardziej weekend, pewnie bym tak zrobil, ze wieczorkiem w piatek jade, kima, sobota wolna, kima i pod wieczor w niedziele wracam. wiec cos w te ramy byloby mile.
rany, wiecie co ja odkryłem?! z wawy do kraka normalnie z IC się jedzie 2h 45min tylko! ee, to ja może się doczłąpie... ile to osób się szykuje? Kei, Milva, maybe Nagg, who else? (ale ja na razie nic nie mówię..)
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum