Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Nie wiem, co ludzie widzą w tych przerwach... Toż to najnudniejsza część dnia. I nie chodzi mi o to, że przerwa jest dla mnie czasem oczekiwania na kolejną lekcję. Lekcje potrafią być jeszcze nudniejsze. Po prostu od jakiegoś czasu, moja klasa stała się dla mnie obca. Nie znajduję z nimi wspólnego języka, więc na przerwach siedzę sobie sama i się nudzę. Nie znam nikogo z innych klas, więc przerwy mi się dłużą... To właśnie przez przerwy uzależniłam się od palenia. Z braku innych zajęć, chodziłam do szkolnej "palarni" i bum! Nałóg gotowy. Chyba napiszę petycję do Romana o zlikwidowanie przerw.
_________________ Przede mną przepaść, zrodzona przez winę,
przez grzech Twój, Boże!... Ginę! ginę! ginę!
Jan Kasprowicz
Oj, z przerwami to jest różnie...jak jest ktoś, z kim milo sie rozmawia, przerwa jest zbyt krótka i czeka sie z niecierpliwością na następną, a jak człowiek nie ma nastroju, siedzi sam i "dajcie mi wszyscy spokój" to nie ma nic gorszego niz dluga przerwa...kiedy co chwilę ktoś głupio patrzy, albo podchodzi i dopytuje sie "czy cos sie stało"...(ależ jestem nieżyczliwa )
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
no, 5 minutowe to juz przesada. najlepsze są dziesiątki, takie w sam raz. U mnie od 9:45 wszystkie są 10minutowe, i dwie 15 minutowe. Wg mnie to dobry układ.
_________________ Dziwna rzecz z tymi rzekami i drogami.Widzi się je jak pędzą w nieznane i nagle nabiera się strasznej ochoty,żeby samemu też znaleźć się gdzie indziej,żeby pobiec za nimi i zobaczyć,gdzie się kończą...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum