Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
komunikator ok swietny mozna zamieszczac kontakty z gg i rozmawiac glosowo!!
polecam sam go posiadam i jestem z niego zadowolony jest to szybki komuniktor
POLECAM[color=444444][/color]
moze ktos ma tlena niewiem hhhhmmmmmmmm........ ale otym póżniej wyrazajcie opinnie
tez polecam, jest bardziej niezawodny niz GG, ponadto wiecej ludzi jest na nim (ludzie z GG + ludzie z tlena). Nie kazdy wie, ze moze wlasnie swobodnie korzystac z GG poprzez tlena - bardzo wygodne. Odrazu dostaje sie skrzynke pocztowa - miodek...
A tak wogole to chyba byl juz taki temta A przynajmniej o komunikatorach, ale nie mam czasu i sily dzis szukac
haha, no to teraz pojade niektorym po honorze Wiekszość ludzi tak ma - to w socjologii/ekonomii nazywa się bodaj "efekt pierszenstwa". Pierwszy innowacyjny produkt zbiera użytkowników, następny, może być dużo bardziej efektywny i efektowny w danej dziedzinie, a mimo to użytkonikom juz "nie chce sie" zmieniac wyuczonego działania.
a emotikonki w tlenie teraz sa naprawde spoko wczesniej tez byly ladne, ale takie trcohe niszowe
Posted: Mon Oct 24, 2005 3:00 pm
Mam tlena ale nie korzystam Graficznie mi nie odopowiada
"Efekt pierwszeństwa" mnie się nie tyczy, Tlena zainstalowałam tuż (chyba 2 dni, może ciut więcej ) po GG (bo mi się ggnojek powiesił i działać nie chciał )
Ale przyznać trzeba, jest bardziej niezawodny Tylko dlaczego taki brzydki...!
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Miałam, nie używałam i odinstalowałam Raz czy dwa wypróbowałam i nic, a nic mi się nie spodobało. Ani grafika, ani emotikonki, ani sam wygląd komunikatora. Pierwsze wrażenie zrobiło swoje i wykasowałam. Mam tylko gg i wcale nie narzekam. Nigdy się nie psuje, (tfu tfu, odpukać), przyzwyczaiłam się już a poza tym jest bardziej... hmm, sympatyczne Robi lepsze wrażenie. Gadu-gadu 6.1 i tylko to Najnowsza wersja jest chyba gorsza od Tlenu, więc nie śpieszy mi się do zmiany...
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Mon Oct 24, 2005 3:22 pm
Ja mam nowe Gadu. Na początku faktycznie wydawało mi sie podobne do Tlena... ale po włączeniu porównawczym zmieniłam zdanie
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
tez polecam, jest bardziej niezawodny niz GG, ponadto wiecej ludzi jest na nim (ludzie z GG + ludzie z tlena). Nie kazdy wie, ze moze wlasnie swobodnie korzystac z GG poprzez tlena - bardzo wygodne. Odrazu dostaje sie skrzynke pocztowa - miodek...
gg+tlen=wielki komunikator który moze byc uniwersalny
ale Skype jest troche leprzy przy Rozm. glosowych lepiej słychac
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum