Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Posted: Sun Dec 04, 2005 8:21 pm
Wow...
A ja własnie zwalczam trygonometrię w ramach powtórek do matury Zostało mi jedno zadanie + jedno do przepisania Mrrr... poszło mi to zadziwiająco lekko Za proste są te zadania... Muszę sięgnąc do Kiełbasy... mehehee...
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Tylko co mnie pokusiło na rozszerzoną fizykę, to nie wiem.
A chwilowo jestem szczęśliwa, bo koniec z pracą na olimpiadę, i tylko zwykła nauka!!!
(ah, jak to optymistycznie brzmi - -')
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
Posted: Mon Dec 05, 2005 4:04 pm
łojezujezujezu... czy ja dobrze przeczytałam... fizyka... brr Fizyka jest ble... na szczęście już nigdy w życiu nie będę miaął z nią stycznosci
Wolę mój spokojny WOS (Ozzieee, dostanę jakąś nagrodę za lubienie Woooosu...? )
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Mon Dec 05, 2005 7:08 pm
Nazg... lubię cię, wiesz?
Mam skłonnosci do lubienia osób, co zdają fizykę... [z wyjątkami oczywiscie ] mimo ze sama fizyki nie znosze, a połowa geografii to fizyka... echech...
A wos to nuuuuda
A ja mam maturkę w przyszłym roku a jak chce zdać ten przedmiot o którym myśle (rozszerzona historia muzyki ) to musze zakuwać już teraz Keira to ty zdolna jesteś skoro tą majce wybierasz - z tego co wiem w zeszłym roku była baaardzo trudna. Ja od 2 lat mam tylko 3h matematyki tygodniowo i jestem nemo straszne! Nazg a na jakie studia się wybierasz?
Fajnie . Masz astronomię jako połączenie jednego i drugiego .
Swoją drogą, fajnie uwarunkowane skłonności .
Ale na WOSie można spokojnie czytać i rysować!
_________________ "Joculatores!" - huka po ulicach niezbożne "hosanna" dla wagantów sprośnych. "Igrce w gród walą!" - rozbiega się nowina po mieście całym.
No właśnie, a na WOSie nie ma takiego zagrożenia .
Na fizyce jest: "Zdajecie maturę z fizyki, zdaje się!!! Co wy tam znowu robicie?!"
(a my tylko spokojnie paliliśmy papierową wioskę...)
A przedsiębiorczość na przykład można poświęcić na tworzenie całą klasą teatrzyku cieni na rzutniku z wykresami, tak w ramach integracji...
Posted: Mon Dec 05, 2005 8:13 pm
No to racja, Kei z matmy zdolna jest, musze ja pochwalic...
A ja na WOSie nie rysuje, tylko spie (a probna sie zbliza i zbliza )
_________________ I po tym wszystkim przybywają jacyś nędzni nowocześni Amerykanie (...) i rzucają mu puszkę na głowę! To nie do zniesienia, żaden upiór w dziejach nie został w ten sposób potraktowany!
Posted: Mon Dec 05, 2005 9:42 pm
ja tylko miałam zawsze dobre matematyczki W 3 gimnazjum , chodząc do słabej klasy, mialam program 1 LO soł, w 1 klasie LO prawie nic nowego nie było Za to brył nie znoszę do szalenstwa
Ayleen, ja miałam w piewzych dwóch klasach po 5 godzin matmy A teraz 3 godziny bieżącego materiału, godzinę powtórek i 2 godziny analizy matematycznej Siłą rzeczy się dużo uczę
Zdolna to nie wiem czy jestem Choc moja mama wierzy w moj geniusz i usiłuje mnie na matematyke wysłać
Nazg... z astronomii mam zaległosci i to tragiczne, bo ani na fizie nie zrobilismy ani na gerze... musze to nadrobic...
Przedsiebiorczosci juz nie maaam Tyle dobrze. Na religii ucze sie geografii albo draznie ksiedza A na wosie... hmm... odpoczywam
hehe szkółka... pociesz cie Kei, że w maturalnej przewidują dla nas uwaga... : 7 godzin histori muzyki w tygodniu !! qurde teraźniejsz maturalna robi taki materiał, żemogą mieć 2 sprawdziany w tygodniu masakraaa.
W maturalnej odpadną mi : fizyka geografia, biologia, itp.
będe mieć tylko muzyczne polski, języki i matma.
Ide sobie modulować...
Posted: Wed Dec 07, 2005 3:42 pm
Nieźle... ale jak to lubisz, to ci chyba nie przeszkadza?
Grr... babka z angola ma chyba przedwczesną menopauzę.. albo za duzo z naszą wychowawczynią przebywa Angol był brrrr... az strach się bać, co moze byc dalej...
Posted: Wed Dec 14, 2005 10:12 pm
Błaaa... żeby tylko nie zaspać, żeby tylko nie zaspać! Kto, do cholery jasnej, wymyślił maturę o ósmej rano? Niech no mi się tylko na oczy pokaże!
No. Tyle chciałam. Idę spać
Lepiej by było, gdyby nauczyciele z nami nie byli... xD pisanie bez komisji! o.
'Niestety', nie było ciężko i kobylasto.
No właśnie, co to za godzina... a potem Nazg chodzi po szkole z oczami jak Darth Maul...
Posted: Thu Dec 15, 2005 4:35 pm
łaa! Ja jestem z siebie dumna, że w ogóle wstałam
(A na moje oczy to tona korektora poszła... niewiele to dało )
Nie było źle... Tematy w miarę (Dziady razy dwa - pisałam o nich tylko na podstawowej, bo... na rozszerzonej uwzględniłam własnego lenia i doszłam do wniosku, że o Szymborskiej będzie krócej Mam tylko nadzieję, że na prawdziwej maturze nie zechce mi sie w ten sposób tematów wybierać... No, ale ecie są zdolne do wszystkiego )
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum