Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Pulpit admina - czysty, gdyz wlasciwie korzystam tylko z paska podrecznego. Na pulpicie tylko niektore dokumenty by na szybko do nich dotrzec. Zwiazane z internetowymi projektami.
Pulpit zdobiony fotografia (+ mini retusz ) zrobiona ok 30 pazdziernika
Posted: Sat Nov 12, 2005 2:46 pm
No właśnie u mnie też zazwyczaj jest porządek (czyli tylko kosz na pulpicie ), ale trochę różnych dziwnych rzeczy mi poprzybywało, więc wyszło jak wyszło Muszę posprzątać, naprawdę muszę! I w mp3ójkach jakąś akcję przeprowadzić, bo bałagan nie z tej ziemi
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Sun Nov 13, 2005 8:27 pm
Mój pulpit..
Z przerobionym zdjęciem Pana Omara...
can you get up off you knees?
are you brave enough to see?
do you want to change it? Nine Inch Nails
Też zmieniłam pulpit, uporządkowałam ikonki i znalazłam pewien boski rysunek przedstawiający Maedhrosa, a widoczny na tapecie... Po prostu się zakochalam Cudo
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum