Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Feb 18, 2006 4:31 pm
Jestem Eowiną... Często wychodzi mi ona w testach tego typu. Z resztą trochę się z nią utożsamiam. Ja też bym nie mogła siedzieć grzecznie w domu, podczas gdy faceci się biją. Tu nie chodzi o płeć, tylko o honor i chęć walki za innych ludzi. (Mówię jak filmowy Merry: "Okryłbym się hańbą.")
_________________ "Świat dzieli się na tych, którzy czytali Hobbita i Władcę Pierścieni, i tych, którzy dopiero ją przeczytają." SUNDAY TIMES
Hehe...Mi za to w prawie każdym teście, link do strony z nimi ktoś podał na początku, wychodzi, że jestem kim innym. Jeszcze chyba nie miałem tylko nikogo z Hobbitów. Tak z nudów zrobiłem test na to kim jestem z Valarów i wyszło, że Manwe
_________________ "Nie ufam czemuś, co trzy dni krwawi i nie zdycha"
Posted: Thu Apr 13, 2006 10:33 am
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wyszła mi Eowina!!!!!!!!!!Ratunku!!!!!!!!Ja nie chcę!!!!!!!
Strasznie mnie wkurza. Chociaż mogłabym się z jej postawą utorzsamiać to jednak strasznie działa mi na nerwy.Nawet nie wiem dlaczego
_________________ Ażeby po nas zostały jedynie
Ślady na piasku i kręgi na wodzie.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum