Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
to coz tym zlotem/konwentem?

Spotkanie forumowe 2005...
Spotkanie tylko w gronie forumowym
37%
 37%  [ 12 ]
Spotanie przy okazji konwentu
9%
 9%  [ 3 ]
W wakacje
25%
 25%  [ 8 ]
Obojętne (bylebym wiedział/a miesiąc przed)
28%
 28%  [ 9 ]
Voted : 16
Total Votes: 32

Author Message
Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Tue Jan 18, 2005 4:04 pm   

Z koleji ja moge miec problem żeby namówić mame na wyjzd na jeden dzień do Krakowa - jakby nie patrzeć to dla mnie dośc daleko - koło 5 godzin w jedną strone. Co innego Wawa - tam jedno dniowy jeszcze by jakoś sie udał. Dlatego proponowałam konwent - nie ma problemów z noclegiem na pare dni...
Co do "niebezpieczeństwa" jazdy pociągiem to...Cóz jeżdzę pociągiem do Wawy mniejwięcej co miesiąc, tak od jakiegoś roku i jeszcze nic mi się nie stało, a na trudny cel to ja raczej nie wyglądam...

Galad 
Moderator

Posted: Tue Jan 18, 2005 5:03 pm   

Ozz wrote:
Mowie o dojeździe, który jest możliwy chyba jedynie pociągiem... A w pociągu masz mniej więcej 1-4 szanse, że Cie ktoś nie napadnie/okradnie/pobije. Taka zadresowana, zaLegiowana Wawa ;)
Kraków bezpeczniejszy i bardziej klimatyczny! A nie betonowa Wawa :] :P

No i spotkanie to chyba tak jak mówi Kei :) nagg - gdzie byś chciał spać? Ciężko byłoby coś zorganizować :/

Pozdrf.

1. Wawa wcale taka nei jest jak juz to na podworkach a nie na ulicysa dresy (no moze jeszcze jakiej ale raczej dresow nie ma tak na ulicach). a co do legionistow to mi sie wydaje ze tylko na meczach jest ich duzo normalnie raczej nie (nie spotykam ich na ulicy, jak co to w szkole :/ )
2. wcsle nie betonowa :P pozatym to jednak po cos ta stolice do nas przeniesli aby wlasnie latwiej ludziom bylo sie spotykac bo jezdzene za jeden koniec polski z drugiego to troche jest i czasu na samo spotkanie moloby nie starczyc

pomysl ze spaniem jest lekko mowiac glupi :P
in Mordor where the shadows are."

Last edited by Galad on Tue Jan 18, 2005 5:05 pm; edited 1 time in total  

nagg 
Administrator

Posted: Tue Jan 18, 2005 5:04 pm   

Tak, co do pociągów Ozz chyba troche fatalizuje. Niebiezpiecznie jest jeżdzić pociągiem podmiejskim. Na międzymiastowych trzeba pilnować, by portfela nie wyciągneli... Ale to już myślę nie ma różnicy czy Kraków czy Warszawa...

Co do noclegu w Krakowie, to ja akurat mogę sobie załatwić. Jeśli nie u znajomej, to choćby w hoteliku... Co do Wyjazdu jednodniowego - spoko, ale pamiętajcie, że załapujecie się na dwa nocne pociągi (lub bardzo ranno-wieczorne) [mi to bez różnicy, to raczej z myślą o Was piszę].

To ile nas by było? Zróbcie jakąś listę. Ja postaram się Teluumena przekonać :)

Ankieta o mieście na "Zlot Forumowy"

Galad 
Moderator

Posted: Tue Jan 18, 2005 5:14 pm   

mala lista na zyczenie, pisze osoby co pisaly ze by bylo fajnie itp. wiec jesli nie chca niech te osoby pisza!

nick: chciane miejsce spotkania:

-Mati Wawa
-Nimue/Elin Wawa
-Aragornka Krakow, Wawa
-Keira Krakow
-Ozz Krakow
-Galad Wawa
-Nagg Wawa

// Niech to stanie się wstępną listą. Zgoszenia i korekty przesyłajcie na Galadowi na PW, chyba, że przy okazji dłuższego posta w tym temacie - nagg //
in Mordor where the shadows are."

Last edited by Galad on Tue Jan 18, 2005 8:01 pm; edited 2 times in total  

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Tue Jan 18, 2005 6:17 pm   

kurde...odlegle to miejsca...hmm...stawiam srodek polski...moze hmm...no nie wiem...jak cos to w-wa bo mam tam rodzinke...ale dosc odlegla...:]

Platon

Keira 
Szara przystań

Posted: Tue Jan 18, 2005 7:49 pm   

Ja się do Wawy nie wyrwę :hmm: Nie mam towarzystwa na taki wypad i tyle. Dzieckiem nie jestem, ale zbyt łatwym celem, a jeszcze dworzec katowicki...
Nagg no ja nie wiem czy tylko podmiejskie są groźne. Dużo się mówiło o róznych wypadkach na kolei. I lepiej nie ryzykować. Z dresami w mieście to Ozz przesadza, ale w pociągach niekoniecznie. Moja przyjaciółka sporo się najeździła pociągami do Wawy z róznymi kibicami, skinami itp... :/
Nagg wiesz jak do Wawy jechałam to jeden pociąg o 8 z K-c, a powrotny chyba 16:30, albo 17:30, więc nie był to pory dziko późne ani dziko wczesne :green: Tyle że jechałam z 2 osobami :) A mi Kraków bardzo odpowiada bo mam z Tychów pks-y ;) Do Kraka przyjechałabym na 100%, Wawę oceniam na nie wiecej niż 10% :|

B. Leśmian

Morgul 
Mroczny Lord

Posted: Tue Jan 18, 2005 10:01 pm   

Hmmm, cóż, mi pasuje wawa a co do transportu - ja jeżdżę PKSem :P taniej i bezpieczniej :] oczywiście to zależy jakim PKSem, Polski Expres jest jakoś koło 2,5 raza droższy od zwykłego PKSa, przynajmniej tak jak jeżdżę z Elga do Wawy i Wawy do Elga. Wybranie miasta to jedna sprawa, ale jeszcze trzeba by wybrać punkt spotkanaia, najlepiej jakieś charakterystyczne miejsce. I trzeba pamiętać o terminie, moim zdaniem najlepiej wakacyjnym.

Elin 
Mallorny Lothlórien

Posted: Tue Jan 18, 2005 10:49 pm   

W wakacje jakby wszystko się udało to i w Krakowie mogła bym być...tylko żeby termin był odpowiednio wcześnie podany, to moze bym coś wymyśliła (jakoś się to zgra ze spodkaniem mojego teamu). A w Wawie chba nie ma bardziej charakterystycznego miejsca dla RPG'owca niż Bastion ewentualnie Rotunda, a przy tym sa bardzo blisko zarówno dworca jak i przystanku polskiego ekspresu.

Nazg 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Tue Jan 18, 2005 11:15 pm   

Hahaa, a mi pasuje jedno i drugie, bo i tu i tu będę w wakacje :D ! Wolałabym Kraków, bo to w ogóle jest booooooooossssskie miasto :D :D:D. Co do pociągów ---> lojalnie ostrzegam - niech nikt nie jedzie tym samym, co ja - albo powódź, albo przynajmniej awaria i stanie 'w szczerym lesie' jak dzisiaj :] .
A do długości, to lepiej jednodniowy... co za różnica, czy jeden nocleg, czy pięć, tak samo trudno załatwić :P .
Pozdrawiam (z Krakowa notabene) :]

Keira 
Szara przystań

Posted: Wed Jan 19, 2005 10:54 am   

Morgul to zdziera z ciebie polskiexpress. Na trasie łódź - Katowice jest może 5 zł drożej :P

No niesttety ja do Wawy mam tylko pociąg, a tego ze dojadę bezpiecznie nikt mi nie zagwarantuje. A sa osoby na tym wiecie, które by predzej rzuciły się pod pociag niż puściły mnie samą :green: PKsy sa duzo lepsze... :lol: Szczególnie jak sie ma prawie spod domu. Poza tym to fakt, Kraków ma klimat :) Nie mówię, ze Wawa nie, na zjezdzie siedzielismy w fantastycznej tawernie, bardzo dobre miejsce na spotkania wieksza paczką. No ale Krak to jednak Krak ;)

B. Leśmian

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Wed Jan 19, 2005 2:34 pm   

No mi zdecydowanie bardziej Krak pasuje, bo nie muszę się ruszać poza miasto :) Z Warszawą może być różnie... Nie puszczą mnie na jeden dzień :/ Może zaczepiłabym się u znajomego w okolicach, ale rodzice są mimo wszystko nieobliczalni...

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Thu Jan 20, 2005 4:20 pm   

Ja jeżeli się wybiorę to tylko do Krakowa. I nie mam problemu z noclegiem.

Mojso 
Lord Sith

Posted: Sun Jan 23, 2005 8:02 pm   

ja jestem z Białegostoku i oczywście mi najbardziej Białystok odpowiada, a mniej więcej wszędzie mam daleko i do Wawy i do Krakowa. :(

Wotz 
Upiory Pierścienia

Posted: Tue Feb 08, 2005 6:38 pm   Mi

Mi najbardziej pasował by Poznań:P
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Tue Feb 08, 2005 8:38 pm   

mji rowniez...3 godzinki drogi i jestem ;) ...ale Wotz innym razem to nie bedzie pasowalo... ;(

Platon

Elfka 
Czarna Otchłań Morii

Posted: Sun Feb 20, 2005 12:30 pm   

łe, szkoda, że nie będę mogła pojechać na ten zlot.. Czy Kraków, czy Warszawa to dla mnie około 12h jazdy pociągiem.. Na dodatek nie miałabym z kim jechać, a sama to chyba marzenia. No trudno, może kiedyś 8)

Pozdrawiam

To hell.. And back and hell again.. I've gone

Fuin aure, dim aure, bragol du...

Keira 
Szara przystań

Posted: Wed Aug 17, 2005 6:15 pm   

No i co skarby? :P :P :P I nic... Ach. Wakacje sią kończą, pomysł spotkania się stracił na ważności... :hmm: Szkoda... Najwieksze spotkanie osób z forum to był chyba Festwal Riedla :P Ozz, Elistir i ja :lol: :lol: Trudno to zjazdem nazwać... Albo Galad, Esk, ja... w ramach innego zjazdu :P
No wiecie... wypadałoby w koncu się zobaczyć ;) Trochę juz razem pościmy ;) Forum przezywa wzloty i upadki, ale trwa, a my w tym wszystkim uczestniczymy. Normalnie wstyd, ze jeszcze sie zaden zjazd oficjalny nie odbył :?

B. Leśmian

nagg 
Administrator

Posted: Wed Aug 17, 2005 6:45 pm   

Przy okazji rozmaitych czynnosci rzypominalem sobie o tym, ale nigdy nie przy kompie, by napisac posta ;) Coz, do nastepnych wakacji ;]
Mnie jednak cieszy, ze sie miedzy soba spotykacie :) To najwaszniejsze :)

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: