Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Tue Jun 21, 2005 8:59 pm
haha tak sie składas, ze mam 2.. :-)Ale nie wiem czy nadaja sie na sprzedaz.. ;p
Terazjuz mieczy sie nie robi.. Bynajmnije nie takich jak kiedys..
radziłabym poszukac na aukcjach,..
Tak, na Allegro widziałam kilka dość ciekawych mieczy Jest tam całkiem duża oferta. Od katan,bagnetów, mieczy, po sztylety i szable, a raz widziałam nawet wakizashi z XVII wieku Oczywiście można zamówić sobie taki, naprawdę porządny miecz, z jakiejś najlepszej kuźni, ale to troszkę więcej kosztuje...np. w Toledo w Hiszpanii pewien kowal, którego rodzina od wieków produkuje miecze, dorobił się fortuny wytwarzając je na potrzeby wielkich hollywoodzkich filmów ( w tym WP);)
Sama nie mam miecza...jeszcze Przymierzam się do jego zakupu.
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
Ja proponuje Galerie Rycerską w Krakowie... Wprawdzie tam głównie są zwykłe miecze, ale raz widziałam replike Glamdringa, tyle że taki miecz to tani na pewno nie bedzie. Mój półtorak kosztował 420zł. Ale miejsce wogóle polecam
Galerię Rycerską w Krakowie!!?? Tak się składa, że akurat mieszkam w tym mieście i nigdy nie słyszałam o podobnym miejscu Co nie znaczy, ze nie chciałabym się tam udać..napewno to zrobię, tylko...Nie wiesz przypadkiem na jakiej ulicy się ona znajduje?
_________________ "Cóż jest większym darem nad miłość kota?"
Karol Dickens
http://www.knights-shop.com/
Ulica Szpitalna. Sklep fajny, tylko ceny astronomiczne. Zastanawiam sie czy nie taniej byłoby kupić w sukiennicach Często broń można też zdobyć na konwentach (Krakon np.)
Zresztą takich problemów nie mam. Mam zaprzyjaźnionego kowala i jeśli tylko dorobię sie kiedyś na takie cacko, kupię prosto od rzemieślnika.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum