Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Thu Sep 04, 2003 8:59 pm To co najgorsze...
no wiec..jak juz zaczelismy mowic o serialach..to idźmy na całęgo..czyli..czego w nich nie lubimy ..wrecz nienawidzimy...a co dodaje im uroku..no i których z nich wrecz nie ścierpimy..( jezeli je mają.)wiec..zapraszam do dyskusji..
Joined: 12 Aug 2003 Posts: 820 Location: z miasta artystow...
Posted: Fri Sep 05, 2003 6:37 pm
Niektore seriale to fajna sprawa, ale nie wszystkie. Kuzwa takie cos jak wlasnie Moda na sukces to jest po prostu kila, dzieki!! Kto cche niech sobie oglada Brazylijskie romansidla, ale poza tym sa niektore fajne
_________________ Chcąc mnie sądzić nie ze mną trzeba być, lecz we mnie.
Posted: Mon Dec 15, 2003 2:46 pm
hehe...ktoś pamiętam mówił ,że wladca pierścieni może stać się serialem
a ja nie lubie: opel mydlanych - wszyscy wiemy dlaczego
lubie za to ,,Z arciwum x" ,,,24 godziny" no i coś jeszcze by się dało napisć
Nie cierpie k8epskich, fabularnych, amerykański ,,Konanuf", ,,Herkulesóf,,, ,,Robin Chudów" ,ponieważ są beznadziejnie, każdy odcinek jest gorszy, są zrobione bez zastanowienia - po prostu eszysto na odwal
Z reguły nie oglądam serialów, jak już mam czas to łapie się za fajne filmy lub książki...i tyle
_________________ An si Tintalle Varda Oiolosseo ve fanyar maryat
Elentari ortane ar ilye tier undulave lumbule...
Ja lubie Buffy ale na DvD bo jakos nie moge ogladac tego z polskim lektorem zwlaszcza ze na tym serialu mozna naprawde poduczyc sie Angielskiego bo tam jak cos nawet nei wsyztsko ale jakas czesc mala twgo co oni mowia jest dobrze... ja ogladam to z napisami ale oczywiscie i tak nei wszytsko rozumiem... A no i te kawaly sa swietne
_________________ "But long ago he rode away,
and where he dwelleth none can say;
for into darkness fell his star
in Mordor where the shadows are."
Ja lubię "z Archiwum X" ale te stare odcinki sa lepsze. Za to przy nowych nie ma obawy ze bedę miała kłopoty ze snem czego bardoz nie lubię po oglądnaiu czegokolwiek strasznego... (cienias jestem, cienias i laps )
I zawsze uwielbiałam oglądać "Buffy postrach wampirów" ale przestało leciec na Polsacie i teraz niby leci na Tv 4 ale jakoś nie oglądam... A szkoda, lepiej żebym ogladała telewizję niz ciagle siedziała przed kompem... No i Buffy chociaż nie najlepszy, to jendak nawet fajny serialik ejst... Da sie obejrzeć-łatwy, lekki i pryzjkemny, chociaż ja wolę seriale komediowe...
Siemka!
_________________ "Masz świra to go hoduj" John Irving-Hotel New Hampshire.
Ja lubie oglądać "Przyjaciół" i "Ally McBeal" czyli komediowe. Oglądałem też Roswell ale to do mnie tak bardzo nie przemawia. Z polskich to bardzo lubie "Dlaleko od noszy" czyli byłe "Szpital na perypetiach".
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
O, tez lubię "Daleko od noszy" podobnie jak "Miodowe Lata", starych "Kiepskich', Lokatorów (ale starych) Graczyków (starych) Swiętą Wojnę... Moze i polowa z teog jest głupia, ale przez to śmieszna. Tacy Kiepscy... Prawdę móiwą-to my-w krzywym zwierciadle. każdy z nas moze byc takim Kiepskim...
Siemka!
Z tego co wymieniłaś nie lubie tylko Graczyków. Po prostu nie moge tego strawić! Jak tylko to sie zaczyna (ale chyba na szczęście już nie leci ) to przełanczam na coś innego.
_________________ "Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
Moja mamuśka z cioteczką nałogowo oglądaja "Zaklęte serce" a jak juz słysze te "puposroleo mariano" to mi sie rzygać chce nie rozuymiem jak one moga to oglądac, tolerancja do cudzych gustów-rozumeim, ale bez przesady, takie Mariany i te inne to syw, kiła i mogiła, totalne g... Znaczy totalna kupa.
Siema!
PS. Jeśli ktos lubi Mariane to neich sie nie obrazi, plisss, plissssssss
Antonio Lugonavaldo? albo ten, no, Mointenegro... Albo marias Lola czy Chachi (czy jak tam to sie pisze) no ja parę odcinków obejrzlam i stwuierdzasm ze toi bzdura mam nadzijee ze podczas pobytu w Hiszpanii mamuska i ceioteczkas sie oduczą to oglądac, pewnei taką Mariane maja tam na codziec
Siemanko!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum