Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Nov 14, 2004 4:38 pm Teścik :)
Trochę sie zastanawiałam nad tym gdzie by umieścić ten temat... Ale umieściłam tutaj bo przecież ten test dotyczy filmów. No więc, kliknijcie i napiszcie jakim jesteście filmem: http://www.youthink.com/q...ake&quiz_id=663 Acha, musicie trochę znać angielski...
Ja oczywiście jestem horrorem!
_________________ here I am
everybody accept me
everybody love me
or just fuck off...
Posted: Sun Nov 14, 2004 4:48 pm
tez mi tak wyszło wogole kocham horrorki
Drow...
No-one ever said elves are nice, elves are bad.
Posted: Sun Nov 14, 2004 10:10 pm
Horror a jak jak na Sitha przystało
_________________ www.ibun.edu.tr Jestem (JUż) mrocznym członkiem zakonu Sith która moc jest niedościgniaona dla zwykłych Jedi ha ha Lord Sith Grogor "Niech moc będzie z Sithem"."Nie oceniaj Sitha po mieczu świetlnym"Nudzi mi się Nic się nie dzieje
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Sun Nov 28, 2004 6:06 pm
mi za pierwszym razem wyszlo sci-fi...a jak zrobilem jeszcze raz to romantyczna komedia...AAAAA!!!!!!!!....o moj boze...przyznaje sie jedynie do pierwszego wyniku...
_________________ "Tylko martwi ujrzeli koniec wojny."
Posted: Mon Nov 29, 2004 11:57 am
A mnie wyszedł Crime Thriller, ale nie wiem co o tym sadzić tym razem.
W każdym razie lubię takie testy.
_________________ Nie gardź jednak legendami, dziedzictwem odległych wieków, często bowiem się zdarza, iż stare niańki przechowują w pamięci wiadomości, które niegdyś największym nawet Mędrcom oddały usługi."
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum