Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Mon May 02, 2005 5:33 pm The Lord of the Rings Charakter Test
rozwiążcie krotki test i zobaczcie kim bylibyście we Władcy Pierścieni
http://www.zovakware.com/tests/lordoftherings.htm
test jest po angielsku ale nie sądze aby był to jakiś wielki problem;];]
mi wyszlo ze byłabym Eowyną!!:green::green:
Posted: Mon May 02, 2005 8:17 pm
A mi wyszło że byłbym Aragornem. Co mnie niezmiernie cieszy:)
_________________ Tu jest potrzebna mądrość.
Kto ma rozum, niech liczbę Bestii przeliczy:
liczba to bowiem człowieka.
A liczba jego: sześćset sześćdziesiąt sześć
Eowyna!!! Nie jest ona moją ulubioną postacią, ale cóż, dobrze że nie zostałam Arweną...
(ale dużych możliwości osoba bez zarostu nie ma, oprócz pań zostaje Legolas i Gollum!)
Posted: Tue May 03, 2005 10:02 am
Okropne wyszedł mi Merry Brandybuck.:)
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
O rany...znowu Eowina! Jak to możliwe, że za kazdym razem kiedy rozwiązuję podobny test nią jestem...
PS Sympatykom takich testów polecam tą stronę: http://www.selectsmart.com/lotr.html
jest tam ich wiele więcej. Na razie rozwiązałam jeden: "Którym synem Feanora jesteś"
Ucieszyłam się, bo wyszedl mi Maedhros
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
If I were a character in The Lord of the Rings, I would be Wormtongue, Man of Rohan, the chief counselor of Theoden.
Bosko
Ten generator jest mądry
Jestem usatysfakcjonowany
_________________ Potem F?Ťanor złożył straszliwą przysięgę.
Siedmiu synów stanęło u jego boku i chórem
powtórzyło za ojcem słowa ślubowania,a ich
obnażone miecze lśniły krwawą czerwienią
w blasku pochodni.
Posted: Fri Aug 05, 2005 4:47 pm
Wyszedł mi Legolas Ten test mnie nie lubi
O matulu, a za drugim razem Arwena
Widział ktoś kiedys rudego i gadatliwego elfa?
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Składam Ci kondolencje Ja, z moją skłonnością do depresji już bym się załamała i popełniła samobójstwo...Owszem, może to troszeczkę mały powód, żeby się od razu zabijać, ale żywię szczerą nienawiść do tej pani ( oczywiście mówię o Liv Tyler)
elistir wrote:
Widział ktoś kiedys rudego i gadatliwego elfa?
Rudego owszem ( tzn. nie widziałam na własne oczy, ale słyszałam o takich I to nawet o pięciu elfach ). Z gadatliwoscią chyba też nie byłoby większych problemów - chociażby taki...Feanor
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Posted: Fri Aug 05, 2005 6:06 pm
Ale to rudy było w domyśle farbowany
Ja nadal twierdzę, że co jak co, ale elf-ecik nie przejdzie
A Liv Tyler... brzyyyydal
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum