Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sat Aug 06, 2005 4:44 pm
Zrobilem tescik i okazalo sie, ze jestem Merrym - Meriadokiem Brandybuckiem Cos takiego.... Ciekaw jestem, kim bede, jak zrobie test nastepnym razem..?
_________________ "Welcome to Rivendell, Master Baggins..."
Wyszło mi, że jestem Galadrielą!! Nie, nie, nie! Nie zgadzam się! Heh, już wolałabym być Sauronem, ale nie nią! Nie utożsamiam się z tą postacią, mimo że uwielbiam elfy, to ona nie przypadła mi do gustu
Mogłabym zostać Merrym, dlatego, że sie z nim utożsamiam. Podobne charakterki i tyle.
_________________ -A to ma przedstawiać, że co??
-Pomarańczowy jest metaforą, trudne słowo, telefonów na kartę, a zielony jest alegorią, jeszcze trudniejsze słowo, kosztowania złotówkę.
/////
-Co mi pan tu napisał?
-Kopytko.
Posted: Tue Aug 23, 2005 6:17 pm
A co ja mam powiedzieć.... Celeborn... W ogóle się nie poczuwam... Szczególnie, ze mi Ksokas Celeborna obrzydził... Pantoflarz, co połknął kij od szczotki... makabrrra
Przy drugim podejściu Legolas...
Ja nie chcę być elfeeeeem!!!!
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Ja zostałam Legolasem- zgadza się o tyle, że uwielbiam strzelać z łuku. mam dobry wzrok, ale wolałabym być innym elfem. E tam. trudno. Ale dziwne jest to, że ciągle zostaję Legolasem. Ale nie wydaje mi się żeby te testy były takie naprawdę" psychologiczne", myślę że każdy z nas wie, do jakiego bohatera jest najbardziej podobny.
_________________ Uśmiech jest majestatem wszechświata
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum