Wladca Pierscieni / Tajne Forum Fantasy Witam Cie na Twoim Forum. Tak, to je odroznia od wielu innych. Zapytaj ktoregos z uzytkownikow jak tu jest. Tutaj kazdy sie liczy. Mysle, ze to juz tradycja tego forum - niezwykla atmosfera - ktora tworzycie Wy. I za to Wam dziekuje.
Rock to jest ta rzecz dla której warto żyć ...
Napisałam przed chwilą posta z ulubionymi zespołami. Wiecznie żywa w sercach fanów Nirvana, RHCP - kocham ich koncerty, The Off... , Kazik, Dżem, Myslovitz
Dla mnie z rocka:
White Stripes
Coldplay
Radiohead
Jet
Badly Drawn Boy
RHCP
Myslovitz
Negatyw
Akurat [nagg: super, ja sie balam ze nikt nie zna Akurata Tydzien temu mieli koncert w łodzkiej Deko... było bosko]
_________________ I uznałem siebie za wybrańca losu, wiedziałem, że gdyby zamiast mnie był tu ktoś inny, nie zobaczyłby niczego.
Hrabal
Posted: Sat May 01, 2004 8:59 pm
Esk Słonko witaj Taaa...ja dzięki Esk słuchnęłam Akurata, Coldplaya...
Poza tym Myslooo of coz Są świetni, te teksty, muzyka... luzik
I jeszcze Hey Wole starsze płytki, choć teraz są duuużo lepsze teksty
_________________ Lubię szeptać ci słowa, które nic nie znaczą -
Prócz tego, że się garną do twego uśmiechu. B. Leśmian
Posted: Sun May 02, 2004 11:02 am
Ja byłam na ich koncercie 3 albo 4 razy. Dwa razy w takiej knajpce tete a tete - tam zawsze grają w urodziny lokalu. Do końca nie wiem z jakiej paki ale wiem, że pracuje tam dziewczyna Przemka Zwiasa - saksofonisty.
Raz byłam w amfiteatrze. Wiem, że grali tez w Cieszynie na Święcie trzech braci i na Cieszynaliach na mojej uczelni. W Krakowie też bywają z tego co wiem.
, jak to powiedział Morgul, to "Ignition", druga chronilogicznie płyta Offspringa (po "The Offspring"). Z niej pochodzą moje ulubione piosenki: "No hero", "Session" i "Dirty Magic".
_________________ Kids! Bringing about Armageddon can be dangerous. Do not attempt it in
your home.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum