Władca Pierścieni / Tajne Forum Fantasy Forum Index
Główna: Władca Pierścieni, Hobbit, Zwiastuny
Katalog: Strony fantasy
Polecane: Opowieści z Narnii, Wiersze miłosne, NLP
Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy
Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  StatisticsStatistics
RegisterRegister  Log inLog in  AlbumAlbum  Chat

Previous topic «» Next topic
Szkola
Author Message
Mojso 
Lord Sith

Posted: Sat Mar 27, 2004 8:05 pm   Szkoła

W tym temacie wpisujcie co myślicie o szkole. Ja porostu mam dosyć. Nie daje se rady z niektórymi przedmiotami szczególnie z matmą a tu na dodatek trzeba jeszcze się uczyć do innych.

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Sat Mar 27, 2004 8:52 pm   

Hm,.. nie narzekam na szkołe bo dobrze mi sie w niej zyje... ']
Nikt sie nikogo nie czepia.. jes ok.. wprawdzie zawsze sie jakies bojki zdazaja ale to raczej jacys pierwszoklasici nie przystosowani jeszcze do gimnazjalnego zycia.. :P

just how deep do you believe?
will you bite the hand that feeds?
will you chew until it bleeds?
can you get up off you knees?
are you brave enough to see?
do you want to change it?

Nine Inch Nails

Beren 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sat Mar 27, 2004 9:13 pm   

Ja mimo, że jestem dobrym uczniem chętnie bym spalił wszystkie szkoły z niektórymi nauczycielami w środku :D i uczniami zresztą też :D

Antoine de Saint-Exupery

Ara:) 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sat Mar 27, 2004 9:33 pm   

Nimrodel wrote:
wprawdzie zawsze sie jakies bojki zdazaja ale to raczej jacys pierwszoklasici nie przystosowani jeszcze do gimnazjalnego zycia.. :P

Jestem pierwszoklasistką i uważam, ze do Gimnazjalnego życia przystosowałam się bardzo dobrze :) Co do bójek to uwielbiam takie na żarty z kolegami, za które zawsze dostajemy uwagi ... (ah Ci nauczyciele)!
Ja na szkołę nie narzekam, zwłaszcza, że już w piątek szykuje się wielkie wydazenie - 'Dzień Wiedeński'. Nie będzie mnie na większości lekcji i ogólnie będzie suuuper :D W szkole czuję się dobrze, mam zgraną klasę pełną przyjaciół, no i uczę się nieźle i bez wysiłku.

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Sat Mar 27, 2004 9:42 pm   

hehe. wiesz.. czasem to ja patrze z ppolitowaniem na pierwszoklasistów którzy biegają po korytarzu z zeszytem w rekach i ganiającym drugiego tak dla jaj.. ;D: :D :D:D:D

hm.. szczerze poiwiedziawszy to ja sie tez jakos przystosowałam.. po pierwszym polroczu było juz ok :P

Teraz juz tą zkołe koncze ( bogu dzieki) i mam nadzieje ze trafi mi sie cos lepszego w poziomie niz ta która mam teraz.. ;]

Nine Inch Nails

Galad 
Moderator

Posted: Sat Mar 27, 2004 9:50 pm   

Hmm ja tez sie juz przzwyczailem do gimnazjalego zycia... Idzie mi dobrze ale powiem szczerze ze gorzej niz zawsze :( boje sie nawet ze czerwonego laseczka nei bedzie :cry: :cry: :oops: :roll: :roll: Mam chyba z 3 czworki :roll: :oops:
in Mordor where the shadows are."

Beren 
Jaskinia Sheloby

Posted: Sat Mar 27, 2004 9:57 pm   

Ja sie wcale nie musiałem przystosowywać bo moją podstawówke, do której chodziłem zmienili na gimnazjiu i lepiej znałem szkołe od co poniektórych nauczycieli a nawet dyrekcji.

Antoine de Saint-Exupery

Jaskinia Sheloby

Posted: Sat Mar 27, 2004 10:16 pm   

Nimrodel wrote:
hehe. wiesz.. czasem to ja patrze z ppolitowaniem na pierwszoklasistów którzy biegają po korytarzu z zeszytem w rekach i ganiającym drugiego tak dla jaj.. ;D: :D :D:D:D

"A proszę pani, bo on się na mnie krzywo patrzy!" Nie ! To już nie poziom Gimnazjum (nawet pierwszej klasy), przynajmniej w mojej szkole.
Ja natomiast z politowaniem patrzę na trzecioklasistów. Na te 'laski' zakochane wszystkie w tych samych chłopakach, 'przystojniaków' zakochanych w tych samych dziwczynach ... Śmieszna i nienaturalna powaga i udawanie, że jest sie dorosłym i takim mądrym jest irytujące ... Wszyscy trzecio... są tacy anemiczni pozbawieni życia. Nigdy nie widziałam aby poszaleli, ubrali sie jakoś oryginalnie lub tp.

P.S Mówię tu o ogóle, bo wiem, że są wyjątki

Nimrodel 
Szara przystań

Posted: Sat Mar 27, 2004 10:33 pm   

hyhy.. no ja mysle :P :P
:P :D

Mi było najlepiej w kalsie drugiej..
Byłam wtedy bardzo obiektywna w stosunku do szystkich..

3 klasistki jak to mowisz to zakochane po uszycz itd.. i to bylo smieszne.. acz wyjatki były , śa i bedą.. :P wiadomo..

Atweraz to juz nie widze tego co bylo w klasie drugiej.. :d

Ze smiechem na twarzy patrze na to na jakiegos pierwszaka z mysla ze ja kiedys tez taka byłam :)

Nine Inch Nails

Draco 1994 
Lord Sith

Posted: Sun Mar 28, 2004 7:42 am   

Ja Bude(czyt.obuz zagłady) spalił bym od razu bez namysłu, lecz sumienie mi nie pozwala jak mugłbym zabić tych pare niewinnych nauczycieli, z wyją tkiem jednego na którego robiliśmy już pare zamachów :lol: i nieżle nam wyszło.

Mojso 
Lord Sith

Posted: Sun Mar 28, 2004 8:10 am   

Ja też bym Budę chętnie spalił.Ja jestem też w 1 gimnazjum i u nas też podstawówkę zmienili na gimnazjum. Na przerwach to my racze nie wygłupiamy się jak małe dzieci, ale raczj jesteśmy zapatrzeni w laski z innych klas.

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sun Mar 28, 2004 10:11 am   

Nimrodel, nie napisałaś w Kim jestes ile masz lat, a teraz wszystko jasne :) Szkoła jest spoko, nawet jak się chodzi do prywatnej. Jest swietna, jak jest sie kumatym, z nauka jest luz, a ludzie sa swietni. Koncze teraz gimnazjum, i z pewnoscia zostane tu w liceum. Niestety pierwszoklasiscie sa wyjatkowo bezczelni w stosunku do starszych ;) ;)

Triumfator F?Ťanor
Mallorny Lothlórien

Posted: Sun Mar 28, 2004 10:12 am   

Ja też się wypowiem...bez kilku przedmiotów i kilku belfrów moja szkoła byłaby świetna co każdy w mojej klasie zgodnie potwierdza...szczególnie pani profesor z matematyki coś nam podpada...szkołę jako taką lubię i przyznam,że z mojej jestem nawet po części dumny....

III LO im. Cypriana Kamila Norwida w Rzeszowie zajęło trzecie miejsce w ogólnopolskim rankingu ogólniaków "Newsweeka"...myślę,że jest się czym szczycić..(a pomyśleć,że chciałem iść do innej szkoły)

Mam tylko problem z wybraniem kierunku studiów...

Pozdro---->
obnażone miecze lśniły krwawą czerwienią
w blasku pochodni.

Mojso 
Lord Sith

Posted: Sun Mar 28, 2004 10:31 am   

Ellifane wrote:
Nimrodel, nie napisałaś w Kim jestes ile masz lat, a teraz wszystko jasne :) Szkoła jest spoko, nawet jak się chodzi do prywatnej. Jest swietna, jak jest sie kumatym, z nauka jest luz, a ludzie sa swietni. Koncze teraz gimnazjum, i z pewnoscia zostane tu w liceum. Niestety pierwszoklasiscie sa wyjatkowo bezczelni w stosunku do starszych ;) ;)

A można wiedzieć jak bardzo bezszczlnie się zachowują i co robią Ci pierwszoklasiści? :)

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sun Mar 28, 2004 10:41 am   

Normalnie jednego kolege z mojej klasy bili, to go musieliśmy bronic:) Ogólnie sobie fikaja niezle :) Dlatetgo my, zeby bylo p[acyfistycznie, na SKSach z pilki noznej im daejmy otro popalic :twisted:

Agatin-K 
Lady Sith

Posted: Sun Mar 28, 2004 11:54 am   

szkola jest do banii, nienawidze do niej chodizc, to jest koszmar, to jest pieklo, a przede wszystkim NUDA i strata czasu!!!!!!!!

Nie zapomnijcie o mnie... ;p

Jaskinia Sheloby

Posted: Sun Mar 28, 2004 1:11 pm   

Ellifane wrote:
Normalnie jednego kolege z mojej klasy bili, to go musieliśmy bronic:)

Heh! U nas w szkole takie sytuacje sie nie zdarzają, prędzej na odwrót. Ogólnie lubię szkołę, ze względu na to, że mam wpaniałą klasę, pełną wspaniałych ludzi.
Szaleństwo i dobra zabawa nie zawsze są dziecinne. Wszystko zalezy od poziomu jaki prezentuje dana osoba. Bardzo lubię spędzać czas w towarzystwie reszty 'ludu', bo zawsze jest kopa śmiechu :D

Ozz 
Hooliganin

Posted: Sun Mar 28, 2004 1:14 pm   

Bo on jest taki maly i w ogole :) Atmosferka to oczywiscie jest spoko, no ale tego jednego troche mecza te pierwszaki jedne :)

Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to: