Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
To co najgorsze...
Author Message
Mojso 
Lord Sith

Posted: Mon Aug 09, 2004 6:20 am   

Ja też nie nawidzę tych ******* telenoweli brazylijsko-argentyńsko-peruwiańskch czy jakich tam. Po prostu tam albo w kółko powtarzają się wątki albo na raz wprowadzają ich za dużo. Moim ulubionym serialem jest Rodzina Soprano i Kompania Braci.

Nazg 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Tue Aug 10, 2004 12:19 pm   

Taaa, telenowele :/ ... bleeee... jak byłam przedostatnim razem w szpitalu (tak, to ja stały bywalec ;) ), to miałam zagipsowaną noge i się nie mogłam ruszać nawet do łazienki i byłam zmuszona do oglądania jakichś tego typu plastic-fantastic seriali... ja ogólnie rzecz biorąc prawie nie oglądam TV, więc się nie znam, nie mam pojęcia, jaki to miało tytuł i bohaterów, i może to i lepiej :green: . Co gorsza, potem przyszedł na salę jeszcze taki łepek, co słuchał disco polo i leciały na zmianę te dwa kanały... to był dopiero totalny dóóóóóóóóół... Dobrze, że przynajmniej koleś który miał łóżo obok miał walkmana i normalną muzę, więc słuchaliśmy razem drugie ucho zatykając poduszką :green: . To taki mały off-topic ;) .
Jeszcze jakieś babcie czy nawet mamy to nic, ja znam parę osób w naszym (to znaczy kilkunstoletnim :) ) wieku, które ogladają Romanticę... Phhh...
Papx :)

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Tue Aug 10, 2004 1:31 pm   

Ale i te polskie telenowele niewiele lepsze... Takie Samo zycie. Albo Plebania. Dół totalny... :/ a np. Klan? O miene. Nagorszy jest Pensjonat pod rózą. A najlepsze z tego wszystkiego chyba Na dobre i na złe... że też komus chce sie to oglądać...

A taka moda na sukces? Ludize... 2000 ileś odcinkow jesli sike nie mylę. Przecież to sie musiało zacząć jak byłam bardzo mała! Uffffff.....

Siemanko!

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Nazg 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Tue Aug 10, 2004 3:15 pm   

Specjalnie sprawdziłam: dzisiaj jest 2278 :lol: Wyobraźcie sobie nie pominąć ani jednego odcinka!!!! :lol:

Nienor
Członek Białej Rady

Posted: Tue Aug 10, 2004 5:30 pm   

Ale ten serial lest fenomenalny!!! :lol: Mi się zdarza obejrzeć jakiś odcinek raz na dwa miesiące i ciągle wiem o co chodzi :lol:

Nazg 
Wodogrzmoty Rauros

Posted: Sat Aug 14, 2004 4:36 pm   

No tak... odcinek kończy się, kiedy kobieta podnosi słuchawkę i z szeroko otwartymi ze strachu oczyma (ach, ten nasz pikny język ojczysty ;) ) i niemym krzykiem zamarłym na ustach, spowodowanym rzecz jasna tym, co usłyszała... a w następnym odcinku odkłada słuchawkę, a na pytanie męża odpowiada "pomyłka"... nie ma to jak dramatyczna sytuacja... ;)

Mati_00 
Upiory Pierścienia

Posted: Fri Sep 10, 2004 11:59 pm   

najnowsze odcinki mody na skukce sa z 1997...na koncu jest pokazane...w stanach jes juz kolo 5000 odcinka....dajcie luz...a co w ychcecie od klanu?? jest wporzo...szczegolnie "mezny rysiu"....telenowel nie ogladam....aczkolwiek lubie czasem wlaczyc sobie romantice i posmiac sie z tych ich tekstow...."antonio jest tylko jedno wyjscie jakie nam pozostalo...musimy sie rozstac....och.." i ja po czyms takim wysiadam....jakbym nie wiem jaki kawal uslyszal....albo cos w stylu "jestes potworem don alfonso"....kompletny wysad....osobiscie nei ogladam telenowel, ale moj kumpel nalogowo oglada na dobre i na zle i m jak milosc czy jakos tak....i chyba jesszcze zlotopijcow....dajcie spokoj
No it's not!
It's the Dark side

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version