Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Szlachetne zdrowie...
Author Message
Milva 
Moriannon I Brama Mordoru

Posted: Sun Sep 18, 2005 8:00 pm   

:lol: Może nie jest to notoryczne wyrywanie, bo nieługo skończyłabym bez zębów :P W sumie to pozbyłam się chyba czterech albo pięciu. W ciągu dwóch lat :] Więc nie wyglądało to ciekawie :) Ale usuwali mi je pod narkozą, więc jedyną rzeczą jaką pamiętam to: Usiadłam na fotelu, wstrzyknęli mi coś do żyły, i po pięciu minutach zapadłam w błogi sen :green: Obudziłam się na kozetce, z potwornym bólem promieniującym z dolnej szczęki i siniakiem od stalowych obcęg, którymi otiwerali mi paszczę :P
Brzmi jak horror, ale bywało gorzej ;)

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sun Sep 18, 2005 8:04 pm   

Milva wrote:

Brzmi jak horror, ale bywało gorzej ;)

Dziewczyno... horror to mało powiedziane... Ja u dentysty ostatnio byłam ze 3 lata temu. Wolę omijac ten niebezpieczny przybytek... Na szczęście nie mam problemów z zębami. Proste. Bezpróchnicowe. Po prostu idealne 8)

Mojso 
Lord Sith

Posted: Mon Sep 19, 2005 6:22 am   

Ja miewałem problemy z zębami ale pochodziłem trochę do dentysyty i anrzie jest dobrze. Wady wzroku tez niemam, tylko obecnie zewałem torebkę stawową i mam 2 tygodnie gips a potem przez miesiąć jeszcze nie będę mógł prawie wogóle biegać a ni nic :)

Keira 
Szara przystań

Posted: Mon Sep 19, 2005 7:12 am   

No własnie... ja chyba powinnam isc do dentysty :P Wprawdzie nic mnie nie boli, ale czuję, ze to spisek zębów przeciw mojej osobie i któregos dnia obudzę się spuchnieta z leksza :P Albo z dzikim, dzikim bólem ;) A u dentysty to nie byłam chyba dłuzej niz Ecik... :green:

Cholera no. Gardło mnie boli. By to szlaaaag... :(

Niech mnie ktoś przytuli to mu oddam wirusy :P

B. Leśmian

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Mon Sep 19, 2005 2:05 pm   

Gagaciku :P Trzeba chodzić do dentyyyysty :lol:

A moje gardło ma się coraz lepiej :tak: Jeszcze trochę i może zacznie żyć :D

Keira 
Szara przystań

Posted: Mon Sep 19, 2005 3:03 pm   

Daj mi przyklad Eciaku :P :P :P

Wątpię :P Przy takim natęzeniu chorych gardeł szansa na szybkie wyleczenie jest mała :P Cholibka... moze by tak podrzucic wirusa do gardła babki z fracnuza? :P

B. Leśmian

elistir 
Jaskinia Sheloby

Posted: Mon Sep 19, 2005 5:26 pm   

Keira_Metz wrote:
Daj mi przyklad Eciaku :P :P :P

Wątpię :P Przy takim natęzeniu chorych gardeł szansa na szybkie wyleczenie jest mała :P Cholibka... moze by tak podrzucic wirusa do gardła babki z fracnuza? :P

Ta zwłaszcza za to, jak mnie dzisiaj pytała :lol: :lol: :lol:

Milva 
Moriannon I Brama Mordoru

Posted: Thu Oct 13, 2005 4:47 pm   

Keira_Metz wrote:
Milva.... -5? Razz Bez przesady... Razz max. -3,5 obstawiam Razz

Nie przesadziłam :/ Jest źle. Bardzo źle. Chyba zacznę się ograniczać, jeśli chodzi o komputer i ilosć godzin, które przed nim przesiaduję. Dla własnego dobra. Jeśli dalej tak będzie, za dziesięć lat będę ślepa.
No właśnie. Byłam wczoraj u okulisty i doznałam szoku. Wada powiększyła się. I to znacznie. Na jednym oku -5, drugim -4 ... Po prostu mnie zamurowało. Nie mogłam uwierzyć, że w ciągu 2,5 roku tak bardzo się pogorszyło. Uch, mam nadzieję, że nie skończy się na -10 :( .

super_girl 
Rivendell, Dom Elrond'a

Posted: Fri Jan 20, 2006 1:20 pm   

Eeee, ja już dwa tygodnie choruję, ciągle kaszlę i kaszlę, antybiotyki już brałam, a temperatury podwyższonej nie mam. :? W ogóle w ciągu tego roku szkolnego chorowałam już z 4 razy :/ , ale teraz już poważniej. Muszę zacząć się hartować. ;] Ponoć powód choroby leży czasami w psychice, i czasami najlepszymi lekarstwami są śmiech :lol: i muzyka. 8)
A co robię w tych wolnych od szkoły dniach?? Jak czuję się naprawdę kiepsko to leżę i zdycham, ale jak już lepiej to oczywiście komp i książki. A poza tym choroba to jedyny czas kiedy maniakalnie oglądam TV. :>

Ayleen 
Wieża Wartownicza Amon Sul

Posted: Sat Jan 21, 2006 1:51 pm   

Rany stado hipochondryków :D nie no żartuja, ja sama nie jestem lepsza. Mam skolioze do tego stopnia, że powinnam mieć operacje czy cuś... ale oczywiście się tym nie przejmuje.
Mój tata jest technikiem RTG więc mi nie mówcie mi o dentystach :/ ja miałam właściwie wszystkie zęby mleczne wyrywane, bez znieczulenia ( bo bardziej się boje strzykawki) staram się nie chorować bo nie wydole ze szkołą :/

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: