Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Nu i ja też jestem horrorem } : ] Demony, upiory, krew. strach przede wszystkim! Argh! Akurat tak mnie wzięło ostatnio na oglądanie filmów, harrorów oczywiście. Lśnienie rulez!
_________________ -A to ma przedstawiać, że co??
-Pomarańczowy jest metaforą, trudne słowo, telefonów na kartę, a zielony jest alegorią, jeszcze trudniejsze słowo, kosztowania złotówkę.
/////
-Co mi pan tu napisał?
-Kopytko.
Posted: Mon Aug 01, 2005 6:36 am
aja no nie wierze hehe
"What Movie Genre Are You?
Wildlife Documentary
ex. Discovery Channel "
lol kto b y pomyślał
_________________ "życie to kabaret, nie warto z niego zchodzić z niego za szybko" Dudi (Mój wcześniejszy nick "Palmar" Jest to mój nick do testowania forum.
Posted: Thu Aug 04, 2005 5:29 pm
Weird Independant Artsy Film... że to ja niby jestem? Omatulumatulu, coś ty wychowała
Fajny test Szkoda tylko, że mi narobił wyrzutów sumienia, w dalszym ciągu nie obejrzałam Mulholland Drive
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum